botanika 06.09.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Kraków!Wiosną ruszam z budową domu(170m+garaż woln.st) ściana jednowarstw.porotherm44.Proszę polećcie sprawdzoną ekipę,chętnie mającą doświadczenie z porothermem.Szukam również dobrego i niedrogiego składu z drewnem na odeskowanie części elewacji i budowę werandy -może być spoza Krakowa.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajar 19.09.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 ja właśnie buduję dom też z pustaków typu porotherm. obecnie tynkuje na zewn. ekipa która mi robiła stan surowy sprawdziła się. cenowo też konkurencyjnipajar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 20.09.2003 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Pajar!Będę bardzo wdzięczna za namiary na Twoją ekipę.Czy budowałeś z 44?wszyscy mnie straszą ,że będzie zimno.Pozdrawiam.Może byc kontakt bezpośredni. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajar 22.09.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 budowałem z ceramiki poryzowanej LEIER. grubość ściany 30cm. całość ociepliłem 10cm styropianu. planuję dom (185m2) ogrzewać wyłącznie tubokominkiem 18kW. mam nadzieję że wystarczy. telefon do ekipy podam Ci jak wrócę do Krakowa w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel.Kotoniak 24.09.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Budowałem dużo z porotermu i mam liczne referencje.Współpracuję również z firmą która jest dystrybutorem ceramiki Wiennerberger co pozwalaw znacznym stopniu obniżyć koszty materiałów.0604192084 3732283wieczorem skład drewna 2747033 Hanusiak Ignacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qerten24 25.09.2003 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 my budujemy najcześciej z porothermuco do zimna to mozna to prosto sprawdzic wystarczy zeby policzyc współczynnik przenikania ciepła i sprawdzic go z normą , na praspektach firmy sa te współczynniki ale lepiej samemu sprawdzic w normie cieplnejco do ceny pustaków to jak sobie policzysz ile ich trzeba na cały dom to idzie rozmaiwac z hurtownia o cenie a nawet mozna wziąśc u producentaz 44 budowalismy raz i inwestor nie ocieplał tego ale jak zaznaczyłem wyzej lepiej dostosuj to do swoich potrzeb i policz bo to sie prosto robipozdrawiam QERTEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts