Hanisia 06.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam , czy w malutkiej kuchni 2 x3 będą pasowły szafki do sufitu i w jakim kolorze , płytki podłogowe są brązowe za porady z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 06.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Pewnie lepiej by wyglądały niższe ale jeśli z miejscem krucho to chyba mogą być. Wg mnie do ciemnej podłogi pasuja szafki w kolorze dośc jasnego drewna, niekoniecznie jednak sosna skandynawska , może byc np. buk czy zbliżone do niego jabłonie, grusze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 07.04.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam , czy w malutkiej kuchni 2 x3 będą pasowły szafki do sufitu i w jakim kolorze , płytki podłogowe są brązowe za porady z góry dziękuję jasne meble koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 07.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Będę miała znacznie większą kuchnię ale planuje szafki górne dac do samego sufitu lub wręcz obniży sufit nad tymi szafkami. Nie znoszę sprzątac kurzu gromadzącego się na tych szafkach. Jeśli nie jesteś przekonana że to będzie wyglądac dobrze w małej kuchni może spóbuj dobrac kolor tych frontów pod kolor ściany - wtedy nie będą tak widoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 07.04.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 dzięki za porady, z powodu małej kuchni teraz przy starych meblach wszystkie sprzęty typu sokowirówka stoja na górnych szafkach, nie podoba mi się taka ekspozycja, szafki do sufitu mogłyby rozwiazać problem, meble jasne mi się podobają , nie mogę sie zdecydować jaki to miałby być kolor , żeby był ponad czasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Moja kuchnia jest ciut wieksza, ale z miejscem i tak krucho przez te wszystkie kuchenne duperele. Gorne szafki beda do samego sufitu, kuchnia bedzie czysto biala z szarym dodatkiem tz blat i cokoly... ale ja mam ciemno rozowy polerowany gres w szare mazie na calym parterze, to juz innego koloru nie chce wtykac, kuchnia jest otwarta na pokoj, w pokoju beda biale meble, tak ze pociagne to jako calosc wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts