bm_mi 26.04.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hej pisałeś na forum ze masz namiar na kogoś kto robi przyłącze za 50zł /mb .Mogę prosić o namiar? wysłałem Ci na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena lachman 26.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Witam , witam sąsiada zza miedzy. Budujemy w Bukowie.Zaczęliśmy w marcu,teraz jesteśmy na etapie dachu.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 27.04.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam , witam sąsiada zza miedzy. Budujemy w Bukowie.Zaczęliśmy w marcu,teraz jesteśmy na etapie dachu.Pozdrawiam i życzę powodzenia. wow, nieźle szybko:) a gdzie dziennik budowy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena lachman 27.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Obawiam się, że przy moich zdolnościach literackich, dziennik zamieniłby się szybko w kwartalnik lub rocznik, ale myślę zrobić jakiś album ze zdjęciami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 16.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 No jak tam u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 25.08.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 z przyczyn niezależnych, wszystko się masakrycznie przedłużyło ale na szczęście już wszystko ruszyło, ławy fundamentowe zrobione i ciąg dalszy niebawem nastąpi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 z przyczyn niezależnych, wszystko się masakrycznie przedłużyło ale na szczęście już wszystko ruszyło, ławy fundamentowe zrobione i ciąg dalszy niebawem nastąpi:) niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Gratuluję wylanych ław i czekam na fotki z budowy. Mam nadzieję, że nie budują u Was partacze pod przewodnictwem niejakiego Jurka z Niedźwiedzia - wiem, że sporo budował w Mogilanach , a jest to fatalnej jakości wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 29.09.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Gratuluję wylanych ław i czekam na fotki z budowy. Mam nadzieję, że nie budują u Was partacze pod przewodnictwem niejakiego Jurka z Niedźwiedzia - wiem, że sporo budował w Mogilanach , a jest to fatalnej jakości wykonawca. nie nie, na szczęście ekipę mam fajną. piwnica już zrobiona... jak będę miał więcej czasu to wrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 bu mi przepadłeś jak kamień w wode... jak tam budowa?Zapomniałes o dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 09.04.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 zapomnialem o dzienniku:) w wolnej chwili coś tam dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 16.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Chyba powtórzę się za większością wpisów ale widoki piękne! Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] oj ale się opuściłem z dziennkiem No troche i przydało by sie wiecej fotek bo te w trzecim poscie nie działają Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik63911.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 13.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 witam bm_mi ja jestem jeszcze na etapie czekania na pozwolenie na budowe. bede budowac w Glogoczowie to bardzo bliosko Mogilanow o ile sie nie myle! Powodzenia w budowaniu bo okolica bardzo ladna .projekt bardzo ciekawy bede sledzic wasz dziennik budowy .Ja wybralam dom z muratora MO8 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta eljasiak 18.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 już poprawiłem zdjęcie już powinne być widoczne, pozdrawiam [/quote Nie widoczne są fotki aps41 a bardzo mnie interesują bo chcemy budować taki dom ,i jeśli można prosic o koszt postawienia tego domku tak w przybliżeniu .Dzięki z góry.FOTKI I ODP MILE WIDZIANE NA [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 26.05.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam bm_mi ja jestem jeszcze na etapie czekania na pozwolenie na budowe. bede budowac w Glogoczowie to bardzo bliosko Mogilanow o ile sie nie myle! Powodzenia w budowaniu bo okolica bardzo ladna .projekt bardzo ciekawy bede sledzic wasz dziennik budowy .Ja wybralam dom z muratora MO8 pozdrawiam tak Głogoczów jest niedaleko Mogilan, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 26.05.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie widoczne są fotki aps41 a bardzo mnie interesują bo chcemy budować taki dom ,i jeśli można prosic o koszt postawienia tego domku tak w przybliżeniu .Dzięki z góry.FOTKI I ODP MILE WIDZIANE NA [email protected] ogólnie, przejechałem się trochę na piwnicy, bo dużo zjadła kasiory, ale jak jest działka pochyła to za dużo się nie da zrobic:) budowa generalnie nie jest droga:) za robociznę (stan surowy, z piwnicami i z dachem) wyjdzie mi: 48tys.zł. za materiały budowlane sporo więcej, dach jest szczególnie kosztowny ... aczkolwiek za dachówkę ceramiczną (ceglasta angoba szlachetna - Koramic) + rynny + te wszystkie wykończenia, gąsiory, folie itd itd dałem około 26tys.zł - to nie wiem czy dużo czy mało (a dachu jest 300m2) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam. Co się dzieje w tych Mogilanach ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts