aricia 18.01.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 mazo, Ty będziesz miała więcej pola do popisu! ja chociaż pralnią troszkę chcę nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.01.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Trafiłyście inspiracjami w sam środek:Dwłaśnie szukam jakiegoś fajnego napisu na moją ciemną ścianę w wiatrołapie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 18.01.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 (edytowane) aricia jak zwykle rozwala pomyslami cuuuuuuuuudooooooooooooo !!!! Edytowane 18 Stycznia 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 18.01.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 No, no Aricia - niezła z Ciebie zdolniacha:)http://remodelista.com/img/sub/uimg/francesca/eva-3.jpghttp://remodelista.com/img/sub/uimg/francesca/eva-1.jpghttp://remodelista.com/img/sub/uimg/francesca/eva-8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 ojejku!!! dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hilcia 18.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 rere ja planuje zamówić w znajomej drukarni duże zdjęcie moich dzieci do holu ale myślę ze w ten sposób możesz uzyskać swoje napisy - zlecić wydruk i już A ja zamówiłam dziś z helvetii naroznik i tu info dla ewentualnych zainteresowanych. Bardzo zależało mi na carabu w kolorze szarym oczywiście:):) ale w próbniku Helvetti nie było:) jednak uparłam sie i dzieki miłej pani z działu handlowego wiem ze można zamawiać też z probnika Costa blanca i tam hurrra jest kolor szary !!! Kochane moje pytanie - czy jasne carabu to nie porażka ? kolor 76 jest naprawde jasny.Typowa kobieta co? zamówiłam i teraz sie martwie nieżle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 o kurde! nie sądziłam, że nawet pralnia może wyglądać tak totalnie cudnie! znów mnie kusicie tymi literkami. strasznie mi się te żółte #3702 podobają, a że mój "gabinet" w jest żółto-biało-granatowo-brązowy.... asz wy. muszę pokombinować jakby coś takiego, wzorem aricii, własnymi ręcyma zrobić, bo minister finansów cięcia budżetowe ogłosił ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 18.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 tutaj z Belle Maison...można kupić szablony literek za 79 zl http://www.bellemaison.pl/produkty_zdjecia/100112180738331.jpg za sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 18.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 aricia,jaka masz wielkosc tych liter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.01.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 literomania nooormalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 18.01.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Literki są teraz bardzo "na czasie" - może dlatego, że Polacy czytają więcej książek niż dwa lata temu. Ja też planuję literki w mieszkaniu, które remontuję. Myślę o trójwymiarowych przyklejonych do ściany. Jak tylko będzie gotowe to pokażę. A ten pomysł z napisem Loundry jest super. W słowach jest coś fajnego. Ciekawe, czy jeśli pierwszą rzeczą jaką byśmy widzieli po przebudzeniu był napis "wspaniałego dnia" albo "dzisiaj jest twój dzień" to czy to by się przenosiło na rzeczywistość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 19.01.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tylko one coś mało szare te podłogi są .... przynajmniej u mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 19.01.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 No tak literomania ostatnio nastała:) W związku z tym czy wiecie, gdzie można dostać literki, ale takie do posatwienia na meble???Szczególnie chodzi mi o takie metalowe z połyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Te podłogi to tylko na wysoki połysk?Jakoś zdecydowanie bardziej podoba mi się beton matowy, bardziej surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 19.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ten beton jest piekny,ale czy w rzeczywistosci jest tez taki efektowny?kilka forumek zdecydowalo sie na taki beton i na zywo w wiekszosci wypadkow wyszlo srednio niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ten beton jest piekny,ale czy w rzeczywistosci jest tez taki efektowny? kilka forumek zdecydowalo sie na taki beton i na zywo w wiekszosci wypadkow wyszlo srednio niestety.... U kogo to niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IFS 19.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Beton można wykończyć, na pełny połysk w półmacie oraz całkiem matowo. Beton jest efektowna i trwałą nawierzchnią. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach. Jeżeli ktoś jest niezadowolony to możliwe że trafił na firmę całkowicie przemysłową, która nie jest przygotowana do wykończenia krawędzi, narożników itp. Należy również na samym początku ustalić z wykonawcą jaki efekt końcowy chcemy osiągnąć. Czy kruszywo ma być widoczne, czy kolor ma być jednolity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 19.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 No to jeszcze próbkę cenową tych betonowych podłóg poprosimy ... Ja mam np. przedpokój + kuchnia + kawałek salonu + 4 stopnie do zrobienia =razem około 50 m2. Chciałabym półmat jasnoszary bez widocznego kruszywa (jednolity kolor), ewentualnie z czarnymi drobinkami. Żeby nie zaśmiecać link do obrazka tutaj (do zrobienia zakolorowany kawałek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 za sztukę? za komplet cały alfabet http://www.bellemaison.pl/wyszukiwanie wpisz "literki" lub "szablon" są również pojedyncze literki o które pytano powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Cena betonu polerowanego w półmacie wynosi ok 120zł/m2 na gotowo, czyli z wykończeniem krawędzi, narożników oraz miejsc w które nie wjedzie maszyna. A mogę prosić o zdjęcia w macie i półmacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts