august100 06.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mam pytanko co sądzicie o ceramice bodowlanej z Harasiuk. Czy jest to dobra firma ,tania i czy ich produkty są dobre i czy się sprzedają. Pytam bo nie wiem czy mam w to wchodzić ze sprzedażą ich produktów. Może ktoś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio1972 07.04.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam,niewiem jak teraz ale kiedyś ich produkty szły.Ja osobiście nie używałem ich,ale na dużo budowach widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 17.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam pytanko co sądzicie o ceramice bodowlanej z Harasiuk. Czy jest to dobra firma ,tania i czy ich produkty są dobre i czy się sprzedają. Pytam bo nie wiem czy mam w to wchodzić ze sprzedażą ich produktów. Może ktoś podpowie Witaj, Ja kupiłem na budowę część materiału z Harasiuk a część z Markowicz. Te z Markowicz wydają się o klasę lepsze, ładnie jednolicie wypalone. Mam 2 partie z Harasiuk, jedna z marca a druga z kwietnia. Podobno nie są dostatecznie wypalone. Te z kwietnia są już trochę lepsze. Gdybym miał wybierać bez wahania wybrałbym Markowicze. Z podobnym zdaniem spotkałem się u hurtowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts