igma 12.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Szybciutko wszystko poszło . U mnie fundamenty robili całą wieczność I przypory będą, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 12.06.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Murowali 2 dni,z zalaniem wieńca.Ławy można powiedzieć zrobiłem sam,majstrowie byli tylko przy zalaniu.No i wieniec też sam kręciłem.Mam nadzieję,że dalej też pójdzie łatwo.U Ciebie już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 U nas zbrojenie - każde - robił mąż, w ogóle od wykopu z ławami włącznie mąż z ojcem i teściem pracowali. Dopiero fundamenty robiła "ekipa ludków" Własną pracą trochę można zaoszczędzić. U nas dzisiaj leją posadzki, mają opóźnienie, bo okazało się, że maszyna do zacierania nie pociągnęła na naszym agregacie i trzeba było jechać wypożyczyć inny, silniejszy agregat, za co trzeba będzie zapłacić co najmniej stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 12.06.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No własnie,a co u Was z prądem?Ruszyło się coś? Masz rację.Własną pracą można dużo zaoszczędzić,a często zrobi się lepiej niż niejeden fachowiec by zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 13.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Coś się ruszyło, podpisywaliśmy zgodę na wejście na naszą drogę wewnętrzną ( ma 4 właścicieli ) i cały czas czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 24.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 To stan zero gotowy, tak? W dodatku własnymi siłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 24.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 U mnie ekipa niemal skończyła, więc teraz wreszcie pewnie pójdą do Ciebie na dłużej. Pilnuj ich przy dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 24.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zacznę od tego,że działka urocza.(Jakoś większość salsowiczów ciągnie do lasu ) . Trzymamy kciuki za szybki i bezkolizyjny postęp prac. Liczymy też,że nadal razem z Igmą będziecie inspirować forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 24.06.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 U mnie ekipa niemal skończyła, więc teraz wreszcie pewnie pójdą do Ciebie na dłużej. Pilnuj ich przy dachu... Nie przyszli.Zaczęli gdzie indziej.A ja już wyjeżdzam. Bedą robić u mnie dopiero w sierpniu jak wrócę.Ale muszę to dostać na piśmie.Bo tak samo mówili teraz,że zrobią i nie zrobili.Fakt,że pogoda fatalna.Widziałem Twój dziennik i perypetie z dachem.Ale już masz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 24.06.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zacznę od tego,że działka urocza.(Jakoś większość salsowiczów ciągnie do lasu ) . Trzymamy kciuki za szybki i bezkolizyjny postęp prac. Liczymy też,że nadal razem z Igmą będziecie inspirować forum. U mnie będzie przerwa.Do sierpnia.Bo ekipa się nie wyrobiła.A ja muszę być przy budowie.Bo inaczej dostałbym szału Działka przy Twojej wysiada.Forum odwiedzam jak tylko mogę.Teraz paradoksalnie wracam do pracy,a będe mieć więcej czasu niż teraz przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.08.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie się prezentuje salsa. Mówisz, że murarze dobrze pracują i fajnie. Tylko może trzeba ich pogonić, że by te folie posprzątali, bo odbierają urok zdjęciom pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 12.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie się prezentuje salsa. Mówisz, że murarze dobrze pracują i fajnie. Tylko może trzeba ich pogonić, że by te folie posprzątali, bo odbierają urok zdjęciom pozdr. Ta ekipa tak ma, że nie sprząta po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 he he to tak jak każda ekipa, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 12.08.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie się prezentuje salsa. Mówisz, że murarze dobrze pracują i fajnie. Tylko może trzeba ich pogonić, że by te folie posprzątali, bo odbierają urok zdjęciom pozdr. Ta ekipa tak ma, że nie sprząta po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 12.08.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie się prezentuje salsa. Mówisz, że murarze dobrze pracują i fajnie. Tylko może trzeba ich pogonić, że by te folie posprzątali, bo odbierają urok zdjęciom pozdr. Fakt,dopiero teraz zauważyłem,że folia tak jakoś nieciekawie wygląda.Na sprzątanie jeszcze czas,chociaż pewnie zrobię to ja(część już uprzątnąłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 13.08.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Fajnie @langerob, że już jesteś na swojej budowie. Dziennik ożył... Dzięki za poradę w sprawie schodów;) A propos sprzątania, to chyba nikt w bałaganiarstwie nie prześcignie mojej ekipy , ale za to nadrabiają wieloma innymi rzeczami...wszyscy pracownicy są bardzo mili, otwarci na sugestie inwestorki, ewentualne poprawki, dogadujemy się zawsze, nigdy nie było sporu i można by jeszcze wymieniać . Każdemu życzę takiej ekipy, jeśli chodzi o współpracę. A posprzątać i tak będzie trzeba przed oddaniem SSO( ekipa nie ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 15.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ho ho domek rośnie jak na drożdżach Nawet przypory są już Jaki masz pomysł na ich ocieplenie? Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 15.08.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Będe je ocieplał podobnie jak dom.Czyli chyba 15 cm styro.Przez to zachowają rozmiary jak mają teraz.Potem chyba pójdzie tynk lub marmolit w kolorze opasek okiennych,lub jeśli zrobimy ogrodzenie z kamienia,to może obłoże przypory kamieniem(po ich ocepleni) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 16.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ale te przypory są ładne, równiutkie. Pięknie będzie się prezentowała Twoja, Wasza Salsa. Do kiedy budujesz @langerob? Do końca urlopu, czy dalej i ktoś będzie nadzorował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 17.08.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Do końca urlopu.Ale urlop dość długi.Do końca września.Mam nadzieję,że SSO do tego czasu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts