Marek32 07.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam, Pytanie jak w temacie - planuję umieszczenie w łazience dla gości pisuaru oprócz tradycyjnego kibelka. Wygoda dwóch facetów w domu (ja i syn) + gości wydaje mi się wystarczającym powodem aby to zrobić. Problem jeden - druga połowa , która jest przeciw. I tu pytanie - czy ktoś ma takie rozwiązanie u siebie? Czy sprawdza się w codziennym użytkowaniu, czy utrzymanie w czystości nie jest problematyczne, etc. Słowem robić czy nie? pozdraiwam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie mam popieramkibel jest bardziej podatny na ufajdolenie, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 moja małża ożekła ,że dodatkowa porcelan doutrzymania w czystości jej nie potrzebna ........ i ,że trzy kible dla jednego ptaka wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 z czasem to przestaje być potrzebne. bo w końcu i ptaki siadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie mam popieram kibel jest bardziej podatny na ufajdolenie, więc w czym problem? było jej powiedzieć ,że do buzi to niekoniecznie widelcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 07.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam, Pytanie jak w temacie - planuję umieszczenie w łazience dla gości pisuaru oprócz tradycyjnego kibelka. Wygoda dwóch facetów w domu (ja i syn) + gości wydaje mi się wystarczającym powodem aby to zrobić. Problem jeden - druga połowa , która jest przeciw. Witam Musisz małżonce pozwolić siusiać w sposób tradycyjny, bo kobietom do pisuaru jest ciężko - może wtedy sie zgodzi pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ... Czy sprawdza się w codziennym użytkowaniu, czy utrzymanie w czystości nie jest problematyczne, etc. ... IMHO pisuar sie sprawdza męzczyźnie łatwiej trafic do pisuara niz muszli z kobietami odwrotnie - dlatego ta niechęc chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 08.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 przekonuj mocno i zrób , ja miałem podobnie ale z bidetemMoja żona twierdziła ze jest to moja fanaberia i ze jest to urządzenie zbędne , ale się uparłem i mamy . Po dwóch miesiącach użytkowania moja druga połowa zmieniła zdanie , dziś nie wyobraża sobie jak moglibysmy nie mieć bidetu . Pewnie z pisuarem będzie podobnie .(tylko ze ona sama sie nie przekona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 08.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kiedyś był artykuł w Internecie lub jakiejś gazecie nie pamiętam na podobny temat, który został wywołany przez Szwedów. Jako że to naród daleko posunięty w równouprawnieniu, doszli oni do wniosku że kobiety też powinny mieć prawo sikać na stojąco. W tym celu wyprodukowano z papieru coś na kształt rynienki która należy przystawić wiadomo gdzie i nie trzeba już siadać. Dodam, że były to przyrządy jednorazowe Może wtedy i panie doceniłyby zalety pisuaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Już się o tym dyskutowało, ja osobiście jestem ZA http://forum.muratordom.pl/pisuar-informacje-techniczne,t98734.htm?highlight=pisuar Czekam na okazję (remont łazienki) i sobie zainstaluję. Sądzę, że utrzymanie w czystości nie jest żadnym problemem. Przy okazji - widziałem ostatnio na Zachodzie takie, do których nie potrzeba wody Zapomniałem nazwy producenta, ale ciekawi mnie, jak to zostało rozwiązane * *) Edit: Aha - już wiem: http://urimat.de/cms/cms/front_content.php?changelang=17 http://www.zeroflush.com/howitworks.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 08.04.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Aby nie być gołosłownym zamieszczam film instruktażowy dla pań.http://www.videosift.pl/story.php?id=19261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 09.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jestem kobietą i zgodziłabym się na pisuar w gościnnej (ogólnodostępnej) łazience wyłącznie pod warunkiem, że będzie zamykany i Pan Domu zobowiąże się (na piśmie!) myć ten przybytek codziennie. Toaletę łatwo wyszorować, ale pisuar? Brrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 09.04.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a po co myć pisuar codziennie? myjesz wszystkie muszle codziennie? to jest warunek typu "krokodyla daj mi luby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ...Toaletę łatwo wyszorować, ale pisuar? Brrr.... Przepraszam, ale do pisuaru robi sie tylko siku. Tak dla jasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.04.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale do pisuaru robi sie tylko siku. Tak dla jasności a jak się w łazience okaże, że ta sałatka jarzynowa była jednak podstarzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 09.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Po co mi taka namiastka szaletu miejskiego w domu? O nie, nie, nie... Ja dziękuję, nie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale do pisuaru robi sie tylko siku. Tak dla jasności a jak się w łazience okaże, że ta sałatka jarzynowa była jednak podstarzała? Zależy od stopnia nadtrawienia i wielkości dziurek http://www.jjying.cn/blog2/images/emot/thumbnail/puke.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 09.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a po co myć pisuar codziennie? myjesz wszystkie muszle codziennie? to jest warunek typu "krokodyla daj mi luby" Oczywiście, że myję codziennie (mam jedną). Co wieczór, to żadna niegododność. A pisuara (ogólnodostępnego) nie tknęłabym za żadne pieniądze poniżej 100 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.04.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale do pisuaru robi sie tylko siku. Tak dla jasności a jak się w łazience okaże, że ta sałatka jarzynowa była jednak podstarzała? Zależy od stopnia nadtrawienia i wielkości dziurek http://www.jjying.cn/blog2/images/emot/thumbnail/puke.gif ha można dać młynek jak do zlewozmywaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ........ ha można dać młynek jak do zlewozmywaka A gdzie komfort psychiczny i bhp W takich sytuacjach lepiej unikać urządzeń mechanicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts