iwona210517 03.09.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 hej wstawisz nowe fotki swojego domu?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.09.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam.Kopę lat . Co u Ciebie?Jak się mieszka? Pozdrowienia Hej No tak, trochę czasu upłynęło. W lutym będą 2 lata jak mieszkamy. W naszej salsie jest świetnie. Nie wszystko skończone, ale jest fajnie. Bardzo nam brakuje łazienki na górze, bo jej jeszcze nie wykończyliśmy, nie mamy balustrad na balkonach,a na tarasach wciąż beton. Na zewnątrz teren uprzątnięty, dużo zieleni - trawnik, żywopłot, kilka krzewów. Kiedy Ty planujesz się wprowadzać? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 13.01.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Kiedy Ty planujesz się wprowadzać? Pozdr No gdzies mi umknęła Twoja odpowiedź. Z przeprowadzką się nie śpieszę.I tak jeszcze nie ma mnie w kraju na stałe.Chcemy wykończyć środek tak,żeby tylko na koniec umeblować. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 08.08.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Hej langerob - mieszkasz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 08.08.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam.Jeszcze nie mieszkam.Jakoś cały czas za granicą i nie ma czasu żeby wszystkiego dopilnować.Tak szczerze mówiąc to mi się nawet nie spieszy.Widziałem ,że u Was się ruszyło Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 27.08.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No, ruszyło się Nareszcie Ale jeszcze dużo roboty i najdroższa.... A co wy teraz robicie? Na jakim etapie jesteś? Widzę, ze chcesz sprzedać reku - rozmyśliłeś się czy masz inne? Pytam, bo zastanawiamy się czy to dobry pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 27.08.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No, ruszyło się Nareszcie Ale jeszcze dużo roboty i najdroższa.... A co wy teraz robicie? Na jakim etapie jesteś? Widzę, ze chcesz sprzedać reku - rozmyśliłeś się czy masz inne? Pytam, bo zastanawiamy się czy to dobry pomysł.. Mam inne.Pracuję w Holandii a tam sporo tego jest i można taniej kupić.I czasami coś przywożę.A sam u siebie będę właśnie kończył instalację. Wg mnie to niedługo będzie standard w Polsce,tak jak w chwili obecnej za granicą. U mnie są gładzie w całym domu już prawie.Gotowa łazienka na dole i płytki.Kotłownia już uruchomiona w tamtym roku .W tym roku dużo nie robię ,bo przyplątała mi się kontuzja i za 2 tygodnie idę na zabieg kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 27.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Oj to trzymamy kciuki za zdrowie Na jakie ogrzewanie się zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 27.08.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Z braku gazu mam węgiel plus mogę grzać też prądem (ale wtedy tylko II taryfa) .Mam grzałki w buforze.Gdyby był gaz to pewnie grzałbym gazem.Przy dobrze ocieplonym domu nie ma znowu tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal222 20.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam,Oglądam właśnie Twój dziennik budowy i bardzo spodobał się mi i żonie pomysł ze zmianą dachu nad garażem (domek sam w sobie też bardzo ładny). Na razie mamy tylko stan zero, więc teoretycznie jest jeszcze szansa zrobienia tego podobnie (wiadomo, trzeba by ponownie wystąpić o PnB).Mam pytanie, ile wyniosła powierzchnia użytkowa tego nowego pomieszczenia i jaka jest tam ścianka kolankowa (wiem że garaż przedłużony jest o metr, więc pewnie ewentualnie u mnie byłoby to troszkę mniej)?Czy można prosić o przesłanie (lub załączenie w dzienniku) zdjęć wejścia do nowego pomieszczenia i może kilku zdjęć ze środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 08.07.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hej Langerob - jak tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts