Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kara śmierci itp

bratki

Recommended Posts

polecam pseudokatolikom.

Retroford przepraszam za swój wpis ten i wcześniejszy. Ale nie ja zaczęłam tu takie oceny innych forumowiczów, a stosowanie takiego podziału i oceny innych w dyskusji jest tercjańskim katolicyzmem...., szczególnie w momencie kiedy mówi się nieprawdę...., szkoda zresztą że takie argumentu dompodsosnami wnosi do dyskusji..., szczególnie że przez takich forumowiczów, dyskusja przechodzi na tony personalne..., ale może koleżanka jest jakąś lepszą katoliczką że może innych oceniać

Rzecz w tym, że nigdzie i nikomu nie imputowałam, że jest pseudokatolikiem. :D

Ale... uderz w stół, a nożyce się odezwą, tak mądrzy ludzie mówią. 8) :lol:

Ponury - a już myślałam, że tylko ja lewaka widzę... :D

• Odpowiedzi 304
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

polecam pseudokatolikom.

Rzecz w tym, że nigdzie i nikomu nie imputowałam, że jest pseudokatolikiem.

Typowe polactwo, jak się nie ma argumentów trzeba uderzyć personalnie..., niektórym tak łatwo przychodzi oceniać innych... :roll:

p.s. Dompodsosnami, a następnym razem jak będziesz podpierać naukami JPII, przynajmniej zajrzyj w te nauki, poczytaj, naprawdę warto...

polecam pseudokatolikom.

Rzecz w tym, że nigdzie i nikomu nie imputowałam, że jest pseudokatolikiem.

Typowe polactwo, jak się nie ma argumentów trzeba uderzyć personalnie..., niektórym tak łatwo przychodzi oceniać innych... :roll:

p.s. Dompodsosnami, a następnym razem jak będziesz podpierać naukami JPII, przynajmniej zajrzyj w te nauki, poczytaj, naprawdę warto...