Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale jak sie zewnętrze zaparkuje do garażu to będzie wnętrze ;)

Dla takiej szarej drobnostki jestem w stanie cały garaż zrobić na szaro :)

Ale wracając do tematu - wczoraj było chyba za późno, bo zapomniałam, że wlazłam w ten watek, żeby Was zapytać: Obiły Wam się może gdzieś o oczy szare płytki podłogowe w kolorze Arkesii z Paradyża, ale bez żyłek (no i w rozsądnej cenie)? Podoba mi się Affron, ale jest za ciemny :( Oglądałam całkiem ładne, ale były ... chińskie i dostałam od mojej połówki ostre veto w kwestii tych płytek :( Aha - jeszcze jedno - marzy mi się wielkość 30x60 cm ...

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ....

Ale Arkesia jest jeszcze cemniejsza niż Affron? Też bardzo podobają mi się Affrony, ale też są dla mnie za ciemne, dlatego wybrałam takie:

http://www.eleganckielazienki.eu/pliki/produkty/1086.jpg

Niestety rozmiar nie taki, jak sobie wymarzyłaś... Ale z tej samej firmy (Rako) jeszcze jaśniejsze (chociaż pewnie nie szukasz aż takich jasnych):

http://www.eleganckielazienki.eu/pliki/produkty/1094.jpg

Dzięki mazo - rozważałam Arkesie w kolorze "grys". Właśnie chodzi mi o jasny szary, ale taki nie "kamienny". Muszę spróbować te płytki z Rako pooglądać gdzieś na żywo ... Można w Polsce czy muszę sobie zafundować wycieczkę do Czech? Chociaż bardzo daleko nie mam ...

Mam z Rako Essencie szarą matową w łazience - kolory szarości superowe.

Można ja zobaczyć na żywo w Ceramedzie w Bielsku- Białej

Są jeszcze sandstone lapato plus, bardziej gładkie. Nie wiem, czy masz w okolicy Cermag - tam ponoć można je kupić. Musisz poszukać - w moim niezbyt dużym mieście udało mi się je zobaczyć, więc chyba nie jest tak trudno. One są takie prawdziwie szare (bez beżu), tutaj Rako Arena i Rako Esencia:

http://lh4.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TJYIL1H22VI/AAAAAAAAEeM/9aX-mQatpRI/s720/IMGP3853.JPG

Wycieczka do Bielska to sama radość :-) Dzięki.

Sd***gn - można gdzieś zdjęcia Twojej łazienki zobaczyć?

mazo - piękne te szarości (bo bez beżu ;-)) tylko na zdjęciach ciut za ciemne jak dla mnie, ale to może być kwestia ustawień monitora ...

Edytowane przez Anulek2005
dopisek

He, he - tutaj to raczej "zewnętrze" w szarościach :):D

Ja to bym takie szare cudo zaparkowała nawet w salonie (żeby nie pobrudził się w garażu), zamiast kompletu wypoczynkowego. Otwierasz drzwi, plazma na ścianie, w rączce jakiś super trunek i... wypoczywasz.

PS. Żeby jeszcze z jakimś ciachem w środku....ehhh rozmarzyłam się.....

Edytowane przez Aleksandryta

Kurczę - chyba do tego Bielska jutro pojadę (czemu nie mogę dzisiaj :bash:) ...

Jeszcze raz serdeczne dzięki.

Nie ma za co:) Tak Cię namawiam, bo są naprawdę ładne i nie są drogie. Miałam duży problem, bo i jedne i drugie mi się podobały. Te jaśniejsze ze zdjęcia (Esencia) są też w wersji Lapato - ponoć bardzo praktyczne, ale mi nie pasowały - takie połyskliwe - zbyt eleganckie do naszego nieprzytulnego, szarego domu :)

ps. są do kupienia/zobaczenia też w Matsellu w Dąbrowie Górniczej.

izex,pod postami masz okno "szybka odpowiedź". jest tam ikonka z obrazkiem drzewka. najedź na zdjęcie, wybierz w sieci zdjęcie i zrób "kopiuj adres grafiki", później najedź na drzewko i wklej adres. i już. pozdrawiam

http://images41.fotosik.pl/356/a89ca48447807514med.jpg

"czopki", dobre :lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez aricia