mofr 06.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam. Niedawno zamieszkaliśmy w naszym M. Wielkimi krokami zbliża się wiosna. Chcielibyśmy udekorować balkon. Po raz pierwszy mamy go w takich wymiarach, że nie wiemy, jak się zabrać do dekoracji. To jest wąski, długi balkon. Wymiary 1,1 m x 5,20m. Dłuższa ściana to drzwi balkonowe i dwa okna. Między oknami jest ścianka o szerokości ok. 50cm. To jest logia, więc po bokach balkon jest zabudowany ściankami - nie widać sąsiadów. Proszę o przykładowe aranżacje. jak sobie poradziliście z takimi balkonami? Chciałabym, żeby na balkonie był jakiś stoliczek i miejsce na poranna kawę Pozdrawiam serdecznie i proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mofr 07.04.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nikt nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polones 10.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 soorki, ale mnie tez interesuje taki temat ,moze by ktos naprawde sie pochwalil swoim dlugim balkonikiempzdrpolones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mofr 12.04.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Cześć. No, a już myslałam, że tylko ja mam taki problem Szukałam też na innych forach, ale bez skutku. No cóż. Aleeee... znalazłam to http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,638,45932105.html Może tu coś znajdziesz? Ja już jeden pomysł podłapałam. Ale w dalszym ciągu czekam na Wasze pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 17.04.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Też mnie ten temat interesuje. Może ktoś ma jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 20.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mam tez obecnie wąski i długi balkon, a ponieważ pewnie jeszcze przez jakiś czas będę go mieć (w planach budowa domu, ale kiedy - któż to wie? ) może faktycznie coś warto pokombinować, żeby fajnie wyglądał. Mój niestety oprócz tego, że wąski, to jeszcze zabudowany z przodu - nie ma prętów w barierce, tylko płyta i to dość wysoka. Zastanawiam się, czy mogę zrobić chociażby na części balkonu jakiś podest, na którym ustawiłabym mikro stolik i fotelik? Ma ktoś pomysł? Jeśli chodzi o różne balkonowe aranżacje, to wygrzebałam taki wątek, są różne pomysły i fotki - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48211&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbolutek 05.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/352a016befb84ca0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Podciagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zrob koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts