Lifter 24.09.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja znam ładne mieszkanie zaprojektowane właśnie z elementami szarości, głównie w jadalni i kuchni: Salon + wyspa Kuchnia + wyspa To tylko 2 fotki, jeśli komuś się podoba to zachęcam do własnego "myszkowania'' po galerii ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 24.09.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 prawdziwy.anika ta sofa jest śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 24.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) te z IKEA już oglądałam - ale jasny szary jest jakiś nieszczególny... A ten jasny szary? http://www.ikea.com/PIAimages/0115895_PE269808_S4.JPG Edytowane 24 Września 2010 przez antracytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.09.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 prawdziwy.anika ta sofa jest śliczna! a przede wszystkim wielofunkcyjna i miesci sie w kategoriach praktycznego minimalizmu-wejdzie do kazdego salonu... dzielmy sie dziewczyny "adresami" szarych sof,bo niby wybor jest duzy,ale jak przyjdzie cos kupic,to sa to wirtualne towary,albo sprowadzone z zagranicy za jakies chore pieniadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 24.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ...i do tego często niewygodnew ogóle sofę to powinno się tyłkiem i plecami wybierać a nie oczami. Chociaż tak całkiem bez oczu to się nie da :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 my wybieralismy siadając. niestety również z wrażenia po usłyszeniu końcowej ceny ale na szczęście dochodziliśmy do niej etapowo. za pierwszym razem pewnie by nas zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 24.09.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A to mój szary narożnik (okna łyse, bo koncepcji na nie brak - no... moze jest, a właściwie są dwie, ale moje niezdecydowanie w tym przypadku sięga zenitu... http://images42.fotosik.pl/228/86d7315abca8d9camed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 wow jaki wielki. i jak ten element narożny? my chyba w tym miejscu walniemu choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 24.09.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A to mój szary narożnik (okna łyse, bo koncepcji na nie brak - no... moze jest, a właściwie są dwie, ale moje niezdecydowanie w tym przypadku sięga zenitu... http://images42.fotosik.pl/228/86d7315abca8d9camed.jpg No piekny:) a moze rolety rzymskie takie jak poduszki? sliczna podloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 24.09.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 wow jaki wielki. i jak ten element narożny? my chyba w tym miejscu walniemu choinkę Nooo... element narożny... jest Najczęściej w tym miejscu podnosimy zagłówek i wylegujemy się oglądając np film (tv mamy na wprost narożnika). Wtedy jest wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 24.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 No piekny:) a moze rolety rzymskie takie jak poduszki? sliczna podloga No rolety to jedna z koncepcji, druga to zasłony takie jak poduszki (szare z czernią lub białe tłoczone) i lekkie firanki, tyle, że jest ten narożnik i nie bardzo wiem, jak te zasłony wyglądałyby takie... wciśnięte w róg Rolety ok, tyle, że za narożnikiem jest duże okno balkonowe a w sąsiedztwie jadalnia z wyjściem na taras, no i trzeba to jakoś zgrać, żeby do siebie pasowało. I ten stan trwa już 7 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nooo... element narożny... jest Najczęściej w tym miejscu podnosimy zagłówek i wylegujemy się oglądając np film (tv mamy na wprost narożnika). Wtedy jest wygodnie. to jest dokładnie sytuacja w której czujemy małe ukłucie zazdrości że się nie zdecydowaliśmy. gdybym miała jeszcze raz kupować to miałabym niezłą zagwostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 24.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Pavis gdzie można nabyć taki narożnik? Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 24.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Pavis gdzie można nabyć taki narożnik? Bardzo mi się podoba. W Katowicach na Roździeniu - nie pamiętam tylko nazwy firmy - jak odnajdę fakturę to prześlę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 24.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dzięki! Tak przy okazji - to zdjęcie znalazłam gdzieś tutaj, czy wiecie może z czego są fronty w tej kuchni? Marzy mi się coś w tym stylu.http://img160.imageshack.us/img160/8...nscianavi7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 24.09.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 magnolia - dziękuję za komplement, wyposażenie jest niskobudżetowe bo to mieszkanie z wielkiej płyty i za kilka lat na pewno się z niego wyprowadzimy więc nie ma sensu robić jakiś wielkich inwestycji:) W rzeczywistości nie jest tak ciemno, jest nawet bardzo jasno bo pokój jest południowy, na 9 piętrze a przed nami nie ma żadnego bloku. Naprawdę wygląda mniej więcej tak: http://img684.imageshack.us/img684/4102/dsc06280i.jpg Myślałam też oczywiście o jasnej skórze ale póki co nie znalazłam niczego jasnoszarego w średniej cenie (do 3000pl). Będę oczywiście szukać dalej:) monikaa13 - blat jest niestety z laminatu, firmy Kronopol, kolor Eliza. W rzeczywistości nie jest jednolity tylko w takie małe ciemniejsze plamki. Daleko mu do ideału, mam wrażenie że strasznie nie pasuje ale 2 miesiące szukałam grafitowego taniego blatu i nic nie pasowało więc z bólem serca musiałam wziąć ten. Lampa to model Elba firmy Markslojd, kolor aluminium. Kolejna tania rzecz (78zł) ale wygląda fajnie i daje świetny cień na suficie - pokażę tylko muszę zrobić zdjęcie wieczorem. Świeci całkiem dobrze, napisałam przy niej całą pracę magisterską i nie oślepłam:) żarówka ma 40W ale 60tka też działa:) Są też w większym rozmiarze i taka miała być zamiast ikeowej kuli ale niestety producent delikatnie mówiąc nie pomyślał i większa ma inną oprawę przy suficie co wygląda tragicznie, zwisła więc w innym pokoju. prawdziwy.anika - szara sofa faktycznie jest piękna:) ale ciężko tak zamawiać w ciemno bez siadania i oglądania materiału z bliska. antracytowa - ta z ikei wygląda fajnie, jak ostatnio patrzyłam to chyba jej jeszcze nie było. Cena też bardzo fajna i Karlstady są baaardzo wygodne, poważnie się nad nią zastanawiam. Moje mieszkanie powoli zamienia się w ikea ale cóż poradzę na to, że mają dużo fajnych i niedrogich rzeczy? Pavis - świetny ten narożnik, akurat zająłby cały mój pokój Tak w ogóle to ciężko jest z tymi sofami, albo okropne albo drogie (ostatnio widziałam narożnik za 42 tys.) , a często jedno i drugie. A gości na czymś sadzać trzeba:) (przepraszam za takiego długaśnego posta:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.09.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dzięki. Ja właśnie szukam ciemno szarego blatu, jakiś grafit itp. Jak najbardziej z laminatu mi pasuje, inne za drogie Co do lampy to pytałam, bo też chcę nad stół taką nieprześwitującą i zastanawiam się czy dobrze oświetla stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 24.09.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 to jeszcze raz ja:) Widziałyście może gdzieś podobną do tej? wydaje się taka zgrabna i "kompaktowa" http://img689.imageshack.us/img689/5821/sofaaz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.09.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A ja jeszcze mam pytanie o ten blat w kuchni. Kronopol Eliza - patrzę n astronę i nie ma. Możesz podać jakiegoś linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 24.09.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 jest tutaj prawie na samym dole. W rzeczywistości wygląda nieco lepiej:) http://mdm.kronopol.pl/Blaty-kuchenne/Kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts