langerob25 21.04.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 U mnie po 1,5 miesiąca od złozenia wniosku przyszło powiadomienie że rozpatrzą nasz wniosek ...itd .Dopiero.Alleluja.Małe 4000 tys . miasteczk0.Biurokracja jeszcze istnieje,nie wiem czy ty o tym wiesz?! Pozdrawiam. U mnie było tyle łatwiej,że jest nowy Plan zagospodarowania i dlatego tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 22.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To macie bogatą gminę!Gratul. Świetne te twoje wizualizacje,tylko żonę posadz wreszcie w salonie ,albo połóż w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 22.04.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To macie bogatą gminę!Gratul. Świetne te twoje wizualizacje,tylko żonę posadz wreszcie w salonie ,albo połóż w sypialni Ja to bym raczej powiedział,że biedna.Chociaż z tym Planem się postarali.Ale też przez to odrolnili wiele działek,także swoich i będe z tego czerpać profity. A żonie w kuchni dorzuce pare garów do zlewu ,żeby się nie nudziła Jak to przeczyta to jej tydzień pewnie nie zobacze.Po tygodniu pewnie tak,jak mi opuchlizna z oczu zejdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 24.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 hahaha Zanim cię żona podstempluje,powiedz że cię sprowokowałam wściubianiem nosa.Z WZ ,krótko mówiąc -fuksło się Wam.Byłam ciekawa pokoików na górze,ale teraz wiem, że nie jest tak tragicznie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lefek 25.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 witam serdecznie jestem poczatkujacym inwestorem ale od jakiegos czasu ogladam opinie o salsie i jestem mile zaskoczony ze tak wiele sie tam mozna dowiedziec wielkie podziekowania szczegolnie dla Langeroba, BG Moniki i Tomka oraz Szydlakow za zaangazowanie i bezcenne rady ktore mi sie przydaly i napewno wielu innym.Co do mnie to jestem na etapie czekania na pozwolenie na budowe ,bede budowal salsew lustrzanym odbiciu z garazem,systemem gospodarczym dzieki pomocy kochanego taty ktory ma o tym pojecie (choc mam lekkie obawy gdyz ostatni dom ktory on stawial bylo 20 lat temu, jak wiadomo technologie i wszystko sie zmienilo ,poszlo do przodu ,jednak jestem dobrej mysli ze wszystko bedzie w porzadku), mysle ze to narazie tyle o mnie postaram sie czynnie uczestniczyc w wymianie doswiadczen pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lefek 25.04.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 do langeroba: swietna prezentacja wirtualna nawet nie wyobrazasz sobie jak to pomoglo ,mam pytanie gdzie mozna dostac taki program do tworzenia takich rzeczy czy jest mozliwosc sciagniecia z internetu i czy ma on mozliwosc do sporzadzenia kosztorysu bardzo by mi sie to przydalo w realizacji budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 26.04.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Lefku ,to ty będziesz nam doradzał jeśli pierwszy zaczniesz budowę,bo BG kiedyś pewnie zniknie(nie będzie już miała dla nas czasu).Powodzenia i witam w gronie salsowiczomanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 26.04.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 do langeroba: swietna prezentacja wirtualna nawet nie wyobrazasz sobie jak to pomoglo ,mam pytanie gdzie mozna dostac taki program do tworzenia takich rzeczy czy jest mozliwosc sciagniecia z internetu i czy ma on mozliwosc do sporzadzenia kosztorysu bardzo by mi sie to przydalo w realizacji budowy Wysłałem Ci na PW.Już niedługo rzucę poddasze,ostatnio miałem nawał pracy.W sumie dalej mam ,ale jutro niedziela,może troszkę podrobię.Pochwal się gdzie będziesz budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 26.04.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Wielkie podziękowania dla langerob25 za indywidualną wizualizację jestem zobowiązana Odwaliłeś kawał dobrej roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 30.04.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 hello, a cóż to za program do projektowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 30.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Bardzo fajne te wizualizacje... Też mnie interesuje: co to za programik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.04.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Program to Arcon.Trochę pracy przy tym jest,ale opłacało się Hey @Maja W ,braliśmy śluby w podobnym czasie ,sądząc po sygnaturce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lefek 01.05.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 noooo mili panstwo nasz langrob sie spisal i oto mamy cala chalupke,brawo sam musze sprawic sobie takie cudo bo moje jest lustrzane odbicie i troche zmian ,jak narazie cos ciezko mi zdobyc ten programik Rbert swietna robota przyznaj sie biuro projektowe odpala ci mala dzialke za naganianie klientow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lefek 01.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 male przeprosiny za pozjadane literki w nicku i imieniu sam rozumiesz wczesny ranek czlowiek ledwo na oczy patrzy a kawa nie wypita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.05.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 male przeprosiny za pozjadane literki w nicku i imieniu sam rozumiesz wczesny ranek czlowiek ledwo na oczy patrzy a kawa nie wypita Spoko,ja też tak mam ,zwłaszcza rano.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 16.05.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Cześć langerob widzę że dorzuciłeś trochę wizualizacji piętra Swojego domku fajnie Ci wyszły z mebelkami i sprzętem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 02.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzięki Burifanek.Jesteś już w Polsce? Ja jestem i mam normalnie urwanie głowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 03.06.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Śliczna działeczka.Swojskie klimaty-super.Ile masz ar ?Ja będę miała widok na jezioro.A jeśli można,to ile płaciłeś za metr?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.06.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzięki Burifanek.Jesteś już w Polsce? Ja jestem i mam normalnie urwanie głowy.Pozdrawiam Cześć jeszcze nie jestem lecę 21 czerwca i zaraz w poniedziałej jadę na działkę.Mam napietą sytuację nie mam jeszcze zezwolenia a wykonawca chce już wejść na działkę.Pan z Urzędu troszkę nie wywiązuje się z tego co powinien od końca stycznia miał czas i wiedział że musi wszystko pozałatwiać Mam tylko nadzieję że zdąży bo bilety kupione i na daremno nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 03.06.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Śliczna działeczka.Swojskie klimaty-super.Ile masz ar ?Ja będę miała widok na jezioro.A jeśli można,to ile płaciłeś za metr?Pozdrawiam. Na szczęście działka była moja.Działka nieduża ,9 arów.Chciałbym w miarę możliwośći odkupić działkę sasiędnią(8arów) od skarbu państwa,ale pod Krakowem to teraz ceny ok 10 tys PLN za ar.I nie wiem kiedy mnie będzie stać.Pewnie nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts