zezo 05.04.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nie wiem co ze mną jest ? Domek oddałem do użytkowania w 2007 roku, pozostało mi do wykonania jeszcze kilka prac, ale ostatnio coś się ze mną dzieje niedobrego. Wszystko mnie denerwuje, wszystkiego mam dosyć Mam dość budowania, majstrów, pseudo-fachowców co to wszystko wiedzą lepiej, niesłownych ludzi, bałaganu na działce, hurtowników co to mają wszystko w super cenie, promocji w hipermarketach budowlanych urzędników wszelkiego rodzaju baków Jednym słowem muszę wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 05.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 to juz chyba pora zamieszkac i sobie dac na luz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.04.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Zezo, nie poddawaj się, jeszcze remonty przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.04.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mam dość baków to może by ...zgolić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 05.04.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 baków nie mam a myślałem oczywiście o tych krwiopijcach od finansów a więc o BANKACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 05.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 zezo napisał:Mam dość budowania, majstrów, pseudo-fachowców co to wszystko wiedzą lepiej, niesłownych ludzi, bałaganu na działce, hurtowników co to mają wszystko w super cenie, promocji w hipermarketach budowlanych urzędników wszelkiego rodzaju baków Jednym słowem muszę wyluzować mam to samo. Wszystko mnie wk...wia. U mnie wykończeniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Łączę się w bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 nie martwcie się, po tym totalnym wk.......... przychodzi błogi luz i olewka wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 zezo łączę się w bólu mam to samo też odbiór w 2007 na widok dowolnych fachowców mną telepie na myśl o pracach (naprawdę niezbyt dużo zostało) dostaję odruchów wymiotnych itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nie wiem co ze mną jest ? Domek oddałem do użytkowania w 2007 roku, pozostało mi do wykonania jeszcze kilka prac, ale ostatnio coś się ze mną dzieje niedobrego. Wszystko mnie denerwuje, wszystkiego mam dosyć Mam dość budowania, majstrów, pseudo-fachowców co to wszystko wiedzą lepiej, niesłownych ludzi, bałaganu na działce, hurtowników co to mają wszystko w super cenie, promocji w hipermarketach budowlanych urzędników wszelkiego rodzaju baków Jednym słowem muszę wyluzować Sporo racji, a mamy na razie stan surowy zamknięty ... Tobie, wszystkim i sobie : wytrwałości ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 to tylko przesielenie wiosenne .... przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 05.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak "to" sie wiąże. Krawat normalnie, a na sznurku nie wychodzi Mimo wszystko zycie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 To trwa mniej-więcej pół roku, czasem rok. Potem przechodzi i powoli zaczyna się nawet chcieć Wszyscy moi znajomi, którzy się budowali, też tak mieli. Mi przeszło jakiś miesiąc temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 zezo napisał:Mam dość budowania, majstrów, pseudo-fachowców co to wszystko wiedzą lepiej, niesłownych ludzi, bałaganu na działce, hurtowników co to mają wszystko w super cenie, promocji w hipermarketach budowlanych urzędników wszelkiego rodzaju baków Jednym słowem muszę wyluzować mam to samo. Wszystko mnie wk...wia. U mnie wykończeniówka. a powiedzcie jaki jest wasz stosunek do 0,7l. Jesli akceptowalny, to z wami jest wszystko w porzo, jesli nie, to radzę iść do psychiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 06.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 no powiem, że gdybym nie jeżdził dużo samochodem, to by to było moim lekarstwem. A tak to co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 06.04.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 a ja myslalam ze tylko my tak mamy, wiec nie jestem sama mi sie robi niedobrze jak wchodze a tam peno syfu, niepotrzbenych rzeczy, balagan jak talala i ten wkurzajcy pyl wszedzie koniec szlifowania nam zostal a mnie telepie jak mam cos zrobic wrrrrrrr jak sobie z tym radzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 06.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Nie wiem co ze mną jest ? Domek oddałem do użytkowania w 2007 roku, pozostało mi do wykonania jeszcze kilka prac, ale ostatnio coś się ze mną dzieje niedobrego. Wszystko mnie denerwuje, wszystkiego mam dosyć Mam dość budowania, majstrów, pseudo-fachowców co to wszystko wiedzą lepiej, niesłownych ludzi, bałaganu na działce, hurtowników co to mają wszystko w super cenie, promocji w hipermarketach budowlanych urzędników wszelkiego rodzaju Niestety jestem na tym samym etapie i nawet zaczelam sie zastanawiac czy w poprzednim zyciu komus zrobilam krzywde bo teraz przy budowaniu spotkalo mnie tyle zlego ze nikomu nie zycze. Płebla baków Jednym słowem muszę wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.04.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 płebla. pozwolisz, że umieszczę Twój komentarz we właściwym miejscu, inaczej trochę trudno go znaleść. Nie wiem co ze mną jest ? Domek oddałem do użytkowania w 2007 roku, pozostało mi do wykonania jeszcze kilka prac, ale ostatnio coś się ze mną dzieje niedobrego. Wszystko mnie denerwuje, wszystkiego mam dosyć Mam dość budowania, majstrów, pseudo-fachowców co to wszystko wiedzą lepiej, niesłownych ludzi, bałaganu na działce, hurtowników co to mają wszystko w super cenie, promocji w hipermarketach budowlanych urzędników wszelkiego rodzaju Niestety jestem na tym samym etapie i nawet zaczelam sie zastanawiac czy w poprzednim zyciu komus zrobilam krzywde bo teraz przy budowaniu spotkalo mnie tyle zlego ze nikomu nie zycze. Płebla baków Jednym słowem muszę wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 06.04.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 zezo napisał:Mam dość budowania, majstrów, pseudo-fachowców co to wszystko wiedzą lepiej, niesłownych ludzi, bałaganu na działce, hurtowników co to mają wszystko w super cenie, promocji w hipermarketach budowlanych urzędników wszelkiego rodzaju baków Jednym słowem muszę wyluzować mam to samo. Wszystko mnie wk...wia. U mnie wykończeniówka. a powiedzcie jaki jest wasz stosunek do 0,7l. Jesli akceptowalny, to z wami jest wszystko w porzo, jesli nie, to radzę iść do psychiatry. Mnie też wszystko denerwuje, ale stosunek do 0,7 jest baardzo pozytywny. Może jeszcze coś ze mnie będzie Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 06.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 to tylko przesielenie wiosenne .... przejdzie Ty nie bądź taki mądry, bo tylko krew zalewa, jak się taką diagnozę słyszy, k...a, a potem człowiek się zastanawia dlaczego ma ręce po łokcie od jakiejś czerwonej cieczy i dlaczego ten na ziemi się nie rusza. Przesilenie wiosenne... Fachowcy zejdźcie mi z oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts