Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salsa Langeroba25 :)-Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 190
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to ja bede miał podobną.19,30 szeroka,okna w garażu zostawiłem.I mam ok 900 m2 czyli moja też pewnie długość podobna do Twojej.Ja dom będe miał 12 metrów od drogi.Z tyłu ok 20 metrów jeszcze zostanie
My postawimy dom 5 m od drogi.W tyle ogrodu rosną drzewka owocowe.Jeden minus u nas podobnie jak u BG blisko mamy sąsiadów,niemalże dookoła.Ty póki co będziesz miał ciszę i spokój,supcio. :roll:

• 3 weeks później...

Mam do Ciebie pytanie, @Langerob25. Czy mógłbyś mi podpowiedzieć w jaki sposób można założyć dziennik budowy. Bo u mnie już prawie strop zalany, mam bardzo dużo zdjęć "Salsy", ale nie wiem jak założyć ten dziennik budowy (zdjęcia wklejać umiem) :lol:

Pracuj na Salsę, ale zaglądnij czasami na forum

Pozdrawiam

Żeby założyć dziennik budowy wystarczy utworzyć nowy temat w dziale dzienniki budowy dzień po dniu.

Jak umiesz wklejać zdjęcia to z tym sobie poradzisz.

Jeszcze tutaj jest to opisane:

http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-jak-zalozyc-dziennik-budowy,t72765.htm i

http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67202.htm

Fajnie by było jakbyś zrobiła ,zawsze to więcej fotek Salsy :D

• 4 weeks później...
  • 2 months później...

Hej! Świetne wizualizacje.

W dzienniku piszesz, że zmieniłeś dach nad garażem Salsy na dwuspadowy, czy mógłbyś udostępnić rzut poglądowy, a może masz też wizualizacje z nowym pomieszczeniem? Jak wyjdzie wejście ze schodów?

Wraz z żoną jestem na etapie wyboru projektu, myślimy o fuzji Salsy z Damazym Archetonu, który ma własnie dach dwuspadowy nad garażem.

Z góry dzięki!

Później wstawię poglądowe rzuty do dziennika.Może niedługo pobawię się znowu w wizualizację to zrobię też z tym dachem i pomieszczeniem nad garażem.U mie ten dach wyjdzie dość duży z racji tego ,że dom przedłużam o 1 metr i ten dach wychodzi na ścianie długości 10 m i przy kącie 40' jest dość wysoki.