bm_mi 05.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Zapraszam do udzielania komentarzy do dziennika budowy: http://forum.muratordom.pl/post2440387.htm pozdrawiamy Mirek i Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 05.04.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jeśli ktoś również buduje w Mogilanach lub okolicy, proszę o info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.04.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hejka Witam serdecznie .Szkoda ze nie widać zdjeć działeczki :)Wklej nowe Jestem waszą dalszą sasiadką z" za miedzy "he he he Dom bardzo pokażny Teraz mieszkam na Kurdwanowie a mam nadzieję ze jak najszybciej w Świątnikch Górnych To czekamy na fotki Pozdarwiam i życzę powodzenia Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 05.04.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hejka Witam serdecznie .Szkoda ze nie widać zdjeć działeczki :)Wklej nowe Jestem waszą dalszą sasiadką z" za miedzy "he he he Dom bardzo pokażny Teraz mieszkam na Kurdwanowie a mam nadzieję ze jak najszybciej w Świątnikch Górnych To czekamy na fotki Pozdarwiam i życzę powodzenia Magda hmm, u mnie zdjęcie działki jak najbardziej jest widoczne spróbuj jeszcze raz, może zdjęcie musi się "dociągnąć" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 05.04.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Rzczeczywiście, dom pokaźny.Bardzo ładny.Na pewno będzie się w nim dobrze mieszkać.Życzę wytrwałości w budowie,stalowych nerwów i pieniążków dużo.Będe śledził postępy,mam na Ciebie oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 05.04.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Rzczeczywiście, dom pokaźny.Bardzo ładny.Na pewno będzie się w nim dobrze mieszkać.Życzę wytrwałości w budowie,stalowych nerwów i pieniążków dużo.Będe śledził postępy,mam na Ciebie oko Dzięki, mam nadzieję, że kiedyś ten domek powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam Niestety nie widac Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 06.04.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 już poprawiłem zdjęcie już powinne być widoczne, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 06.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wow Super Ale widoczki :)No no działka piękna !Pusta ?Czy juz coś rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 06.04.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 dzięki na razie cegły złożone na działce, jak dobrze pójdzie to w maju zacznie coś rrosnąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 WitamŁadny widoczek macie z działeczkiprojekt fajnypowodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 07.04.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ale domek macie świetny. W ogóle super działka No i dzięki za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 07.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Śliczne widoczki, tylko pozazdrościć! Powodzenia w budowie!!!! i duuuużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.04.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Gratuluję wyboru projektu i działki - przepiękna okolica Zapisuję się do obserwujących dziennik i życzę duuuuużo wytrwałości w budowie i cierpliwości do ekip budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 11.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam Śliczna działeczka. A projekt - cudo. Trzymam kciuki za budowę i czekam na dalsze wpisy [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 13.04.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Hej. No jak tam ?Co u was słychac ? Mówisz ze na maj sie szykujesz Piwnica bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 13.04.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 tak mam nadzieje ze pod koniec maja budowa ruszy pełną parą a piwnica tak, będzie mniej więcej pod połówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 18.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Co tam rozmiar mojej działki.Ty to masz widoki......... ech...kurcze. A u nas jak bedzie lato to z trzech stron bedzie rosło zboże, a z czwartej droga powiatowa Jak przyjdą żniwa to dopiero będzie ciekawie.... No to do dzieła budujcie i oby żadnych kłód na drodze nie było pozdrawiam.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 18.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam. Jako sympatycy domów APS i aktualnie początkowi budujący życzymy wszelkich sukcesów w budowie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 22.04.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Hej pisałeś na forum ze masz namiar na kogoś kto robi przyłącze za 50zł /mb .Mogę prosić o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts