skorpionek1975 09.08.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 I dzięki DarioAs za trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 pomogły gratulki serdeczne http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg poszło Ci zdecydowanie dobrze i szybko, oby tak każdemu się udawało, jak Tobie to teraz zaglądnij troche częściej do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no, i udanego urlopu życzę pewnie nad morzem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.08.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Tak teraz będę częściej już na forum, zacznie się coś dziać na budowie to będę się też tym dzielić... Na wakacje tak jedziemy nad morze zażyć trochę jodu ponoć we wrześniu jest go najwięcej . Jedziemy do Chłopów koło Kołobrzegu , byliśmy tam w zeszłym roku i było bardzo fajnie .Ale znacznie taniej niż w tym roku , ale cóż raz w roku trzeba , dzieci gdzieś zabrać a urlop w domu to nie urlop. a tak to tata będzie miał czas tylko dla dzieci. Z prawkiem było ciężko , byłam tak przestraszona, że trzęsłam się jak osika... Egzaminator był niezbyt sympatyczny , dodatkowo mnie stresował ale może to też dlatego dobrze jechałam ,choć miałam parę wpadek Ale jak widać spoko gość.... NA kiedy masz termin ???? na kiedy dzidziuś ma się urodzić??????? Pozdrawiam Skorpionek1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 09.08.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja również przyłączam się go gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.08.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Serdeczne dzięki wp03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 22 września ale liczę na to, że dzidziuś będzie po... terminie Dawidek urodził się 9 dni później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.08.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Anetko długo kazałaś na siebie czekać. Ale jak już rozpoczniesz budować, to mam nadzieję, że częściej bedziesz do nas zaglądać. Jesteś dzielna, zdałaś prawko, i będziesz teraz niezależna, i na budowę będziesz śmigać jak ta lala. Jak dzieciaczki. Wszyscy zdrowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.09.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam , A w szczególności Ciebie Edytko kochana Dziesiaj dostaliśmy POZWOLENIE NA BUDOWĘ hip HIP hurrrrra Wreszcie się doczekaliśmy po półtorarocznych zmaganiach z biurokracją papirologią itd.... Pozdrawiam Skorpionek1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Anetko, co za cudowna wiadomość!!! Cieszę się razem z Tobą. Czy to znaczy, że jeszcze w tym roku zaczniesz budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 gratuluję , to kiedy zaczynacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.09.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witajcie Edytko i DarioAS Dziękuje za Gratulacje , Niestety chyba nie , w tym roku Mieliśmy takie plany ale kupiliśmy nowy samochód i większość funduszy poszła na auto . Mam swoje autko tzn mnie się dostało to stare , no ale ważne że mam do swojej dyspozycji Liczę na to ze na wiosnę ruszymy pełną parą Choć możne jak będzie znośna jesień to możne damy rade choć fundamenty zrobić. Kupiliśmy deski , i stemple trochę drutu Edytko ja podglądam Twoje/Wasze poczynania i piękny jest Wasz dom. Też już chyba wkrótce wielki dzień Pozdrawiam SKORPIONEK1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cześć Anetko Bardzo się cieszę,że masz juz prawko i z tego pozwolenia na budowę też..W końcu krok do przodu.. Teraz mogę Cie juz legalnie powitać w gronie budujących:):) pozdrawiam Cię ciepło i serdecznie.Mam nadzieję ,ze teraz będziemy sie częściej kontaktować..Jeszcze raz pozdrawiam , buziaki i uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Anetko, może faktycznie chociaż fundamenty uda Wam sie w tym roku zalać. A na wiosnę już mury mogłyby pnąć się do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 06.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hej witam kolezanke z Krakowa Projekt bardzo fajny widac ze funkcjonalny, natomiast chcialabym napisac pare uwag ktore od razu rzucily mi sie w oczy , bardzo prosze nie bierz tego jako krytyke.Mam za soba budowe domu i mieszkanie w nim i wiem co mi bardzo przeszkadzalo a co sama sobie zrobilam. Zaczne od poczatku wejscie przez ten dluzszy korytarz bedzie uciazliwy i bedziesz go przeklinac.Wejscie na taras ja bym jednak zdecydowanie zrobila od jadalni z kilku powodow, bliskosc kuchni i latwosc wyjscia na kawke a poza tym bardzo zaburzyliscie duzy pokoj w ktorym obecnie bedzie ciezko funkcjonalnie ustawic meble( czytaj :kanape ) .Rodzina na przyjeciach w koncu nie musi otwierac drzwi balkonowych Uwazam za swietny pomysl powiekszenie jadalni o wysuniecie wykuszu w naturalny sposob zwiekszyliscie powierzchnie. Czy na pewno potrzebujesz spizarki przy takiej ilosci piwnic? Ta ilosc mebli w kuchni bedzie ci pozwalac na wygodne funkcjonowanie i przy malutkim domu troszke mnie by bylo szkoda miejsca choc sama mam spizarke w przyszlym domu z niej zrezygnowalam Wyczytalam ze masz male dzieci, ja tez zrezygnowalam z dodatkowego pokoju na dole w rezultacie otrzymalam pokoj z wykuszem o wielkosci 44 m2 i dzisiaj bardzo mi tego pokoju na dole brakuje. Szczegolnie przy dzieciach jest on istotny Jedno trzeba pilnowac drugie musi sie uczyc a wszystko trzeba miec na oku Ja bym tez nie zmieniala lazienki na dole , ubikacja w lazience zabiera jednak duzo mniej miejsca a przy 2 lazienkach w domu zwykle zlikwidowany jest problem oczekiwania na swoja kolej Mam nadzieje ze nie czujesz sie urazona pisze tylko z wlasnego doswiadczenia uzytkowania domku przez 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzień dobry, a właścicielka zagląda tu jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 14.10.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam , zaglądam , zaglądam więcej czytam jak pisze Aniu gratuluje Ci ślicznej córuni olika ja też Witam koleżankę z Krakowa , i dziękuję za cenne uwagi na pewno jeszcze będę to wszytko brała pod uwagę . I na pewno będę chciała zrobić wyjście z jadalni na taras a w salonie będą same okna . Co do reszty najprawdopodobniej zostanie , tak jak jest Żałuje tylko jednego ze nie miałam okazji zobaczyć Feniksa lub Finezje , inaczej jest widzieć dom , wtedy wiele spraw pozostaje rozwianych i można sobie przeanalizować to i owo. Ten dom wbrew pozorom jest dość duży , samej kubatury wyszło ponad 1100 sama architekt śmiałą się, że duży dom to jest już 1000 kubatury , cokolwiek to znaczy bo ja się nie znam Powierzchnia użytkowa tez nie jest najmniejsza Pozdrawiam Skorpionek1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Skorpionek jak Twoja budowa Pokaz jakies zdjecia Jak ze zmianami Ja juz mam parter teraz szaluja strop Oj raz nam sie wydaje ze duzy dom innym razem po zmianach malestwa takie wychodza nam np dolna lazienka no i kuchnia tez nie za duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 15.10.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kasiu ale u Ciebie już ładnie , niestety u mnie nadal wygląda tak jak na zdjęciach wyżej działka zarośnięta i nawet NIC nie ruszone W tym roku już nic nie zrobimy , może jakieś materiały uda nam się zgromadzić. Mój mąż jest gościem w domu , o czasie na budowę domu nawet nie ma mowy , nie wiem jak to będzie Pozdrawiam Skorpionek1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.12.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts