Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://1.bp.blogspot.com/-BtLEQMBP6Xs/TqrswkvOo7I/AAAAAAAACCE/54x5Yc9-UXs/s1600/VT15-03-11-PG-1080.jpg

Ale fajny pomysł na niebanalne siedzisko :).

Bazylku jesteś nieocenioną skarbnicą pięknych inspiracji. Nie tylko w kolorze grey :). Ślicznie dziękuję :wiggle:

Do wątków szarościowych (inspiracji i realizacji) trafiłam jakiś czas temu. Przejrzałam wszystkie strony, a z każdą coraz bardziej pogłębiał się mój zachwyt. Złapałam bakcyla, który przewrócił do góry nogami moje dotychczasowe wizje wnętrz. Mam jeszcze trochę czasu na urządzanie, więc z radością chłonę pomysły :).

Tak sobie myślę, że wejście do wątku powinno zawierać filtr - "Uwaga uzależnia" ;).

no taką mam nadzieję, opcją jest biały, ale chciałam jednak dodać trochę koloru. na podłodze jesion jasny, naturalny, kuchnia ecru/złamana biel (salon z kuchnią), nie wiem czy wersja biała nie będzie skrajnie sterylna :-)

Odcieni bieli jest naprawdę duuuuuuuuużo. Niestety z gotowych kolorów popularnych producentów ciężko coś wybrać - wszystko wpada w pastele. Też chciałem białe ściany w salonie ale po pomalowaniu czystym białym rzeczywiście okazał się zbyt... rażący. Po naprawdę wielu próbach wybraliśmy kolor (bodajże) Hell Weiss z mieszalnika Caparola. Od czystej bieli różni się niby niewiele, ale po pomalowaniu całego pomieszczenia efekt jest uderzający - nadal biało a jednak "ciepło".