Qozak 05.04.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam ! Chciałbym dowiedzieć się ile płaciliście za przyłącz prądu do działki. Do ostatniego słupa mam około 20 m - 25 m, niestety na nim linia się kończy. Na razie chciałbym mięć prąd do kontenera, który mam tam postawiony, za jakiś czas do budowy, a później wiadome, do mieszkania. Nie znam się w ogóle na tym, ale czy 7 KW (?) nie wiem czy dobrze pisze, i trójfazowy wystarczy ? I jakie to by były koszta ? Linia pewnie pod ziemią była by lepsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 przyłącz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 05.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 yyy, a nie ? Podłącz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts