Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mazo z naklejką szybciej, ale nie wiem czy taniej ;) Fakt nie szkoda potem tego zdjąć. Za to jak zrobisz coś samemu, to można być z siebie taaakim dumnym, ale już gorzej z zamalowaniem. Przynajmniej ja tak mam, że szkoda mi troszkę własnego dzieła. Of course jeśli jest dobre, nie mówię tu o totalnym niewypale ;)

aricia można i w ramę.... ale ja już widzę te napisy, oczyma wyobraźni, na ścianie w wiatrołapie :) którego, jak wiadomo, jeszcze nie mam

myślę, że gdybym miała wybór pomiędzy napisem malowanym, a naklejanym ( foliowym), to z pewnością wybrałabym ten pierwszy :D

przecież to nie muszą być drukowane litery. można naszkicować ołówkiem coś swoim własnym pismem, albo jakąś ozdobną czcionką.później poprawić pędzelkiem z farbą...wszystko zależy od fantazji i umiejętności!

zaraz, zapomniałabym :oops:

jednym z moich ulubionych, jeżeli chodzi o napisy, sposobów ozdabiania ścian napisami są drewniane litery. jest to raczej patent na niedługie sentencje, lub pojedyncze wyrazy... ze względu na rozmiar, ale chyba przede wszystkim też na koszt ;)

u mnie taki napis jest w pomieszczeniu pralnio-gospodarczym :)

http://lh4.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TTV2wXTxYUI/AAAAAAAAAI8/IRf7HVxsoPs/s512/IMG_0704.jpg

http://lh6.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TTV2wnmO61I/AAAAAAAAAJA/I4DE9VFWRFs/s512/IMG_0708.jpg