BG 04.06.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Langerob25 dla pocieszenia powiem Ci, że moja działka ma nieco ponad 4 ary i dwóch sąsiadów obok nie ma zamiaru póki co sprzedać działek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 04.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 BG masz bardzo małą działeczkę, przy twoim zamiłowaniu do kwiatów ,będziesz musiała uruchomić wyobraznię.Ale podejrzewam że ty już wiesz gdzie co będzie rosło.Moja ma 850m kwadr.,18 m szeroka(bez okien w garażu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 04.06.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 to ja bede miał podobną.19,30 szeroka,okna w garażu zostawiłem.I mam ok 900 m2 czyli moja też pewnie długość podobna do Twojej.Ja dom będe miał 12 metrów od drogi.Z tyłu ok 20 metrów jeszcze zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 04.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moja działka ma 14 m x 29 m. Domek stoi 4 m od drogi ( osiedlowej). Za domkiem zostanie około 14,2 m. Nie za wiele, ale zawsze coś. Zostaje mi jeszcze działka i sad na ogródkach działkowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 04.06.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 14 metrów to nie jest źle.Jeszcze będziesz narzekać ,że masz dużo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 04.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Bardzo fajna ta Twoja działeczka, @Langerob25, naprawdę. Równiutka, nie będziesz musiał nic wyrównywać i mnóstwo zieleni, a to jest ważne dla odpoczynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 11.06.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 to ja bede miał podobną.19,30 szeroka,okna w garażu zostawiłem.I mam ok 900 m2 czyli moja też pewnie długość podobna do Twojej.Ja dom będe miał 12 metrów od drogi.Z tyłu ok 20 metrów jeszcze zostanie My postawimy dom 5 m od drogi.W tyle ogrodu rosną drzewka owocowe.Jeden minus u nas podobnie jak u BG blisko mamy sąsiadów,niemalże dookoła.Ty póki co będziesz miał ciszę i spokój,supcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 11.06.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Na razie nie zapowiada mi się na jakiś bliskich sąsiadów.Ale dalsi już zamierzają niedługo budować.Będzie raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 30.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Co u ciebie ?Wyjechałeś na wczasy i trwonisz kasę na dom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.06.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Co u ciebie ?Wyjechałeś na wczasy i trwonisz kasę na dom??? NIestety nie Wyjechałem do pracy żeby zarobić na Salsę.Na wczasy nie będzie pewnie czasu i pieniędzy Wracam w sierpniu i jak tylko będzie pozwolenie to ruszam z robotą.W tym roku fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 01.07.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Mam do Ciebie pytanie, @Langerob25. Czy mógłbyś mi podpowiedzieć w jaki sposób można założyć dziennik budowy. Bo u mnie już prawie strop zalany, mam bardzo dużo zdjęć "Salsy", ale nie wiem jak założyć ten dziennik budowy (zdjęcia wklejać umiem) Pracuj na Salsę, ale zaglądnij czasami na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.07.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Żeby założyć dziennik budowy wystarczy utworzyć nowy temat w dziale dzienniki budowy dzień po dniu. Jak umiesz wklejać zdjęcia to z tym sobie poradzisz. Jeszcze tutaj jest to opisane: http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-jak-zalozyc-dziennik-budowy,t72765.htm i http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67202.htm Fajnie by było jakbyś zrobiła ,zawsze to więcej fotek Salsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 01.07.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 WIWAT MAłGORZATA36 Czekamy na twój dziennik.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.07.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 @Igma też chce otworzyć własny dziennik,a wię cbyłoby nas coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 04.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witaj langerob25. Ładnie sobie domek urządziłeś Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 01.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 hej wreszcie znalazłam chwilę by umieścić wpis w komentarzach do Waszego dziennika świetne wizualizacje salsy. w jakim programie można wykonać takie cuda? budowa jeszcze nie rozpoczęta a dziennik już jest super,chętnie zaglądamy by zobaczyć coś nowego. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_p 06.10.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hej! Świetne wizualizacje.W dzienniku piszesz, że zmieniłeś dach nad garażem Salsy na dwuspadowy, czy mógłbyś udostępnić rzut poglądowy, a może masz też wizualizacje z nowym pomieszczeniem? Jak wyjdzie wejście ze schodów? Wraz z żoną jestem na etapie wyboru projektu, myślimy o fuzji Salsy z Damazym Archetonu, który ma własnie dach dwuspadowy nad garażem. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.10.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Później wstawię poglądowe rzuty do dziennika.Może niedługo pobawię się znowu w wizualizację to zrobię też z tym dachem i pomieszczeniem nad garażem.U mie ten dach wyjdzie dość duży z racji tego ,że dom przedłużam o 1 metr i ten dach wychodzi na ścianie długości 10 m i przy kącie 40' jest dość wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 06.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Widzę, ze dachówka się spodobała Przyjedziemy zobaczyć, jak już będzie na dachu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Cześć langerob25 widzę ciągle udoskonalasz Salsę co jeszcze wymyślisz do końca to aż strach pomyśleć ale pewnie takie zmiany zaprocentują w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts