FREDY 07.09.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Mam pytanie czym się różni okucie do okien Roto od Roto NT. Które jest lepsze i nowocześniejsze , w punktach sprzedaży okien opinie są bardzo podzielone. Słyszałem opinie że okucie Roto jest droższe i lepsze od Roto NT - czy to prawda?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Prawdopodobnie chodzi o Roto Centro i Roto NT.Oczywiście nowsze to Roto NT (srebrny kolor okucia- innymi słowy okucie tytanowe). Roto Centro było w kolorze złotym.Jak coś nowsze to pewnie i nowocześniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vacus 16.09.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Roto NT jest nowsze od centro. Nie wiem gdzie o nie pytasz, ale sprzedawca powinien dać ci schemat jednego i drugiego okucia jak nie ma to poszukaj innego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Różnią się kolorem - a tytanowe to jest ono tylko z nazwy i z tytanem mają tyle wspólnego co ladacznica z dziewicą. W oknie spełniają identyczne funkcje i są takie same praktycznie. Ten co ma ROTO Centro stwierdzi, że jego są lepsze, ten co robi na ROTO NT stwierdzi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vacus 18.09.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 zapytajcie przedstawiciela Roto strona http://www.roto.com.pl on powie które jest lepsze poza tym zapytajcie też o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts