Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A oto moje łóżko, w mojej meganieustawnej sypialni. Z racji jej kształtu ( klasyczny tramwaj ) ciężko ją zaadaptować. Póki co jest łóżko i szafa oraz szafka, sztuk jeden, gdyż druga już się po prostu NIE ZMIEŚCIŁA :(

Jak ją trochę przyozdobię, wkleję więcej fotek ( jeśli pozwolicie ;) )

http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/THgK7Kg44QI/AAAAAAAAABg/m8m__Pbc3-Y/s640/IMG_5005.JPG

Zgadza się, to grzejnik .

W ogóle brak mi pomysłu na okna :(. Nienawidzę u siebie w domu firan. W poprzednim lokum miałam drewniane żaluzje, więc teraz zdecydowałam się na plisy,żeby ułatwić sobie życie i uwolnić się od szmatki do kurzu. ;)

Myślę o jakimśczymś, dokładnie jeszcze nie sprecyzowanym, brak mi inspiracji ( wynika to chyba z mojej awersji do ozdób okiennych). W salonie tez mam plisy i planuję jakieś zasłony po bokach, długie, włóczące się po podłodze, suto marszczone ;)

A sypialnia ZONK! Musi być coś od góry, żeby zachować proporcje w moim "tramwaju". No i najlepiej szaaaaare :D Po lewej stronie łóżka, przy kaloryferze, jak wygram w totka, planuję takie cóś:http://2.bp.blogspot.com/_gezjTxCcLDE/SnrVPw9y0hI/AAAAAAAABV4/j6F2W0OEYas/s400/jielde_signal_zz_1.jpg

Chyba,że wcześniej znajdę jakąś alternatywę w przystępniejszej CENIE! (thx LASCHE :} )

Mała lampka chyba też do wymiany.

Macie może jakieś sugestie co do okna? PLIZZZZ ! Najlepiej jakieś fajne focie :D

Edytowane przez aricia

o jasny gwint....przejzalam i jakie oni nadruki maja....tak sie balam grzejnika w salonie,a tu prosze bardzo i cena nie zabija...

jak z jakoscia?zadowoleni jestescie?

Ta inspiracja z betonem z metalową wanną na nogach straszna. Wszystko byłoby ok, gdyby nie ta wanna, przypominająca wanny z formaliną gdzie przetrzymuje sie ciała ludzkie do eksperymentów. BRRRRRRRRRRR

Ja miałam to samo skojarzenie - ale myślałam że tylko ja mam takie dziwne pomysły...