k.bla 22.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 k.bla , ta tapeta jest bosska! Choruję na nią od dłuższego czasu. Mam zamiar nakleić ją w sypialni, jako tło dla lustrzanej komody. Zdradź mi kochana,jeśli to nie sekret, skąd ją masz? W sklepie w którym miałam ją zamówić nakład się wyczerpał pzdr. moj sklep zamawiał ją z hurtowni, czekałam 2 tyg namiar na sklep w moim miescie moge Ci wysłac na priv i ktos mnie jeszcze pytał o farbe to Caparol Jura, odcien nie pamietam, ale chyba 55, moge sprawdzic ciemniejszy mam w gabinecie, jak znajde odp szafe na dokumenty, to tez wstawie pokazac ciemny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 24.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/84bZDoKwUyOuexxfVB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/bbEieVII7hBMbfXc4X.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/KNY4kxb5jha71ADM0X.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/2jfAZb3FGM6aEHkEVX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 24.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dziewczynki szukam u Was porady.Jestem rownież zwolenniczką szarości,wczoraj pomalowalam w salonie 3 sciany w kolorze szarym H 499 zTikurrilli wraz ze scianą z kominkiem tzn kamien to bialy marmur a obiudowa kominka rowniezw tym samym kolorze i teraz na scianie przeciwnej do sciany kominka chcialabym pomalowac na sliwke węgierke bo bardzo mi sie ten kolor podoba,ale jakie dodatki wtedy muszę zrobioc zeby rozweselic to wnętrze,podloge mam wenge ,naroznik bialy ,listwy przypodlogowe biale....czy narozweselenie moze byc wrzos,pomarancz bądz roz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 25.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Pomarańcz do węgierki jakoś mnie nie przekonuje. Ale jakby ktoś wrzucił inspiracje to chętnie zmienię zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 kochane, ja też wpadłam z szarym podpowiedźcie mi proszę co z tym greige, bo niesamowity jest !!!! jak go zrobić z mieszalnika? Ja uwielbiam malować Magnatem ... Dzięki z góry za informację, zamierzam malować szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 25.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Najpiękniejsze szarości ma benjamin moore, oczywiście moim skromnym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.03.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 kochane, ja też wpadłam z szarym podpowiedźcie mi proszę co z tym greige, bo niesamowity jest !!!! jak go zrobić z mieszalnika? Ja uwielbiam malować Magnatem ... Dzięki z góry za informację, zamierzam malować szybko Nie wiem jak zrobić, ja przglądałam kilka wzornków PARYi dobierałam do płytki. Wszystkie czyste szarości się z nią gryzły, w końcu znalazłam taki brudny odcień szarego,który ma w sobie też własnie beż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 kochane, ja też wpadłam z szarym podpowiedźcie mi proszę co z tym greige, bo niesamowity jest !!!! jak go zrobić z mieszalnika? Ja uwielbiam malować Magnatem ... Dzięki z góry za informację, zamierzam malować szybko Nie wiem jak zrobić, ja przglądałam kilka wzornków PARYi dobierałam do płytki. Wszystkie czyste szarości się z nią gryzły, w końcu znalazłam taki brudny odcień szarego,który ma w sobie też własnie beż. jaksie, ale ja mieszkam na prowincji, skąd ja mam wziąć wzornik PARA ... mam prośbę do wszystkich, ktorzy mieszali taki kolor greige - dajcie znać .... plissssss ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A moze z tej prowincji w miarę blisko do jakiegoś salonu z farbami PARA? Do nas przyjechał gościu do domu z całą walizką wzorników. Dobraliśmy kolor, pomierzył pokoje, obliczył ilość potrzebnej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 chyba szybciej mi się uda ściągnąć konsultanta z Brandenburgii