Gość Malwina 07.09.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Witam! Czy ma ktos moze kafle z granitu, jak to sie prezentuje, czy nie wyglada zbyt cmentarnie? Biale czy czarne? A moze lepiej zwykle kafle w kolorze piaskowca i do tego zielona oliwkowa sciana + meble z jasnego drewna (do przedpoloju, jest wiatrolap), Co o tym sadzicie? A moze ktos ma panele i tez jest zadowolony. Podsuncie mi jakis pomysl, przedpokoj jest dosyc ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 07.09.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Hey, ja planuje kafle mocno "ceramiczne", tj. takie klasyczne terakotowe plyty o podstarzalym wygladzie - w przedpokoju i w kuchni. Ale mam stary dom i bedzie to razem pasowac (w dodatku przedpokoj jest czesciowo sklepiony). Zastanawialem sie ewentualnie nad plytami z piaskowca - jak na skale jest wyjatkowo "cieply/przytulny" (trzeba by go jednak troche impregnowac jak ktos lubi sterylnie nowe wnetrza), ewentulanie interesujaco wyglada czarny lupek - o fakturowej powierzchni, ale takie nie kazdy lubi (brak "lustrzanego" efektu). To tyle Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts