aga_toja 05.04.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Czekam na szczeniaczka Alaskan Malamute. Za około 3 tygodnie powinniśmy go mieć. Czy ktoś ma taką rasę pieska. Proszę o opinie i zdjęcia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Moze nalezalo zebrac "opinie" o tej rasie ZANIM sie takiego psa kupiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 06.04.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tu masz link na podobny temat,tam jest adres stronki o tej rasie, a swoją drogą zielonooka ma trochę racji ... http://forum.muratordom.pl/rasa-malamut-czy-to-dobry-wybor,t124738.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ... a swoją drogą zielonooka ma trochę racji ... tylko trochę ? Ma świętą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniha 09.04.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No tak... Malamut z "łapanki"... Swoją drogą chciałabym wiedzieć, który hodowca sprzedaje szczeniaki bez zorientowania się na przyszłego właściciela Jak ja kupowałam swojego to hodowca dokładnie mnie "prześwietlił"... Co do posiadania malamuta wypowiedziałam się już w temacie przytoczonym powyżej. Powodzenia (dla psa rónież ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts