lump praski 11.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No, jesli tak latwo feruje sie wyroki smierci to moze zaczac od kotow....slyszalam, ze to urodzeni mordercy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 mnie się pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No, jesli tak latwo feruje sie wyroki smierci to moze zaczac od kotow....slyszalam, ze to uredzeni mordercy.... znowu bredzisz ku... daj telefon do rodziców, poświęcę sie i zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ku... czemu nie, dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ku... czemu nie, dzwon nie dostałem żadnego kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 12.04.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Zdecydowanie przeciw. Ale: . kara bezwzględnego dożywocia, z nakazem pracy. Ma zarobić na swoje utrzymanie i na pensje strażników i pracowników więziennych Nie zarobi - nie ma obiadku, tylko chlebek. Żadnych zwolnień i warunków - oczywiście dla pewnych kategorii przestępców. Zapomnialas o alimentach dla naprzyklad dzieci ktore ktos osierocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No, jesli tak latwo feruje sie wyroki smierci to moze zaczac od kotow....slyszalam, ze to uredzeni mordercy.... Każdy drapieżnik to urodzony morderca, z małym ale...zwierzę nie zabija dla przyjemności zabijania albo z nudów. Zabija, by przeżyć! Tak zwany "człowiek" poniżył się do tego stopnia, że gotowy jest mordować dla przeżycia samej "przyjemności" patrzenia na czyjąś śmierć lub maltretować i znęcać się, bo mu właśnie adrenalinki brakuje I tylko dla takich gnoi jestem za stosowaniem kary śmierci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Zdecydowanie przeciw. Ale: . kara bezwzględnego dożywocia, z nakazem pracy. Ma zarobić na swoje utrzymanie i na pensje strażników i pracowników więziennych Nie zarobi - nie ma obiadku, tylko chlebek. Żadnych zwolnień i warunków - oczywiście dla pewnych kategorii przestępców. Zapomnialas o alimentach dla naprzyklad dzieci ktore ktos osierocil Słusznie. Na to też taka gnida powinna pracować do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No, jesli tak latwo feruje sie wyroki smierci to moze zaczac od kotow....slyszalam, ze to uredzeni mordercy.... znowu bredzisz ku... daj telefon do rodziców, poświęcę sie i zadzwonię Ku... naprawdę nie widzicie, że lump jest przeciw i że to ironia z jej strony, ta sugestia o kotach? Przecież nawet o życie robaczków i kretów w ogrodach walczy. Chyba, że ku.... ja coś źle zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ku... naprawdę nie widzicie, że lump jest przeciw i że to ironia z jej strony, ta sugestia o kotach? Przecież nawet o życie robaczków i kretów w ogrodach walczy. Chyba, że ku.... ja coś źle zrozumiałam. ku... bo mnie tak wzieło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w mordke jeża 14.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ...dozywotnie wiezienie w ciezkich warunkach pracy i zakwaterowanie z innymi zboczencami. Tak aby, po wyczerpujacej pracy zapadal w sen z wycieczenia i budzil sie na ranem, z bolocym dupskiem i nie wiedzial od czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ...dozywotnie wiezienie w ciezkich warunkach pracy i zakwaterowanie z innymi zboczencami. Tak aby, po wyczerpujacej pracy zapadal w sen z wycieczenia i budzil sie na ranem, z bolocym dupskiem i nie wiedzial od czego. A jak by mu sie spodobalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w mordke jeża 14.04.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ...zabrac lozko, niech spi na zimnym betonie i zalapie "wilka", himorojdy itp. ps. w himorojdy to juz zero przyjemnosci, a tym bardziej w duzej ilosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w mordke jeża 14.04.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ...mialem zamiar cos przekasic i odebralo mi apetyt. eeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ...zabrac lozko, niech spi na zimnym betonie i zalapie "wilka", himorojdy itp. ps. w himorojdy to juz zero przyjemnosci, a tym bardziej w duzej ilosci. Z tego co wiem, hemoroidy nie robia sie od spania na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w mordke jeża 14.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ...zabrac lozko, niech spi na zimnym betonie i zalapie "wilka", himorojdy itp. ps. w himorojdy to juz zero przyjemnosci, a tym bardziej w duzej ilosci. Z tego co wiem, hemoroidy nie robia sie od spania na betonie ...nie mam, to nie jestem pewny od czego. ps.wiec stworzyc odpowiedni "klimat", do rozwoju hi..... beeeeeeeee, ide na drinka, co za ochyda.eeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neco 14.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 14.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jestem za, a nawet przeciw.A przy kiblu rolka papieru ściernego.I jeszcze powinni bandyci dostawać herbatę z cukrem, za to bez łyżeczki hehehe.I widelce do zupy.I za małe buty buhahaha.I pastę do zębów o smaku szpinaku. Nie, to już by było zbyt okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jestem za, a nawet przeciw. A przy kiblu rolka papieru ściernego. I jeszcze powinni bandyci dostawać herbatę z cukrem, za to bez łyżeczki hehehe. I widelce do zupy. I za małe buty buhahaha. I pastę do zębów o smaku szpinaku. Nie, to już by było zbyt okrutne. I stringi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts