Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nowa Gala: Signum12, orientale12 i moja cudowna Magma12 w powierzchni natural... wszystkie są dostępne w formacie 30na60 i baaardzo niskich cenach w necie

A jesteś z tych płytek zadowolona? Bo naczytałam się, że jakieś takie niefajne są ... Krzywe, trudne w obróbce, coś nie tak z impregnacją ... Może pomyliłam, ale jakoś ta Nowa Gala utkwiła mi w głowie na "nie" ...

taaaaa! tutaj, tylko trzeba mieć cierpliwość,żeby znaleźć!!!!

a może załóżmy wątek " Nasze wnętrza w szarościach"?

a hellloł, już jest ;)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WNĘTRZA-W-SZAROŚCIACH-zdjęcia-realizacji-naszych-forumowiczów-D&p=4373322#post4373322

WKLEICIE COŚ ?

Edytowane przez aricia

taaaaa! tutaj, tylko trzeba mieć cierpliwość,żeby znaleźć!!!!

a może załóżmy wątek " Nasze wnętrza w szarościach"?

a hellloł, już jest ;)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WNĘTRZA-W-SZAROŚCIACH-zdjęcia-realizacji-naszych-forumowiczów-D&p=4373322#post4373322

WKLEICIE COŚ ?

ja już:)

A jesteś z tych płytek zadowolona? Bo naczytałam się, że jakieś takie niefajne są ... Krzywe, trudne w obróbce, coś nie tak z impregnacją ... Może pomyliłam, ale jakoś ta Nowa Gala utkwiła mi w głowie na "nie" ...

pare postow wyzej sa wklejone signum to moze Wlascicielka sie wypowie

hmm... chyba ogol narzekan bylo na te drewnopodobne Nowej Gali... Magma jest tez w rozmiarach 60 na 120!! Wiec chyba jakos norme trzymaja... mam nadzieje, bo jak na razie to plytki wybrane i to wlasnie te 30 na 60 a ukladane beda w grudniu lub styczniu czekam az ekipa bedzie miala czas

a ta podloga to w szarych podlogach a nie tu.. i mysle ze tam lepiej przeniesc te pytania

Edytowane przez ALUTKA W

Wycieczka do Bielska to sama radość :-) Dzięki.

Sd***gn - można gdzieś zdjęcia Twojej łazienki zobaczyć?

mazo - piękne te szarości (bo bez beżu ;-)) tylko na zdjęciach ciut za ciemne jak dla mnie, ale to może być kwestia ustawień monitora ...

Jutro biały montaż , więc postaram się w weekend wkleić zdjęcie.