Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fennel widziałam je jakis czas temu na dziale dziecięcym. To na zabawki było jako schowki sprzedawane. teraz faktycznei nie widziałam.Moze skończyła się ta seria. :roll: Szukałam i ja na ich stronie ale nie ma teraz.

Ok, dzieki, popatrze jeszcze moze "zagramanica", przynajmniej wiem w jakim "dziale" szukac.

piu (i nie tylko piu ;) ) - byłam dziś w Zara Home i faktycznie oferta dość ograniczona, a półeczka cenowa średnia i wysoka. pięęęęęęekne narzuty i pościele, poduszki, dużo kolorowych ręczników, trochę tekstyliów kuchennych, trochę gadżetów i ozdób, a nawet piżamy i kapcie :) . chyba skuszę się na jedną narzutę ( a potem będę przymierać głodem... :roll: ).

ta narzuta i poduszki, które się Tobie podobały, są. cena dość wroga :wink:

...a najśmieszniejsze jest to, że ceny w sklepie internetowym Zara Home są przy dzisiejszym kursie niższe niż w sklepie w Poznaniu...

Witam Wszystkie Fanki Szarości!

Nieśmiało dołączam do wątku, który obserwuję od pewnego czasu.

Z mojego kramiku:

1. Bardzo podoba mi się efekt farby strukturalnej z kolekcji Włoskie Inspiracje, na dole strony jest galeria, również kolor szary - farba Arrivederci.

http://www.dekoral.pl/kolory_pl_inspiracje,minge_2009.xml

2. Wczoraj w Carrefour (Poznań, Franowo) odkryłam osłony na prawdopodobnie donice (bo stały obok innych osłon na donice), w wykonaniu jakby z surowej spawanej blachy= surowa szarość taka "nieociosana", różne kształty typowych doniczek i nie tylko, ja z mojego dużego prostopadłościanu zrobię gazetnik, POLECAM!

2. Wczoraj w Carrefour (Poznań, Franowo) odkryłam osłony na prawdopodobnie donice (bo stały obok innych osłon na donice), w wykonaniu jakby z surowej spawanej blachy= surowa szarość taka "nieociosana", różne kształty typowych doniczek i nie tylko, ja z mojego dużego prostopadłościanu zrobię gazetnik, POLECAM!

hej aniaitomek

ja kupiłam chyba z 10 tych donic w Carrefourze - na wszystkie kwiaty do salonu i kuchni, w tym też blaszane korytko z donicami na zioła - są po prostu za...biste! bardzo jestem z tego zakupu zadowolona.

hej aniaitomek

ja kupiłam chyba z 10 tych donic w Carrefourze - na wszystkie kwiaty do salonu i kuchni, w tym też blaszane korytko z donicami na zioła - są po prostu za...biste! bardzo jestem z tego zakupu zadowolona.

Monah nie kus, a pokaz zdjecie tych donic :). Plizzz

ano proszem ciem bardzo :)

one są z blachy, dość surowo wykończone jak pisała Ania, mnie się bardzo podobają - takie chciałam.

http://img17.imageshack.us/img17/9937/img9563.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/8376/img9566f.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/8129/img9567c.jpg