Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OK, Twoja jest zdecydowanie kolorowa ;)

Ja uważam że do szarości trzeba cos dobrać, bo inaczej wygląda smutno, dla mnie wręcz przygnębiająco. Na pewno nie lubilabym patrzeć na siebie w łazience zrobionej na szaro - czułabym się ciągle zmeczona i brzydka ;) - sprawdzilam to w niebieskiej łazience od tego czasu wolę ciepłe kolory do łazienki...

Ale to oczywiście kwestia indywidualnego gustu i wyboru :)

Jesli ktoś chce bez mocniejszych akcentów to brudny róż, niebieskości, beż, zieleń - każdy kolor ma odcienie wpadające w szarość. Ja na przykląd szukam beżu szarawego. bo te żółte jakoś mi nie podchodza...

http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/minimal.jpg

przytoczona już wcześniej kolekcja Minimal Tubądzin.

Poważnie się do niej przymierzam, ale dla mojego męża jest za ascetyczna. W tej chwili nie mówi nic, ale jak przyjdzie do kupna - zaczną się problemy.

Będzie chciał robić próby, dobierać wzory - jednym słowem utrudniać mi życie. Typowe granie na zwłokę, byleby nie powiedzieć NIE.

To wnetrze JEST przepiekne :) a wystarczy dac jeden (wzglednie pare) nawet niewielkich kolorowych akcentow - np. w czerwieni albo fiolecie albo w kolorze pomarańczowym i od razu przestanie byc "smutne":)

To samo pomyslałam. Ostatnio podoba mi się połaczenie szarego z trawiastą zielenią i jasnym drewnem