Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też mi się wydawało, że Consuela będzie idealna ale w rzeczywistości ma takie dość duże mazie i nierówności, przypomina trochę strukturą bazalt albo łupek. Na szczęście w Krakowie był wystawiony bardzo duży kawałek więc miałam okazję zobaczyć jak to by wyglądało w kuchni. Mnie osobiście się nie podoba bo jest taki trochę pstrokaty :(

Dzięki! Tak przy okazji - to zdjęcie znalazłam gdzieś tutaj, czy wiecie może z czego są fronty w tej kuchni? Marzy mi się coś w tym stylu.

http://img160.imageshack.us/img160/8...nscianavi7.jpg

Chyba wiele osób ma tę kuchnię w inspiracjach.

Ja swoją wzorowałam właśnie na tym zdjęciu, oczywiście moja wyszła zupełnie inaczej, ale fronty mam dość podobne, tylko stolarz mnie załamał, bo gdy składałam zamówienie to jasno zaznaczyłam, że ma być ciągłość słojów i niedługo przed terminem montażu, zdzwonił że nie znalazł takiego długiego forniru, szafki juz skrojone, my się wprowadzać musieliśmy i cóż miałam zrobić, ustąpiłam :(

Fronty mam w fornirze dębowym.

Też mi się wydawało, że Consuela będzie idealna ale w rzeczywistości ma takie dość duże mazie i nierówności, przypomina trochę strukturą bazalt albo łupek. Na szczęście w Krakowie był wystawiony bardzo duży kawałek więc miałam okazję zobaczyć jak to by wyglądało w kuchni. Mnie osobiście się nie podoba bo jest taki trochę pstrokaty :(

No właśnie mi by taki pasował, Nie wiem czy będzie mi dane gdzieś go zobaczyć na żywo w pomorskim, mam nadzieję, że tak. Możesz mi jeszcze napisać czy on był bardzo ciemny grafitowy, czt raczej jaśniejszy? Aha i jeszcze jedno czy to są 4cm, bo ja chcę koniecznie 4cm.

No właśnie mi by taki pasował, Nie wiem czy będzie mi dane gdzieś go zobaczyć na żywo w pomorskim, mam nadzieję, że tak. Możesz mi jeszcze napisać czy on był bardzo ciemny grafitowy, czt raczej jaśniejszy? Aha i jeszcze jedno czy to są 4cm, bo ja chcę koniecznie 4cm.

Z tego co pamiętam to są nie 4cm ale 3,8cm. Jest to raczej średni szary, w chłodnym odcieniu, taki ciemniejszy popiół z jaśniejszymi smugami. Z szarymi blatami z laminatu jest naprawdę problem. Ładny jest jeszcze taki ciemny z ikea ale najdłuższy ma 246 cm. Te z Kronopolu maja chyba 3,9m więc do niektórych kuchni i tak mogą być zbyt krótkie..

Z tego co pamiętam to są nie 4cm ale 3,8cm. Jest to raczej średni szary, w chłodnym odcieniu, taki ciemniejszy popiół z jaśniejszymi smugami. Z szarymi blatami z laminatu jest naprawdę problem. Ładny jest jeszcze taki ciemny z ikea ale najdłuższy ma 246 cm. Te z Kronopolu maja chyba 3,9m więc do niektórych kuchni i tak mogą być zbyt krótkie..

Dzięki wielkie. Tak o 3,8 mi chodziło. Ciemny szary w jaśniejsze smugi - idealny :) Muszę go zobaczyć koniecznie. Jeszcze raz dzięki :)