coulignon 15.03.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a na domowym kiblu po prostu usiąść i już nie poleci poza ani jedna kropelka. To naprawdę nie jest żadna ujma ani na honorze ani na męskości. Jak k... nie jest??!! Właśnie że jest!!!Nie po to Bozia dała nam to i owo żebyśmy sikali na siedząco!! Nie po to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.03.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a na domowym kiblu po prostu usiąść i już nie poleci poza ani jedna kropelka. To naprawdę nie jest żadna ujma ani na honorze ani na męskości. Jak k... nie jest??!! Właśnie że jest!!!Nie po to Bozia dała nam to i owo żebyśmy sikali na siedząco!! Nie po to!!! No i niektórzy maja gabaryt taki że na siedząco to jak moczenie wędki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 15.03.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jakby mąż miał takie pragnienie to bym ten pisuar zrobiła, ale dla gości???A co to ja knajpę prowadzę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No i niektórzy maja gabaryt taki że na siedząco to jak moczenie wędki . Wiesz.... chyba nie wiem, co napisać. Pierwsze, co mi przychodzi do głowy, to czy owi "niektórzy" nie powinni jednak w końcu przepchać tego kibla, bo poziom wody w kolanku jednak nie powinien być tak wysoko Ewentualnie, nie brać na poważnie starokawalerskich opowieści o codziennym "treningowym" noszeniu wiaderka z wodą (bez użycia rąk - to tak dla pełnej jasności) i nie czynić już więcej takich prób, bo to niezdrowe. Potknąć się potem przy nocnych wędrówkach nago można, poza tym oczy mogą się w końcu do środka głowy zapaść. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.03.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jak k... nie jest??!! Właśnie że jest!!!Nie po to Bozia dała nam to i owo żebyśmy sikali na siedząco!! Nie po to!!! Wystarczy mieć możliwość i się z niej cieszyć, nie trzeba traktować tego jako uświęconego obowiązku J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 15.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jak k... nie jest??!! Właśnie że jest!!!Nie po to Bozia dała nam to i owo żebyśmy sikali na siedząco!! Nie po to!!! Wystarczy mieć możliwość i się z niej cieszyć, nie trzeba traktować tego jako uświęconego obowiązku J. Łzy śmiechu przesłaniają mi świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 15.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hmmm Jak mój M sika po kiblu to mi tak strasznie nie wadzi - w końcu to mój M, poza tym sam sprząta. To On wyszedł z propozycją pisuaru bo obrzydzało go sprzątanie okolic kibla po kumplach, przecież nie będzie kolegów strofował i na siedzącą sikać im kazał Przez naszą małą chałupkę potrafi się przez łykend nawet 16 osób przewinąć z czego 2/3 to Panowie, Pisuar to naprawdę bardzo dobry wybór, i w cale nie musi być nieestetyczny: http://www.armaland.pl/_p/42/n/pisuary-keramag-joly-bialy-p42229.jpg Zastanawiałam się też nad "ścianą płaczu" ale nie znalazłam jakieś estetycznej, i higienicznej. Rozważałam zamówienie takiej ze szkła, formowanej na gorąco - by uniknąć jakichkolwiek fug - cenowo jednak pisuar wyszedł znacznie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jakby mąż miał takie pragnienie to bym ten pisuar zrobiła, ale dla gości??? A co to ja knajpę prowadzę??? konkubent to prawie mąż ... wprawdzie "prawie" robi WIELKĄ różnicę - ale Twojemu facetowi tez chyba cos od zycia sie nalezy ... może wstydzi sie powiedziec Ci o swoich pragnieniach ... Ide dię spać bo mój konkubent się marytwi :>) ... http://forum.muratordom.pl/posting.php?mode=quote&p=2250862 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts