mazo 28.10.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A tak w ogóle to ja nie wiem, czy ta kanapa z Helwetii jest filcowa. Ta Marcina pokazywana tutaj chyba nie - wydaje mi się, że to po prostu jakiś szary materiał. Filc jest piekny, ale chyba niezbyt praktyczny - kulkuje się. Wolałabym coś przypominającego filc, ale bardziej praktycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 28.10.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 aneta zamienila materialowa sofe na skorzana,a atika skore na sofe z pokrowcem zamienia sie jeden material na drugi w nadziei,ze ten to juz przetrzyma wszystko,ale nadzieja to wiecie czyja matka jest widzialam ostatnio w jakims programie mieszkanie Napieralskiego,cale sciany pomazane przez jego dwie corki....mowi,ze nie bedzie robil remontu,dopoki nie podrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.10.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 aneta zamienila materialowa sofe na skorzana,a atika skore na sofe z pokrowcem zamienia sie jeden material na drugi w nadziei,ze ten to juz przetrzyma wszystko,ale nadzieja to wiecie czyja matka jest widzialam ostatnio w jakims programie mieszkanie Napieralskiego,cale sciany pomazane przez jego dwie corki....mowi,ze nie bedzie robil remontu,dopoki nie podrosna No chyba najlepszym pomysłem będzie czarna skóra Mało co na niej będzie widać... Choć przy dzieciach masz rację... nadzieja .... A ściany to ja mam ślicznymi zielonymi pastelowymi kredkami pomazane. Choć na ścianie tikurilla do zmywania i ponoć szorowania to jakoś nie do końca zeszło - fakt farba też została na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Atiko - spróbuj magiczną gąbką Jana Niezbędnego albo taką z Rosmanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.10.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) Atiko - spróbuj magiczną gąbką Jana Niezbędnego albo taką z Rosmanna. ściany z kredek czy skórzane kanapy z długopisu ?? i żeby nie było że tylko nie w temacie... http://www.juvandesign.com/wp-content/uploads/2009/11/Elegant-White-sofa-for-Modern-Living-room-Lacon-by-desiree-Divano-04.jpg http://www.juvandesign.com/wp-content/uploads/2009/11/Elegant-Grey-sofa-for-Modern-Living-room-Lacon-by-desiree-Divano-05.jpg Edytowane 28 Października 2010 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 mazo, u moich znajomych na tej kanapie jest filc. mają kota i właściwie, to obłazi od jego sierści, co jest jedynym minusem. odkurzana, używana i nie peelinguje się WCALE!!!! byłam w szoku, widząc ją po dwóch miesiącach. a ta Marcina, wydaje mi się, że filcowa nie jest.... na filcu moich znajomych ,po wstaniu nie pozostaje żaden ślad po pupie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.10.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 O! to super! Te ślady po pupie trochę mnie zmartwiły:) Muszę w końcu sie wybrać do salonu, gdzie mają te kanapy i zobaczyć, jakie materiały proponują. Ta Twoich znajomych była chyba dosyć ciemna? Wolałabym ciemny szary niż ciemny grafit, bo przy takim dużym narożniku zrobi się wielka ciemna plama A o kulkowaniu się filcu wie chyba coś Monah, bo to od niej zaczepnęłam tę informację Ale wiadomo -filc filcowi nierówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Podobno w próbniku są dwa odcienie szarego.Ten ich i jakiś jaśniejszy.Nie widziałam niestety tego próbnika. Jak kupowałam swoją kanapę dostałam info od producenta,że produkty z filcu mogą ulegać peelingowaniu i dlatego m.in. moja sofa jest mieszana. a ta ich na prawdę nie ma ani jednej kulki!!! przejrzałam ją ostatnio na wylot i nic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.10.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja to chyba wredna matka jestem Jedzenie tylko w kuchni przy stole, picie tak samo. To się tyczy starsze córki. Młody raczej sam nie wcina a jak już to w swoim krzesełku do karmienia. Nie mam problemów z odpadkami w sofie. Kredkami narazie maziają po kartkach ( młodszy podpatruję siostrę). Za to ja szaleję po ścianach. Właśnie się wyżywam u córki w pokoju . Jakoś taka maniaczka jestem pod tym względem i nawet nie pozwalam z czekoladą w łapce latać. Zjedzą, odrazu wycieram łapki i do zabawy. Ale żeby nie było, kurz u mnie leży od soboty do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.10.