AMFI 06.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 kamienne poduchy- faktycznie zarąbiaste ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 06.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 kilka szarości z Ikei: http://www.ikea.com/PIAimages/77322_PE198863_S3.jpg Wysiedzialam sie na tym fotelu i jak dla mnie jest niewygodny. Z podnozkiem ujdzie, ale bez niestety, siedzac normalnie brzeg "gniecie" w nogi. Wyglada calkiem fajnie, jest szeroki, ma duzo miejsca, ale jego ksztalt powoduje, ze na dluzsza mete staje sie niewygodny. a tak w ogóle to bardzo mi się podobają te krzesełka (w niebieskim też wyglądają świetnie): http://www.ikea.com/PIAimages/0088306_PE218801_S4.JPG Monah siedzialas na tych krzeslach? Widzialam w 4 Ikeach te krzesla zaraz jak sie pojawily (poszukuje czegos takiego w tym ksztalcie). 2 rozne Ikee oblecialam w Polsce i dwie poza granicami, wszystkie krzesla zachowuja sie jednakowo. Siedzac wystarczy sie poruszac i widac jak nogi sie ruszaja. Nie wiem jak dlugo by wytrzymaly jakby ktos wagi ciezkiej na nich siedzial. Tutaj cena duzo mowi o jakosci. Roleta za to jest swietna nie tylko z wygladu, ale i jakosc jest przyzwoita, niestety nie na moje niewymiarowe okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Hehe - naprawdę ktoś myślał że nie wiem co to jest farba? Fajne te zegarki i lusterka (ten link z Ikei mi się nie otwiera, ale poszukam sobie ), dzięki dziewczyny! I dołączam się do pytania o kamyki - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Gdzie można kupić takie cudeńka? REWELACJA! produkuje je firma LIVINGSTONES (co za dobrze dobrana nazwa ) - z tego, co znalazłam na sieci SPECJALNIE DLA CIEBIE, AFKORS )) są w Warszawie w sklepie CUBE: http://www.cubedesign.pl/ wybierz kategorię "leżanki" i tam je znajdziesz. ale za takie stadko kamieni to trochę trzeba chyba zapłacić... to foto jest faje: http://neatorama.cachefly.net/images/2006-11/stone-boulder-cushion.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Monah siedzialas na tych krzeslach? Widzialam w 4 Ikeach te krzesla zaraz jak sie pojawily (poszukuje czegos takiego w tym ksztalcie). 2 rozne Ikee oblecialam w Polsce i dwie poza granicami, wszystkie krzesla zachowuja sie jednakowo. Siedzac wystarczy sie poruszac i widac jak nogi sie ruszaja. Nie wiem jak dlugo by wytrzymaly jakby ktos wagi ciezkiej na nich siedzial. Tutaj cena duzo mowi o jakosci. łeeee to mnie zmartwiłaś. bardzo fajny mają kształt, ja czegoś takiego szukam... te niebieskie mają dodatkowo piękny kolor. szkoda, że w tym przypadku Ikea się nie popisała... dzięki za opinie o pozostałych produktach, najlepsze są takie z autopsji. co do fotela szarego, to mojemu dziecku na bank będzie się w nim podobać, a następnym razem w Ikei sprawdzę, jak mój tyłek się w nim czuje... a teraz idę mierzyć okna pod roletę, mam wprawdzie standardowe, ale Ikea ma własne standardy wymiarów jak wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 06.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 łeeee to mnie zmartwiłaś. bardzo fajny mają kształt, ja czegoś takiego szukam... te niebieskie mają dodatkowo piękny kolor. szkoda, że w tym przypadku Ikea się nie popisała... Sama sie zmartwilam jak posiedzialam na nich, no.....jakosc nie za bardzo. Jesli chodzi o wygode, to sa bardzo wygodne, mozna by bylo posiedziec na nich przy stole dluzej, chyba, ze nogi by sie rozjechaly . dzięki za opinie o pozostałych produktach, najlepsze są takie z autopsji. co do fotela szarego, to mojemu dziecku na bank będzie się w nim podobać, a następnym razem w Ikei sprawdzę, jak mój tyłek się w nim czuje... a teraz idę mierzyć okna pod roletę, mam wprawdzie standardowe, ale Ikea ma własne standardy wymiarów jak wiemy Dzieciom zawsze sie inaczej siedzi, tym bardziej, ze same dlugo nie usiedza w jednym miejscu, lubia siedziec z podkurczonymi nogami, na podlodze tez moga przesiadywac godzinami. Moj tylek sie w nim dobrze czul , ale nogi z pewnoscia na dluzsza mete by "narzekaly". Proponuje posiedziec w tym fotelu dluzej, ze skurczonymi nogami caly czas sie siedziec nie da (a jest na tyle miejsca), a ze jest ten fotel wygiety (na zakonczeniu przy nogach) do gory to gniecie (przynajmniej mnie). Za kazdym razem jak jestem w Ikeii to siadam na niego, nie wiem po co, chyba po to zeby sobie wmowic, ze jednak mnie nie gniecie . Widzialam osoby, ktore usiadly na "piec sekund" i od razu sie zachwycaly jaki wygodny, ale co innego usiasc na minute, a co innego np. przesiedziec ogladajac caly film, ja biore takie rzeczy pod uwage i jesli usiadlam i czuje, ze gdzies mnie zaczyna "uwierac", to wiem, ze na dluzsza mete nic z tego przyjemnego nie bedzie. Z podnozkiem jest wygodniej. Moj maz tez nie byl zachwycony tym fotelem, jeszcze bardziej jak ja, twardosc mi odpowiada, bo nie lubie sie zapadac w fotele czy kanapy, ale wykluczylo u niego to wygiecie, dla mnie niestety odpada, moge dodac, ze ja jak i moj maz nalezymy do tych wyzszych osob. Jesli chodzi o siedzenie na tej sofie Kramfors, to siedzac w dwie osoby na 2-osobowej beda sie "zapadac" na siebie, na 3-osobowej w dwie osoby siedzi sie bardzo wygodnie. Jednak na kazdy tylek musi przypadac jedna poduszka, na jednej nawet dluzszej poduszcze w dwie osoby siedzi sie nie-specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 06.