Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaksie ma rację. A jeżeli masz łóżko dostawione wezgłowiem do ściany, to już w ogóle żaden problem. Może być wtedy użyte właściwie każde łóżko bez zagłówka, a tapicer dorobiony zagłówek mocuje na ścianie. Ja musiałam mieć pewność,że łóżko " udźwignie" dokoptowany zagłówek!

:welcome:

Wątek naprawdę inspirujący,z wielką przyjemnością poczytałam i pooglądałam wszystkie propozycje.

Piękne,eleganckie i niezwykle wysmakowane są przedstawione wnętrza w tytułowych szarościach

.Widać niezwykłą konsekwencję w aranżacji, to myślę podstawowy warunek by uzyskać taki efekt

Są już plisy ( szara), które wystarczająco odgradzają i zaciemniają. Chodzi mi o coś ozdobnego, poprawiającego optycznie proporcje pomieszczenia. Sypialnia jest bardzo wąska (235!) i dość długa (490!), wysokość to 275.Sciany jasnoszare, czarne meble + biały stolik nocny, elementy drewna ( podłoga, drzwi, skrzynia łóżka), docelowo, pod ścianą komoda lustrzana ( która optycznie nie zwęzi mocno pokoju) i jakieś ozdoby na ścianach ( zegar, zdjęcia itp.). Ogólnie styl mieszany, raczej nowoczesnomodernistyczny ;). Na razie jest surowo i nijako. I TO bym chciała zmienić. NO!

http://lh3.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/THogExtNolI/AAAAAAAAABs/gC0ZeolEqvg/s512/IMG_5011.jpg

http://lh3.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/THogEe1bCCI/AAAAAAAAABo/aiIP7GZYHnI/s512/IMG_5017.jpg