jaksie 02.12.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja też z frakcji Czerkawskiego , zdecydowanie. U radzia kuchnia + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Moim zdaniem i gustem - u Radzia za dużo się "świci" - widać kasę ale gustu.... wg mojegu gustu - żadnego. No, ale to wg mnie - właścicielki gustu a la schabbychicowego i klimatów prowansalsko-angielskich właśnie obejrzałam Czerkawskiego - ładnie! Bez zbednego zadęcia na błysk Edytowane 2 Grudnia 2011 przez ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 02.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jak dla mnie dom Majdana koszmar nowobogackiego pseudo dizajnera , a najpiękniejsza " kolekcja " wybornych alkoholi w salonie z malibu na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Podobną kuchnie jak u Radzia planuje u siebie ale salon bardziej mi się podoba Czerkawskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Mieszkanie Majdana jest skrojone pod niego. Jest sam, nie ma dzieci, lubi zabawę, ma swoja pasję - sport. I to wszystko mieszkanie zaspakaja. Nie sądzę, ze sam je projektował. To widać. Mozna dumać, czy warto całe życie spedzić na zabawie..... ale z drugiej strony, czemu nie? Facet nie potrzebuje spełniać się wnetrzarsko. Ma byc wygodnie, imprezowo i nowocześnie jednoczesnie wyraźnie zaznaczyć pasje właściciela. Ja tak to wnetrze odbieram. Każdemu projektantowi życzę takiego klienta, który ma odwagę na taką sypialnię i nie kryje pruderyjnie swoich upodobań i potrzeb.Co do zawartosci barku.... Niech kazdy pije to co lubi, uzywa perfum jakich lubi itp. i niekoniecznie obnosi się z marką bo tego oczekują inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.12.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) pepe, ja też mam szary lakier i szkło.... nooooo!!! szczególnie po sypialni właśnie widać tę pasję architekt chyba raczej nie przyznaje się z dumą do pracy przy tej inwestycji....podejrzewam, że odgórnie miał wiele wytycznych. a odwaga nie koniecznie musi oznaczać tandetę jak zmieni zapatrywanie na życie to mieszkanie zawsze można sprzedać. na pewno znajdzie się następny chętny imprezowicz!!!! a jeszcze fakt "po kim było to mieszkanie", na pewno przyszłemu lokatorowi przysporzy większych okazji do "imrpez" Edytowane 2 Grudnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.12.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 aricia wiem wiem i nie ukrywam ze właśnie Twoja kuchnia mnie inspiruje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ojeju...dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Och jakże mogłam zapomnieć o Czerkawskim. Cudny ma ten dom! Widziałam już jakiś czas temu. Co nie zmienia faktu że dom Majdana nadal mi się szalenie podoba i teraz nie wiem czy mam dobry gust czy nie skoro oba domy mi się podobają. Hm.. A jeśli chodzi o gusta to podejrzewam że dla Majdana brakiem dobrego smaku są takie klimaty sielsko-anielskie. Dom jest odzwierciedleniem tego jacy jesteśmy więc się nie ździwiłam gdy zobaczyłam dom Majdana. Jakoś nie wyobrażam go sobie na szarej filcowej kanapie, z sielską drewnianą kuchnią w tle popijającego herbatkę z filiżanki kupionej w antykwariacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.12.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 korozja!!! przecież oprócz gogoclab i sielsko-anielskiego jest jeszcze wieeeele nurtów aranżacji wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Och jakże mogłam zapomnieć o Czerkawskim. Cudny ma ten dom! Widziałam już jakiś czas temu. Co nie zmienia faktu że dom Majdana nadal mi się szalenie podoba i teraz nie wiem czy mam dobry gust czy nie skoro oba domy mi się podobają. Hm.. A jeśli chodzi o gusta to podejrzewam że dla Majdana brakiem dobrego smaku są takie klimaty sielsko-anielskie. Dom jest odzwierciedleniem tego jacy jesteśmy więc się nie ździwiłam gdy zobaczyłam dom Majdana. Jakoś nie wyobrażam go sobie na szarej filcowej kanapie, z sielską drewnianą kuchnią w tle popijającego herbatkę z filiżanki kupionej w antykwariacie dokładnie,to samo sobie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.12.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) aricia wiem. Tylko jakoś tak dyskusja rozwinęłam się w kierunku tych dwóch Jeśli chodzi o dom Majda to ok nie każdemu się może podobać ale jeżeli ktoś uważa że jest kiczowaty czy odznacza się brakiem dobrego smaku to chyba naprawdę nie widział tandetnych wnętrz Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Jedyne co mi naprawdę przeszkadza w domu u Radzia to przesadzona ilość Indian:DAle rozumiem, że to jego hobby.Poza tym nie ma się do czego doczepić. Widziałam już gorsze domy pokazywane w gazetach. Jak dla mnie jest ok. Edytowane 2 Grudnia 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 02.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No ciesze sie ze taka ozywiona dyskusje wywolałam:) dla mnie dom Majdana to istna "wies tanczy i spiewa" tylko kuchnia jako taka.... nie spiepszyl ja swoimi aranzacjami pt " artykuł o mnie z super expressu oprawiony w antyrame":) tylko dlatego ze w niej nie spedza czasu. Kompletnie nie moja bajka, a ten dywanik z napisem Radoslaw Majdan - no szczyt kiczu! A tak poza tym jestem mega fanka hokeja, pilki nie znosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) mnie się bardzo kojarzy z wnętrzami amerykańskich "artystów" z nurtu hiphopu, z delikatną nutą stylu rosyjskiej neooligarchii... Edytowane 2 Grudnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Och gdybym ja napisała co dla mnie jest wsią która tańczy i śpiewa to chyba 70% społeczności muratora by mnie zlinczowała Nie rozumiem co złego jest w zdjęciach w antyramach? Pół muratora ma takie galerie ze zdjęciami swoich dzieci lub z wakacji i jest ok to czemu Majdan nie miałby sobie walnąć galerii z tańca z gwiazdami? p.s. dywanik to myślę że tak dla jaj ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) dywanik to pikuś przy tych wszędobylskich, membranowych sufitach i multiszeregowo zamontowanych massivach. wszędzie gładkie, świecące powierzchnie....to łoże, ło mój boże.....i to małe białe okienko w jego centrum... ramki świetne, ale na pewno ma srylion fajnych fotek z artystycznych sesji, to po kiego ten jarmarczny tzg? indianie i akcenty "native american " są bardzo wdzięcznym tematem. można było pójść tym tropem ( ja sama uwieeeeelbiam te akcenty w stylizacjach modowych). a tak to wyszedł taki apartament, rodem z las vegas ....ale może o to właśnie chodziło Edytowane 2 Grudnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 aricia podobają mi się Twoje porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 02.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 http://4.bp.blogspot.com/-qK5eg46oftM/TtLJy2OwzsI/AAAAAAAAMkQ/yuTxRnSsVWE/s800/JAMIELAUBHAN_LIVING_MANNY_NOV10_detail.jpghttp://blogg.addsimplicity.se/files/2011/11/julkapp11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 02.12.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 http://emmas.blogg.se/images/2011/grenoline-room_177099134.jpghttp://emmas.blogg.se/images/2011/room1_177099228.jpghttp://emmas.blogg.se/images/2011/room2_177099313.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts