koktajl 27.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 prosze o opinie uzytkowników podłog betonowych (tylko i wyłacznie-żywice, betony dekoracyjne sie nie licza) jak sie podłoga sprawuje?Interesuje mnie głównie nasiąkliwość. Ma ktoś z was beton w kuchni?Jaki impregnat zastosowaliście?bardzo prosze o jakas informacje jesli ktos cokolwiek widzial, cokolwiek wie. bardzo malo informacji niestety w necie, znalazłam pare wątków, niestety wszystkie posty napisane dosc dawno temu....Mam wykonawce, cena znośna tylko czy to nie będzie wtopa stulecia?(około 100m2 do wykonania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
webnsg 21.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Reklama debiutanta Edytowane 21 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts