Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monah,

Sofa ma rzeczywiście kolor jak na zdjęciu?

A ta cena to dużo? Dopiero zaczynam szukać i nie mam porównania.

co do koloru, to trudno powiedzieć, bo to wszystko zależy od ustawienia barw w monitorze :D trzeba zobaczyć na żywca. moim zdaniem to jest kolor szary-popielaty.

a co do ceny, to moim zdaniem 4400 za narożnik 3mx2m to raczej niedużo, pewno, że są tańsze, ale zwykle o wiele droższe. szkopuł w tym, że on nie jest rozkładany - żeby go rozłożyć, należy dokupić 2 pufy, które zajmują dodatkowe miejsce i dodatkowo kosztują. tu jest główna linia obrony mojego małża. ale do wieczora doszliśmy do etapu "zastanowimy się nad tym jeszcze", więc kropla drąży skałę... :wink:

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monah podaj jak możesz adres w Poznaniu tego sklepu z chęcią podjadę tam.

ten narożnik stoi w salonie "Polskie Meble" na Alei Solidarności (obok Castoramy) - sklep na piętrze Meble Matkowski czy jakoś tak, oni są dystrybutorem. ale można też chyba sprawdzić u producenta Asadena - mają siedzibę w Śmiglu, na południe od Poznania.

Tak właśnie mi się wydaje że jeśli widziałam coś w takim dizajnie i kolorach to od razu kosztowało dychę.

Szkoda tylko że do Poznania daleko ale będę szukać dystrybutorów bliżej.

Tylko te pufy...coś niestety wydaje mi się Monah że jeśli chcecie kogoś nocować w salonie to może być problem no i czy macie tyle miejsca w salonie bo pufy wyglądają na duże - u nas będzie jeszcze pokój rekreacyjny na garażem i tam wstawię najwyżej rozkładaną sofę.

Jeszcze się tylko podpytam ile pufy kosztują?? :)

Tylko te pufy...coś niestety wydaje mi się Monah że jeśli chcecie kogoś nocować w salonie to może być problem no i czy macie tyle miejsca w salonie bo pufy wyglądają na duże - u nas będzie jeszcze pokój rekreacyjny na garażem i tam wstawię najwyżej rozkładaną sofę.

Jeszcze się tylko podpytam ile pufy kosztują?? :)

pufy kosztują ok. 600 zł.

taka jest właśnie linia obronna mojego małża (ten argument jest dość zasadny, w przeciwieństwie do tego, że pokrycie przypomina mu filcowe kapcie jego ś.p. babci i że jakby chciał mieć filc w salonie, to by sobie od razu do tego dokupił meblościankę i walnął na podłogę lentex, bo tak mu się to kojarzy... pffffffffffffff... :roll: )

pufy łączą się z resztą zestawu zaczepami i tworzy się łóżko - to w kwestii nocowania. tyle, że tak jak mówisz zajmują miejsce, niepotrzebnie... ale co ja mogę, skoro się zakochałam...

Przepiękne, wprost genialne srebrno-szare płytki Cerviva Iridium

http://www.akvabutik.com/photos/products/473/thumbnails/230x230/473_carr%C3%A9%20argent.jpg

Zdjęcie nie oddaje ich urody.

Niestety cena nie jest szczególnie zachęcająca, ale...

http://www.akvabutik.com/photos/products/472/thumbnails/230x230/472_rayon%20argent.jpg

Jest to jak już napisałam Cerviva- w googlu od razu wyskakuje ich strona :wink:

http://www.cerviva.it/

musicie sobie znaleźć kolekcję Iridium tzn. produkty - kolekcja - iridium

Na polskich stronach też ich nie mogłam znaleźć niestety. Mają je np. na Bartyckiej w Miradzie chyba - cena coś koło 400zł/m2 :-?

Chociaż kto wie czy teraz nie drożej ze względu na kurs euro...