leaat 06.07.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Bazylek ten wątek tak naprawde jest dla mnie jedną wielką inspiracją dzieki Twoim zdjeciom nareszczie wiem czego chce! zagladam, podgladam i kopiuje (narazie w głowce i katalogu) wiem na 100% ze moj nowy dom bedzie tylko w szarosciach, są takie piękne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 http://www.doma.bg/files/pictures/articles/64/foyer-design-arredokit-sirio.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.07.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 oj tam, oj tam. taka kuchnia wymaga odpowiedniej oprawy, banda chłopaków od mycia okien nie powinna stanowić nadmiernego luksusu heh taka banda chłopaków...na szklanym dachu...w upale...w rozpiętych koszulach...hmmmm...czemu nie wpadłam na to wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja zaglądam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja tez!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 06.07.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 oj tam, oj tam. taka kuchnia wymaga odpowiedniej oprawy, więc wówczas chałupa też będzie musiała być w stylu no i ogród a jak już mnie będzie stać na taką hacjendę okazałą i stylową, to banda chłopaków od mycia okien nie powinna stanowić nadmiernego luksusu heh Oj Kochana, lepiej nie dziel się tą wizją z twoją połówką bo chyba nie podejdzie entuzjastycznie do tego pomysłu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 taka banda chłopaków...na szklanym dachu...w upale...w rozpiętych koszulach...hmmmm...czemu nie wpadłam na to wczesniej No nieee!!! Mam wizję. Też sobie "strzelę" taki dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 http://www.delikatissen.com/wp-content/2009/04/andeas_manolioudakis_house_photo_pavlos_tsokounoglou_yatzer_9-450x675.jpg Moje marzenie, betonowa podłoga, a ta jest idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) Uważasz, że to betonowa podłoga? Ja stawiam na linoleum..np. ..http://www.forbo-flooring.pl/ Edytowane 7 Lipca 2010 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Uważasz, że to betonowa podłoga? Ja stawiam na linoleum..np. ..http://www.forbo-flooring.pl/ Ręki sobie nie dam uciąć Na oko jak dla mnie beton. A te propozycje linoleum z linka bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wprawdzie mieszka w Stanach, ale może przyjedzie razem z Edytą do Polski? Poszłabym tym tropem Sloneczko, zapewniam Cie, ze amerykanskie ceny na te rzeczy powalaja. Ręki sobie nie dam uciąć Na oko jak dla mnie beton. A te propozycje linoleum z linka bardzo ciekawe. Mnie to wyglada na zywice, ewentualnie beton pociagniety zywica. Ostatnio tez mi ktos powiedzial, ze moj beton wyglada jak linoleum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mnie to wyglada na zywice, ewentualnie beton pociagniety zywica. Ostatnio tez mi ktos powiedzial, ze moj beton wyglada jak linoleum. Nie, no na to bym nie wpadła, wcześniej nie pomyślałam że to może kojarzyć się z linoleum Jeszcze u Ciebie jest to dość gładkie, bez wzorów. A co tam, linoleum czy beton byleby ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 07.07.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 http://4.bp.blogspot.com/_3fUsJYx6slE/S6LT0h9dB0I/AAAAAAAAAl0/6pSXdSEugHU/s1600/modern%2Binterior%2Bdesign%2Bdecoration.jpghttp://lh5.ggpht.com/_FfZMBBaCF8w/TBkM9_qI4dI/AAAAAAAALUs/RuMbTU12fUQ/s1600/Bedroom214.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 07.07.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) Piękne te ostatnie. Pierwsze kojarzy mi się z kościołem przerobionym na restaurację (może to już widziałam w jakimś czasopiśmie), a pościel z drugiego okropnie mi się podoba. Nawet ją zlokalizowałam, ale jest poza moim zasięgiem . I nawet jest szara http://www.3suisses.fr/portail3s_img/3S/FRA/produits/vis_vign_bb/3/0/5/4/30549_1.jpg Edytowane 7 Lipca 2010 przez helism Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 07.07.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 I ja tez!!!!!! JA TEZ JA TEŻ JA TEŻ ! ZAGLĄDAM cichaczem Bazylku złoty - tyś spec od szarości sie zdaję Powiedz mi proszę jak się ma szary do brązu ? Na podłodze planuje drewno - parkiet , okna ciemno brązowe a zakochana jestem w szarych ścianach i koniecznie szarej sofie . Ciepło - zimno . Jak myślisz ? Da radę ? Masz może jakieś foty na stanie w tym klimacie ? Betonu na podłodze nie przeforsuje bo małżon stoi okoniem . Drewno na podłodze i brąz okna - tako rzecze małżon , reszta moja . Chce by ta reszta była popielato szara .. Pozdrawiam wszystkie szaraczki ! =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.07.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 http://remodelista.com/img/sub/uimg/Julies%20Images/holland%20hallway%202.jpg i ja się ujawnię,a co tam! przyznam sie wkońcu, że tez się lubuję w szarym, białym i w ogóle we wszystkim co tu pokazane:) Mam pytanie, pół żartem pół serio: kto mi takie cudo na ścianie namaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 08.07.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ja też przeczytałam cały wątek.Chciałabym aby mój dom był w kolorze szarym, drewnianym,białym.Dzięki za wszystkie zamieszczane zdjęcia, jak coś znajdę też zamieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 08.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ["QUOTE=Miłeczka;4197451]JA TEZ JA TEŻ JA TEŻ ! ZAGLĄDAM cichaczem Bazylku złoty - tyś spec od szarości sie zdaję Powiedz mi proszę jak się ma szary do brązu ? Na podłodze planuje drewno - parkiet , okna ciemno brązowe a zakochana jestem w szarych ścianach i koniecznie szarej sofie . Ciepło - zimno . Jak myślisz ? Da radę ? Masz może jakieś foty na stanie w tym klimacie ? :smile:" Ja nie Bazylek ale wydaje mnie sie, ze drewno parkietu fajnie ociepli szarosci;) sama planuje podobnie - tylko na sciany marzy mi sie jasny 'greige', na podlodze na całym dole chce golden saddle z serenissimy, okna to złoty dąb... Mam nadzieje ze to sie zgra, jak myslicie ze nie, to dajcie znac;) i bardzo dziekuje za ten watek, skarbnicę inspiracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 08.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Mam nadzieję, że tak będzie grało, bo ja też tak chcę.Jak znajdziecie jakieś inspirujące zdjęcia lub własne to proszę o wklejanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) Ja mam przemysłówkę dębową na podłodze, orzechowe drzwi, wszystkie meble fornirowane dębem i ściany planuję pomalować na szaro, białe sufity + szary marmorino w hallu. Osobiście takie zestawienie jest moim uluuuuuubionym!!!! P.S. Moje okna od strony wewnętrznej są białe. Szukam inspiracji okiennych w kolorach szarych,ofkurs Na razie obstawiam plisy na szybach (wszystkie okna są duże, balkonowe), a po bokach jakieś fajne zasłony dla ozdoby. Ma ktoś może jakieś pomysły, bądź fotki?????? Z góry dziękuję i obiecuję podzielić się efektami Edytowane 8 Lipca 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.07.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Szary z brazem.ODJAZD!!!Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts