Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak jak już wcześniej pisałam, szary podobał mi się tylko w gabinecie (sama w pracy w takim kolorze mam urządzone pomieszczenie). Jednak oglądając wklejane przez was zdjęcia, coraz bardziej przekonuje się do odcieni szarości. Zawsze wydawał mi się ponurym, zimnym kolorem, a teraz... z chęcią zrobiłabym poważny remont :)

może ktoś mi tu doradzi: poszukuję farby w kolorze szaro-beżowym, a dokładnie chodzi mi o zimny, wpadający w szarość odcień beżu. Kupiłan beżowy jasny dekorala - porażka (za zółty), przetestowałam też duluxa jasny beż - lepszy, ale jeszcze za ciepły i za ciemny.... może ktoś z Was malował takim szaro-beżowym???

To jeszcze jedno pytanie odnośnie szarości:) W salonie zamiast zaplanowanego bezu na podłodze chce położyc popiel -wszystko przez ten wątek:) i mam problem..jakie listwy przypodłogowe (nie podobaja mi sie cokoły) i jaki kolor ścian???? Przy bezu bylo o tyle prościej, że listwy mialy byc w ciemnym brązie tak jak okna i sciany w ciepłym bezu:)

Tak, do szarej podłogi, białe listwy i biała ściana- fajny efekt. Moja znajoma- projektantka wnętrz mówi, że teraz te białe listwy są bardzo modne. I że bardzo na czasie jest dowiązywać się kolorem listwy do ściany, a nie do podłogi. Choć mi sie wydaje że te listwy nie muszą być bardzo wysokie- takie zwykłe tez będą ładne.

w castoramie ich raczej nie ma

ww to lechuza Cubico prawdopodobnie 50x50 i wysokość 90 cm

koszt ok 900 zl - oczywiście bez drzewka

ale są i mniejsze, :)

Tak, dokładnie to LECHUZA Cubico. Na stonie http://www.quelle.pl znalazłam takie wymiary i ceny:

rozmiar 1: objętość ok. 14 l. Wymiary ok.: średnica 30, wys. 56 cm -219.99 zł

zrozmiar 2: objętość ok. 34 l. Wymiary ok.: średnica 40, wys. 75 cm- 419.99 zł