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dobre wieści Aricio! Dzięki! Rere - ja to za to głupia matka jestem, zamiast trzymać się zasad, pozwalam na jedzenie w pokoju, bo sama lubię.... Ale w nowym domu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 28.10.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 aleście mnie zignorowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.10.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 U nas posiłki przy stole, w krzesełku ze śliniakiem, a łapy i tak da radę powycierać i w bluzkę i spodnie.. Za to przekąski i picie latają po ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dziewczynki zdjęć nie bedzie bo Natuzzi poki co robi te kanapy:), sa zamowione, koncem listopada, poczatkiem grudnia maja byc gotowe. W swojej galerii mam zdjecie ze strony ale kolor czarny. Ten szary to nie jest taki zupełnie szary...wlasciwie to i my i sprzedawcy mieli klopot zeby okreslic precyzyjnie odcien:-?...dlatego nazywamy je szarawe bo sa dosc ciemne i wpadaja w szary, strikte szare mi sie nie podobaja;), wygladaja tak sztucznie...U mnie skorzane bo..ciemna skora jest dosc latwa w utrzymaniu czystosci, wystarczy wyczyscic pobrudzony fragment i po bolu, materialowe niestety trzeba prac cale a ja mam fobie na tym punkcie wiec piore czesto, no i irytuje mnie taka gola sofa, nawet jesli stoi tylko dzien taka rozebrana...druga kwestia te które mi się podobaja maja sciagane pokroce tylko z siedzisk i poduszek. Podlokietniki sa że tak powiem stałe...no i dupa zbita bo jak je niby wyprac? dlatego sobie darowalam materialowe choc palam do nich wielka miloscia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 ja mam niejadka - totalnego :bash:wiec wszelkie pedagogiczne aspekty ida w las, generalnie jemy przy stole ale... tych chwil kiedy moje dziecko - 2,5 roku mowi ze jest glodne jest tak niewiele ze odpuszczam i pozwalam jesc na sofie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 28.10.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) Edytowane 27 Maja 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Lyreco,sorki, wiesz, jak się mamuśki o potomstwie rozgadają....Ten artykuł, do którego jest link, pochodzi z 2008 roku!!!! Pewnie te tacki już są wycofane, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 28.10.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 aleście mnie zignorowały...prosze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.10.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja też tych tacek nie widziałam i nawet nie wiem czy takie były, a do Ikei zaglądam regularnie od paru lat Fakt jak ma się nie jadka w domu to wszystkiego się człowiek chyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam wielbicielki szarości Czy któraś z Was widziała gdzieś może takie krzesła obite skórą jak to: http://modo4u.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/Krzes__o_White_C_4926de3601776.jpg tylko oczywiście SZARE - bo wszędzie tylko kremowy i kremowy... DorciaIQ specjalnie dzisiaj dla ciebie wertowalam neta zeby poszukac takowe w szarosciach. i nic nie ma, choc wiem na 100% ze gdzies juz widzialam podobne szare krzesla. jeszcze poszukam. a ja wczoraj zamowilam na probe to krzeslo , dzis dotarlo i mam mieszane uczucia. krzeslo jest wygodne, ale nie jest idealnie biale jak na zdjeciu, wpada w lekki kremik. dla mnie to nawet lepej bo bedzie mi pasowac do sof. na razie mam je w pracy, wieczorem sprawdze jak prezentuje sie w domu. zamowilam tez jedno krzeslo na probe z halmaru, bedzie we wtorek. wtedy dokonam ostatecznego wyboru, ktore krzesla dokupic. a to "niewybrane" zawsze sie gdzies przyda. pozdr.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a może to:http://www.mesmetric.com/img/products/221,swedese_nobody_1.jpgkoszt ok. 1 300pln,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts