Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj tam, oj tam. taka kuchnia wymaga odpowiedniej oprawy, więc wówczas chałupa też będzie musiała być w stylu :) no i ogród :)

a jak już mnie będzie stać na taką hacjendę okazałą i stylową, to banda chłopaków od mycia okien nie powinna stanowić nadmiernego luksusu heh

Oj Kochana, lepiej nie dziel się tą wizją z twoją połówką bo chyba nie podejdzie entuzjastycznie do tego pomysłu:)

Wprawdzie mieszka w Stanach, ale może przyjedzie razem z Edytą do Polski? Poszłabym tym tropem ;)

Sloneczko, zapewniam Cie, ze amerykanskie ceny na te rzeczy powalaja. ;)

Ręki sobie nie dam uciąć :)

Na oko jak dla mnie beton.

A te propozycje linoleum z linka bardzo ciekawe.

Mnie to wyglada na zywice, ewentualnie beton pociagniety zywica. Ostatnio tez mi ktos powiedzial, ze moj beton wyglada jak linoleum. :eek:

Mnie to wyglada na zywice, ewentualnie beton pociagniety zywica. Ostatnio tez mi ktos powiedzial, ze moj beton wyglada jak linoleum. :eek:

Nie, no na to bym nie wpadła, wcześniej nie pomyślałam że to może kojarzyć się z linoleum :)

Jeszcze u Ciebie jest to dość gładkie, bez wzorów.

A co tam, linoleum czy beton byleby ładnie wyglądało :)

Piękne te ostatnie.

Pierwsze kojarzy mi się z kościołem przerobionym na restaurację (może to już widziałam w jakimś czasopiśmie), a pościel z drugiego okropnie mi się podoba. Nawet ją zlokalizowałam, ale jest poza moim zasięgiem :(.

I nawet jest szara

http://www.3suisses.fr/portail3s_img/3S/FRA/produits/vis_vign_bb/3/0/5/4/30549_1.jpg

Edytowane przez helism

I ja tez!!!!!!

JA TEZ JA TEŻ JA TEŻ ! ZAGLĄDAM cichaczem :popcorn:

Bazylku złoty - tyś spec od szarości sie zdaję ;)

Powiedz mi proszę jak się ma szary do brązu ?

Na podłodze planuje drewno - parkiet , okna ciemno brązowe a zakochana jestem w szarych ścianach i koniecznie szarej sofie . Ciepło - zimno . Jak myślisz ? Da radę ? Masz może jakieś foty na stanie w tym klimacie ? :smile:

Betonu na podłodze nie przeforsuje bo małżon stoi okoniem . Drewno na podłodze i brąz okna - tako rzecze małżon , reszta moja . Chce by ta reszta była popielato szara .. :wiggle:

Pozdrawiam wszystkie szaraczki ! =)

http://remodelista.com/img/sub/uimg/Julies%20Images/holland%20hallway%202.jpg

i ja się ujawnię,a co tam! przyznam sie wkońcu, że tez się lubuję w szarym, białym i w ogóle we wszystkim co tu pokazane:)

Mam pytanie, pół żartem pół serio: kto mi takie cudo na ścianie namaluje? :)

["QUOTE=Miłeczka;4197451]JA TEZ JA TEŻ JA TEŻ ! ZAGLĄDAM cichaczem :popcorn:

Bazylku złoty - tyś spec od szarości sie zdaję ;)

Powiedz mi proszę jak się ma szary do brązu ?

Na podłodze planuje drewno - parkiet , okna ciemno brązowe a zakochana jestem w szarych ścianach i koniecznie szarej sofie . Ciepło - zimno . Jak myślisz ? Da radę ? Masz może jakieś foty na stanie w tym klimacie ? :smile:"

Ja nie Bazylek ale wydaje mnie sie, ze drewno parkietu fajnie ociepli szarosci;) sama planuje podobnie - tylko na sciany marzy mi sie jasny 'greige', na podlodze na całym dole chce golden saddle z serenissimy, okna to złoty dąb... Mam nadzieje ze to sie zgra, jak myslicie ze nie, to dajcie znac;)

i bardzo dziekuje za ten watek, skarbnicę inspiracji!

Ja mam przemysłówkę dębową na podłodze, orzechowe drzwi, wszystkie meble fornirowane dębem i ściany planuję pomalować na szaro, białe sufity + szary marmorino w hallu. Osobiście takie zestawienie jest moim uluuuuuubionym!!!!

P.S. Moje okna od strony wewnętrznej są białe. Szukam inspiracji okiennych w kolorach szarych,ofkurs ;) Na razie obstawiam plisy na szybach (wszystkie okna są duże, balkonowe), a po bokach jakieś fajne zasłony dla ozdoby. Ma ktoś może jakieś pomysły, bądź fotki?????? Z góry dziękuję i obiecuję podzielić się efektami :D

Edytowane przez aricia