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 http://tgharchitects.com/projects/houses/atherton/photo5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 06.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 http://tgharchitects.com/projects/houses/atherton/photo5.jpg pieky odcien szarosci. nazwa szarosci : light beige Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.02.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 grzejnik heatwave ze specjalnego rodzaju betonu... http://www.jaga.com.pl/grzejniki/grzejniki_dekoracyjne/grzejnik_heatwave_sr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 07.02.2009 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 grzejnik heatwave ze specjalnego rodzaju betonu... http://www.jaga.com.pl/grzejniki/grzejniki_dekoracyjne/grzejnik_heatwave_sr.jpg jak na osobe, ktora amatorsko projektowala jedne z najwiekszych obiektow w europie, to skromny opisik. jak mi pani ekonom od łotyszy pozwoli, to uzupelnie : GFRC & aluminium....i nie jest to nic specjalnego tym bardziej , ze wasyle(ruskie) grzebaly w tym w latach 40 ubieglego wieku. dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 08.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 na tym forum są inteligentni użytkownicy i potrafią bez problemu trafić na stronę http://www.jaga.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 na tym forum są inteligentni użytkownicy i potrafią bez problemu trafić na stronę http://www.jaga.com.pl oczywiscie. moglas wiec , to mniej inteligentniej wytlumaczyc.tymbardziej , ze podana polska strona podaje taka notatke: An electrical version of Heatwave in aluminium is currently available at Droog Design. ps. jak bede w najblizszym czasie w nyc, to zrobie osobiscie zdjecie. dziekuje bardzo. "malointeligenty" nie "przeklejacz", ktory woli kupic kilka winek, jak wydac na prezentowany model grzejnika(ten ze zdjecia) 35 000 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Słuchaj, to nie jest wątek poświęcony dyskutowaniu nad cenami i zasadnością ich płacenia, tylko z INSPIRACJAMI.... Masz jakieś inspiracje, a nie tylko bezsensowne sugestie i niekonstruktywne docinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Słuchaj, to nie jest wątek poświęcony dyskutowaniu nad cenami i zasadnością ich płacenia, tylko z INSPIRACJAMI.... Masz jakieś inspiracje, a nie tylko bezsensowne sugestie i niekonstruktywne docinki? strasznie wybiurcza jestes. innym wolno, a mi nie? tak z pamieci: 186 zl/szt. 56zl m/2 placilam 300 zl szt. 130zl drogo 400zl m/2 hmmm ile bedzie kosztowala szkoda , ze takie drogie itp....... czy moge zaczac wklejac, takie bezsensowne ispiracje nawet tansze, 34 000, 30 000, zyrandol za 33 000 - zl za sztuke? do slugestii tez moge sie dostosowac , jak inni w swych wypowiedziach. to samo tyczy sie mojej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czy moge zaczac wklejac, takie bezsensowne ispiracje nawet tansze, 34 000, 30 000, zyrandol za 33 000 - zl za sztuke? Ależ oczywiście! - na tym polegają inspiracje (i dlatego wątek nie nazywa się: gotowe recepty), żeby na bazie czegoś wymyśleć coś podobnego, co może być w innej cenie A wolno tym, którzy też coś pokazują, a nie tylko krytykują wybiórcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czy moge zaczac wklejac, takie bezsensowne ispiracje nawet tansze, 34 000, 30 000, zyrandol za 33 000 - zl za sztuke? Ależ oczywiście! - na tym polegają inspiracje (i dlatego wątek nie nazywa się: gotowe recepty), żeby na bazie czegoś wymyśleć coś podobnego, co może być w innej cenie A wolno tym, którzy też coś pokazują, a nie tylko krytykują wybiórcza z ta wybiurcza to sie moge zgodzic, ale ta reszta to tak nie "funguje". ... ....naprawe tanie orginalne pomysly zachowam dla siebie, np. zyrandol wykonany z przepalonych zarowek(w przeciwienstwie do zyrandola za K33 i grzejnika za k35 pln.), bo to ma sie jak piesc do nosaw w takich dennosciach na sile przekrecanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a wracajac do mojej szarosci w zabawkowni, to zastanawiamy sie nad doborem gratow(w czerwonym bedzie plac boju). http://img19.imageshack.us/img19/8488/img2939on4.jpg tymczasowo wykonczylem podloge, aby zona dala troche odpoczac. jeszcze przywale tymczasowe listwy podlogowe, a za miesiac(moze 2) zabieram sie za instalowanie prawdziwej poglogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 09.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 co ma to wspólnego z tematem tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 09.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 co ma to wspólnego z tematem tematu? ano to, ze walnelem sciany w pokoju na zabawki w szarosci i bedze szukal szarych gratow....juz bylismy wczoraj w kilku sklepach. http://img19.imageshack.us/img19/8488/img2939on4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 09.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 WhyNotjakimi listwami wykańczałeś ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts