Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam :)

Trafiłam na ten wątek całkiem przypadkiem szukając czegoś innego... a tutaj ... WoW... tyle wspaniałych inspiracji.

Jestem poprostu zakochana w tym wątku.

Szkoda tylko, że dopiero teraz na niego trafiałm, jak już -na moje własne nieszczęście- zgodziłam się (pod wpływem męża.. ach ci faceci...) na pomalowanie mojego salonu i sypialni na .... beżowy :(

Szary jest taki piękny.

Cóź może kiedyś...

to wzornik kabe. niestety na chwile obecną nie pamiętam numeru. jak sprawdzę w domu to wyedytuje post

to samo powtórzone w salonie (sorki za bałagan ale to prywatne zdjęcie), wklejam poglądowo jedynie

http://img444.imageshack.us/img444/9017/dsc4073.jpg

P.S. tu widać bardziej rzeczywisty kolor kafli niż w kuchni gdzie kolor jest przekłamany od żarówek

Edytowane przez efilo

MarJel

dementuję - develde zrobi ci narożnik w jakim układzie chcesz (jest do wyboru kilka podstawowych modułów i z nich się buduje komplet) i w wykończeniu jakie sobie wybierzesz. są dwa próbniki skór i CHYBA wzornik materiałów. tego drugiego nie wiem na bank bo nas intreresowała tylko skóra.

p.s. ten narożnik gdyby miał być sprzedawany tylko w kolorze podstawowym to byłby be-żowy :)

super, dzięki! biały jest piękny, no ale co do koloru jeszcze nie zdecydowaliśmy, na pewno będzie skóra i develde

ps. zastanawiam się czasami z mężem po co nam ten projektant wnętrz:rolleyes:, bo wszystko się kończy na tym że chcemy podobnie jak jest u Ciebie, a ostatnio moja pani architekt też mi to zasugerowała:D

Edytowane przez MarJel
dopiski