ale z moim niemieckim nie jest najlepiej a mąż ... ech ... ma w nosie całe to upiększanie - widzi w nim tylko kłopot, że trzeba coś malować, zawieszać, etc ... chyba się poddam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aha26 ja osobiście nie przepadam za multikolorowymi zestawami moim zdaniem, z kolorów, które wymieniłaś, świetnie będą u Ciebie grały dodatki białe i wrzosowe. Przewagę mógłby stanowić biały, a wrzos byłby jego delikatnym uzupełnieniem. Nie wiem, jakiego kolory kanapę planujesz, ale mogłaby być szara , a na niej białe poduchy z dodatkiem wrzosu,i np. biała lampa, jakieś ceramiczne dodatki itd. A na ścianie śliwkowej galeria z biało-czarnych zdjęć w ramkach koloru wenge .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aha26 ja osobiście nie przepadam za multikolorowymi zestawami moim zdaniem, z kolorów, które wymieniłaś, świetnie będą u Ciebie grały dodatki białe i wrzosowe. Przewagę mógłby stanowić biały, a wrzos byłby jego delikatnym uzupełnieniem. Nie wiem, jakiego kolory kanapę planujesz, ale mogłaby być szara , a na niej białe poduchy z dodatkiem wrzosu,i np. biała lampa, jakieś ceramiczne dodatki itd. A na ścianie śliwkowej galeria z biało-czarnych zdjęć w ramkach koloru wenge .Pzdr. Popieram, aż nadto u ciebie kolorów, by iść jeszcze w jakiś pomarańcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dziewczyny no ja nie chcialam tych wszytkich kolorow łączyć...broń Boze...ja mam 3 sciany szare i ta jedna ma byc albo sliwką węgoerką albo dzikim winem duluxa. Jezeli zrobie sliwke to ok ,dołącze do tego biel i wrzos....a jezeli wybralabym dzikie wino to jakie dodatki bo tu wogole nie mam juz pomyslu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 26.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 A czemu uparlas sie na ten kolor, wydaje mi sie to malo eleganckie (sorry, nie mam polskiej czcionki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Grazi ,ale ktory jest mało elegancki śliwka węgierka czy dzikie wino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 aha26, "elegancja koloru" zależy przede wszystkim od aranżacji całego pomieszczenia. Gdybym ja miała wybierać pomiędzy tymi dwoma kolorami ( choć nie jestem zwolenniczką fioletów i czerwieni na dużych powierzchniach )z pewnością wybrałaby śliwkę. Ten kolor wydaje mi się łatwiejszy do "uszlachetnienia":wink:, w połączeniu z dobrze dobranymi dodatkami. Poniżej naprędce wyszukane, pierwsze z brzegu inspiracje dot. fioletów : http://kobieta.interia.pl/dom-i-ogrod/pomysly/news/fioletowe-aranzacje,1110723 http://deccoria.pl/galeria,id,17860 Więcej nie dodam, żeby nie zostać posądzona o nietrzymanie się głównego tematu SZARYCH INSPIRACJI !!! Poszukaj w necie więcej fotek, zaispiruj się i wybierz to, co Tobie najbardziej sie podoba ( w końcu sama będziesz tam mieszkać ) P.S. Ja osobiście lubię pomyszkować np tu: http://www.desiretoinspire.net/blog/?currentPage=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Dziękuję Ci Aricia....no ja bardzo lubię fiolety ,mam duzy salon 40 metrow wiec myślę,ze 1 siane mogę zrobic w tej sliwce węgierce. Jak czytalam ogolnie o fioletach to wlaśnie pisali ,ze nadaje wnętrzu elegancji wiec myślę,ze połączeniu z bielą i szarością będzie ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 26.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jesli mam wybrac, jestem tez za sliwka wegierka, ale jako subtelnym dodatkiem do szarego, srebra Pozdr z Holandii http://images46.fotosik.pl/276/72fd5d8c3647f47dm.jpg http://images46.fotosik.pl/276/72fd5d8c3647f47dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 27.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 jej, jak ślicznie... cudne kolory: srebrno-szary i fiolet. ŚLICZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts