housebuilder 05.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Czy berberys moze rosnac w korze sosnowej???. Troche mi sie ususzył przez zime, prawie wogole nie ma listkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mój berberys przez zimę też nie miał listków, ale teraz zaczynają rosnąć.To chyba naturalne?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 08.04.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kora sosnowa powinna zatrzymać część wilgoci w obrębie korzeni. Berberysy rozpoczynają wegetację w najbliższym czasie. Moje też jeszcze śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 08.04.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 potwierdzam, ze moje berberysy tez zrzucily listki na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a moje już mają malutkie listeczki i pączki kwiatowe ale u nas zawsze cieplej ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betka35 09.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a ja dopiero kupiłam berberysa czerwonego w doniczkach.....takiego na 0,5m .... Wsadzić go do ziemi i już...czy trzeba coś mu przyciąć żeby lepiej rósł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts