Anjazzielonego 19.09.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 (edytowane) Ida! (cudny kot i piękna zasłona, tak przy okazji) Tkanin faktycznie jest mnóstwo, jeśli narzekasz na brak czasu na zakupy stacjonarne, zawsze możesz poszukać na allegro, kupić po 1 m tkaniny w kilku odcieniach, i w domu "przymierzyć", który najbardziej Ci pasuje. Ja tak przeważnie kupuję tkaniny. Wybieram dany odcień - np. szary - szukam na all, zapisuję zdjęcia, potem je porównuję, biorę zwykle 3-4 odcienie po 1 m.To jedna tonacja w kilku wariantach, zgodna z moimi upodobaniami, więc zawsze się przydadzą, np. na poduchy. Edytowane 19 Września 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.09.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 A ja zawsze zaczynam od jednego elementu, a potem z nim chodzę po sklepach i dobieram resztę To nic, że czasami zaczynam od ... strony - turkusowe zasłony były dobrane do paseczka na poszewce jaśka, czerwone poduchy i anielica do wizji czerwieni, która kołatała mi się gdzieś po głowie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.09.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Każdy sposób dobry, jeśli prowadzi do zrealizowania marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 20.09.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Marzy mi się taka sypialnia, prosta, szara, złamana kolorem.. pierwszy problem - znaleźć dokładnie taką farbę jak kolor ścian na zdjęciu. Przeczytałam wątek o szarych farbach ale za wiele się nie dowiedziałam..możecie doradzić laikowi jak uzyskać taki kolor? W zeszłym tygodniu kupiłam wreszcie szarą farbę do pokoju dziennego. Dobranie koloru nie było proste - w efekcie mam 14 puszek 250ml Duluxa ponieważ odcień był ciągle nie ten. Ale w końcu wybrałam. Oprócz ilości światła, które wpada do pokoju (trzeba uwzględnić wielkość oraz kierunek usytuowania okien, piętro na którym się mieszka, ewentualne zacienienia - budynek lub drzewa tuż za oknem, zabierające światło dzienne itd.itp) przydałoby się uwzględnić kolory, które będą towarzyszyły barwie na ścianach. U mnie będą to barwy ciemne nasycone, a pokój jest południowy, więc kolor farby, który wybierałam ciągle był za jasny i wpadał albo w fioletowy, żółty, czerwony, kakaowy... eh. Wybierałam już wiele kolorów do wnętrz, ale ten szary sprawił mi najwięcej trudności Za to jest najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.09.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 no wlasnie ile cennych wskazowek zakupilam pokrowiec na lozko,ktory w sklepie byl szary,na dworze jest szary,a w domu nie wiadomo dlaczego jest bezowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 20.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Cześć ! W zasadzie to wątek zatytułowany "Inspiracje" ale widzę że i porady się tu znajdują więc może i ja skorzystam? Zabieram się za remont sypialni. Zmieniam kolor ścian pomarańczowo-ecru na szarości Meble w sypialni posiadam białe. I tu zaczynają się schodki, bo komoda i szafki nocne mają pozłacane uchwyty. Jakoś mi się to "gryzie" z planowanym szarym kolorem ścian. Marzą mi się uchwyty w kolorze aluminiowym. Napiszecie -- trzeba by wymienić uchwyty ze złotych na srebrne....Nic z tego -- nie da się (chlip, chlip). Uchwyty są tak zamaskowane od środka, że nie da rady ich odkręcić. Wpadłam więc na pomysł by przemalować te elementy. Mąż twierdzi że nie ma takiej możliwości. A może Wy mi coś doradzicie, proszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.09.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 eeee tam nie ma mozliwosci maz jak to maz ceni sobie bardziej swiety spokoj jak to,zeby uchwyty szafek pasowaly do wystroju wrzuc jakas fotke,bedziemy radzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 20.09.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 O to właśnie chodzi -- pewnie mu sie nie chce leniowi jednemu :-\ Anika, chodzi Ci o fotki uchwytów?? Uchwyty jak uchwyty Tyle że pozłacane a ja chce mieć aluminiowe. Istnieją jakieś farby, które można zastosować do ich przemalowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.09.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Dawaj fotkę, może wymyślimy jeszcze inne rozwiązanie! W końcu od tego tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 20.09.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/reformadas44_1g.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1284672474096http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/reformadas44_3g.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1284672562821http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/reformadas44_2g.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1284672528512http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/reformadas44_9g.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1284672610885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.09.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Dawaj fotkę, może wymyślimy jeszcze inne rozwiązanie! W końcu od tego tu jesteśmy o to wlasnie monika3 chodzi jezeli chcesz rzetelnej porady daj fotke,nie masz pojecia jakie tu dziewczyny maja pomysly trzeba zobaczyc czy uchwyty sa wystajace czy wklesle,ogolnie jaki maja ksztalt,moze da sie je obciagnac jakims materialem,obkleic czyms fajnym....czy sa plastikowe,metalowe? wszystko ma wplyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 ''efilo, WIEM !!!! Stwórz galerię zdjęć swoich wnętrz + porady, na jakiej stronie, gdzie jest wstęp płatny!!!! My będziemy uradowane, a Ty na tym skorzystasz''popieram, nawet petycje podpisze, jak bedzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 ''Uwaga, pokazuję ( aż się boję )....ale co tam !!!'' podłoga piękna ale kanapa tak średnio wygląda. :rolleyes:Połączenie filcu ze skórą to chyba nie jest dobry pomysł. Jeśli już to cała filcowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 20.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 http://www.homeinfurniture.com/wp-content/uploads/2010/07/black-fridge-collection-580x458.jpg queene piękne lodówki. Są do kupienia w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 tak. to ariston 4d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.09.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Piękne i tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.09.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) Widziałam te lodówki w media markt na wyprzedaży jakiś miesiąc temu Też się na taka lodówkę przyczajałam szkoda tylko że ma klasę energetyczną A a nie A++ bo byłaby idealna Edytowane 21 Września 2010 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) heh nawet nie zdążyłam odpowiedzieć, dzięki że mnie uprzedziłyście bo nie znałam odpowiedzi na to pytanie a w jakiej cenie +- one były na tej wyprzedaży ? też mi sie podobają już sobie doczytałam: http://www.ceneo.pl/;0151977202-10.htm , dziwią mnie te diametralnie różne opinie... Edytowane 21 Września 2010 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 21.09.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 tak. to ariston 4d Jak Hotpoint- Ariston to odpada. Mąż nie zgodzi się na taka firme. Mieliśmy kilka rzeczy Hotpointa i były średniej jakości. Zostaniemy chyba przy Sharpie. Też w temacie szarości więc wklejam http://image.ceneo.pl/data/products/299723/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 też bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts