Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak klikniecie w e właściwości zdjęcia prawym klawiszem to otwiera się strona i jest to budynek w Polsce-polskiego projektanta-wydaje mi się że w warszawie ale nie doczytałam do końca, bo coś mi przeszkodziło a potem to nie było czasu- jestem w pracy. :-?

Mi się podoba szara cegła, drewno, kominek ,światła , facet i wyspa kuchenna, a widok na korytarzyk z balkonem na ogród to pomysł na ślepą ścianę -czasami ktoś poszukuje pomysłu .

W wątku -projekty- jest temat nowoczesnych stodół i tam jest ten dom.

• 2 weeks później...
kuchnia kremowa-brązowa dokładnie na dolnych szafkach orzech amerykański, styl nowoczesny. Kuchnia dopiero zamówiona i teraz mam dylemat czy dać jasny gres co by do wszystkiego pasowało czy może szary? Ale czy szary będzie pasował do brązowych drzwi wewnętrznych no i do tej kuchni i potem dębowych schodów?

Ładne te płytki z Końskich, sczególnie ładne te oxford. Tylko zastanawiam sie, czy do bialych plytek mozna dać nie białą fugę (np. wlasnie szarą).

Możesz dać tzw. manhattan, czyli jasny szary. Mam do jasnoszarych płytek na podłodze, bardzo przyjemnie wygląda. Podobno z białymi tez jest fajny efekt. To fuga Mapei, zwykła, nie epoksydowa ale prawie nie łapie brudu pomimo że niczym jej nie impregnowałam.

• 2 weeks później...