Justyna P 10.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 W salonie zagościł szary wypoczynek - bardzo długo szukaliśmy dla nas odpowiedniego koloru i kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 10.11.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 W sumie to szary zagościł w większości naszych pomieszczeń - nawet w pokojach u dzieci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Sliczna cegła , to płytki czy pełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 10.11.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Biała = to płytka gipsowa - http://www.płytkizcegły.pl, naturalna w sypialni - to cegła rozbiórkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 11.11.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Justyna P. Wypoczynek fajny, cegły fajne i płytki podłogowe też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwbudowie 23.11.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Justyna P. świetnie wygląda Twój pokój, jak z górnej gazetki wnętrzarskiej (to komplement:) ) Jest bardzo bardzo sterylnie - wiadomo nie każdemu się dobrze mieszka pomiędzy takim stylem- ale to właśnie mój gust! Dzięki za wrzucenie zdjęć! Ktoś jeszcze ma coś do pokazania, bo muszę decydować się na kolory/wykończenia ściany i może ktoś mnie jeszcze przekręci w stronę swojej wizji? :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 23.11.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziękuje za komplement - nam się bardzo dobrze mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 24.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Witam domwbudowie - ja mam coś do pokazania. W zasadzie już nie pierwszy raz Pomalowałem jedną ścianę w salonie na szaro i teraz moja biała sofa wygląda, in my opinion, zdecydowanie lepiej. Szary naprawdę daje radę. Żeby trochę udziwnić (u mnie nie może być normalnie ) namalowałem mural, coś w rodzaju pop-artu. Pomysł i wykonanie moje w 100%. Justyna P. świetnie wygląda Twój pokój, jak z górnej gazetki wnętrzarskiej (to komplement:) ) Jest bardzo bardzo sterylnie - wiadomo nie każdemu się dobrze mieszka pomiędzy takim stylem- ale to właśnie mój gust! Dzięki za wrzucenie zdjęć! Ktoś jeszcze ma coś do pokazania, bo muszę decydować się na kolory/wykończenia ściany i może ktoś mnie jeszcze przekręci w stronę swojej wizji? :E Edytowane 3 Listopada 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 27.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Witam domwbudowie - ja mam coś do pokazania. W zasadzie już nie pierwszy raz Pomalowałem jedną ścianę w salonie na szaro i teraz moja biała sofa wygląda, in my opinion, zdecydowanie lepiej. Szary naprawdę daje radę. Żeby trochę udziwnić (u mnie nie może być normalnie ) namalowałem mural, coś w rodzaju pop-artu. Pomysł i wykonanie moje w 100%. Wrzucam tu jedno zdjęcie, chętnych zobaczenia większej ilości ujęć zapraszam na bloga - http://www.imindesign.pl [ATTACH=CONFIG]226604[/ATTACH] Proszę napisz co to za wypoczynek? jest piękny i pytanie czy cena też była "piękna"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 27.11.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Proszę napisz co to za wypoczynek? jest piękny i pytanie czy cena też była "piękna"? Oryginalnie sofa jest projektu pewnego Włocha (z resztą oni wszystko robią piękne). Fakt - cena też jest piękna. Zacząłem więc szukać i znalazłem moją sofę w Max Flizie, różni się jedynie tym od oryginału, że ma nieco inne nóżki - moim zdaniem też ładne (tutaj na zdjęciu ich nie widać, na blogu http://www.imindesign.pl tak). Dokładnie ceny nie pamiętam, ale oscyluje w granicach 2500 - 3000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemar34 07.01.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Justyna P. świetnie wygląda Twój pokój, jak z górnej gazetki wnętrzarskiej (to komplement:) ) Jest bardzo bardzo sterylnie - wiadomo nie każdemu się dobrze mieszka pomiędzy takim stylem- ale to właśnie mój gust! Dzięki za wrzucenie zdjęć! Ktoś jeszcze ma coś do pokazania, bo muszę decydować się na kolory/wykończenia ściany i może ktoś mnie jeszcze przekręci w stronę swojej wizji? :E Może taka wizja będzie dobra? [moderowano ] Edytowane 8 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 08.01.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ten mural został wykonany to naklejka na ścianę czy może po prostu namalowany mural? Świetny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 16.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 to dokładam kilka wnętrz dla inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 20.02.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Bangladeszcz mural sam namalowałem. No może przy pomocy dziewczyny Dzięki za opinię. Ten mural został wykonany to naklejka na ścianę czy może po prostu namalowany mural? Świetny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 25.02.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam Justynko P . - pytanko do Ciebie co to za wypoczynek i płytki/gres na podłodze??pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_123 25.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Szarości górą! pięknie wyglądają wszelkie wnętrza w szarościach Minimalistycznie, ale jakże szlachetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 25.02.2014 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) i jeszcze zdjęcie szarości z mojej łazienki gorąco polecam szarości ( moim zdaniem nie mogą się takie kolory znudzić i są łatwe do miksowania z innymi w wypadku gdy mamy dość monotonii) ale czy szary jest nudny ? chyba nie Edytowane 25 Lutego 2014 przez InneMeble.pl powiększenie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRRRGGGG 27.02.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 gdzie kupić takie dywany ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRRRGGGG 27.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts