Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poniewaz watek strasznie galopuje,postanowilam go przejzec jeszcze raz i zapisac sobie wszystko co mnie interesuje,bo grzebanie w nim robi sie coraz bardziej czasochlonne....troche fot zezarlo,troche sie powtarza,a czesc w ogole pierwszy raz na oczy widzialam,a myslalam,ze znam watek dobrze....skleroza :-?

dziewczyny,pare dni temu wklejona byla fota,na ktorej byl dlugi stol,a przy nim ustawione rozne krzesla,taborety itd....

nie wiem czy zezarlo ta fote?jak pamietacie na ktorej jest stronie,zapodajcie prosze....

http://www.archtrend.pl/img/Wnetrza/szary-salon/yellow-and-grey-living-room_roomenvy.wordpress.com_1.jpg

http://www.archtrend.pl/img/Wnetrza/szary-salon/szary-salon_jhinteriordesign_com.jpg

Wiecie, te pufy mocno mi siadły na psychę. Już kiedyś kombinowałam, jak by je spreparować i wczoraj mnie oświeciło w trakcie szaliko-czapkowych zakupów. Teraz strasznie modne są kominy/tunele/tuby czy jak tam to się zwie na szyję. Ja kupiłam w Aldo biały ze strasznie grubym splotem i z ciekawości naciągnęłam na posiadaną kanciastą pufę. Wlazło! Wystarczy zszyć z jednej strony, naciągnąć nawet na taką pufkę ikeową (chociaż teraz kojarzę że w Leroy widziałam masę szkaradnych okrągłych puf do siedzienia - taka byłaby idealna) i zaszyć z drugiej mańki. ewentualnie pokombinować z szalikiem z megagrubym splotem, ale tu więcej szycia.

I tak zupełnie na fali mojej triumfującej pomysłowości - w Auchanie widziałam berety w wełniane warkocze - wystarczy wsadzić do środka małą poduszkę (np. Ikeowa Irma za 3 ziko) i wychodzi jajcarska podusia.