Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salsa Langeroba25 :)-Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 190
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas zbrojenie - każde - robił mąż, w ogóle od wykopu z ławami włącznie mąż z ojcem i teściem pracowali. Dopiero fundamenty robiła "ekipa ludków" :wink:

Własną pracą trochę można zaoszczędzić. U nas dzisiaj leją posadzki, mają opóźnienie, bo okazało się, że maszyna do zacierania nie pociągnęła na naszym agregacie i trzeba było jechać wypożyczyć inny, silniejszy agregat, za co trzeba będzie zapłacić co najmniej stówkę :-?

• 2 weeks później...
U mnie ekipa niemal :-? skończyła, więc teraz wreszcie pewnie pójdą do Ciebie na dłużej.

Pilnuj ich przy dachu... ;-)

Nie przyszli.Zaczęli gdzie indziej.A ja już wyjeżdzam. Bedą robić u mnie dopiero w sierpniu jak wrócę.Ale muszę to dostać na piśmie.Bo tak samo mówili teraz,że zrobią i nie zrobili.Fakt,że pogoda fatalna.Widziałem Twój dziennik i perypetie z dachem.Ale już masz z górki :D

Zacznę od tego,że działka urocza.(Jakoś większość salsowiczów ciągnie do lasu :lol: ) . Trzymamy kciuki za szybki i bezkolizyjny postęp prac.

Liczymy też,że nadal razem z Igmą będziecie inspirować forum.

U mnie będzie przerwa.Do sierpnia.Bo ekipa się nie wyrobiła.A ja muszę być przy budowie.Bo inaczej dostałbym szału :D Działka przy Twojej wysiada.Forum odwiedzam jak tylko mogę.Teraz paradoksalnie wracam do pracy,a będe mieć więcej czasu niż teraz przy budowie.

• 1 month później...
Bardzo ładnie się prezentuje salsa. Mówisz, że murarze dobrze pracują i fajnie. Tylko może trzeba ich pogonić, że by te folie posprzątali, bo odbierają urok zdjęciom :wink: :lol:

pozdr.

Fakt,dopiero teraz zauważyłem,że folia tak jakoś nieciekawie wygląda.Na sprzątanie jeszcze czas,chociaż pewnie zrobię to ja(część już uprzątnąłem :wink: )

Fajnie @langerob, że już jesteś na swojej budowie. Dziennik ożył...:) Dzięki za poradę w sprawie schodów;)

A propos sprzątania, to chyba nikt w bałaganiarstwie nie prześcignie mojej ekipy :wink: , ale za to nadrabiają wieloma innymi rzeczami...wszyscy pracownicy są bardzo mili, otwarci na sugestie inwestorki, ewentualne poprawki, dogadujemy się zawsze, nigdy nie było sporu i można by jeszcze wymieniać 8) :p . Każdemu życzę takiej ekipy, jeśli chodzi o współpracę. A posprzątać i tak będzie trzeba przed oddaniem SSO( ekipa nie ja) :lol: