Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pisuar w łazience dla gości??

Marek32

Recommended Posts

a na domowym kiblu po prostu usiąść i już nie poleci poza ani jedna kropelka. To naprawdę nie jest żadna ujma ani na honorze ani na męskości.

Jak k... nie jest??!! :o Właśnie że jest!!!Nie po to Bozia dała nam to i owo żebyśmy sikali na siedząco!! Nie po to!!!

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a na domowym kiblu po prostu usiąść i już nie poleci poza ani jedna kropelka. To naprawdę nie jest żadna ujma ani na honorze ani na męskości.

Jak k... nie jest??!! :o Właśnie że jest!!!Nie po to Bozia dała nam to i owo żebyśmy sikali na siedząco!! Nie po to!!!

No i niektórzy maja gabaryt taki że na siedząco to jak moczenie wędki :).

No i niektórzy maja gabaryt taki że na siedząco to jak moczenie wędki :).

Wiesz.... chyba nie wiem, co napisać.

Pierwsze, co mi przychodzi do głowy, to czy owi "niektórzy" nie powinni jednak w końcu przepchać tego kibla, bo poziom wody w kolanku jednak nie powinien być tak wysoko :wink:

Ewentualnie, nie brać na poważnie starokawalerskich opowieści o codziennym "treningowym" noszeniu wiaderka z wodą (bez użycia rąk - to tak dla pełnej jasności) i nie czynić już więcej takich prób, bo to niezdrowe. Potknąć się potem przy nocnych wędrówkach nago można, poza tym oczy mogą się w końcu do środka głowy zapaść.

J.

Hmmm

Jak mój M sika po kiblu to mi tak strasznie nie wadzi - w końcu to mój M, poza tym sam sprząta.

To On wyszedł z propozycją pisuaru bo obrzydzało go sprzątanie okolic kibla po kumplach, przecież nie będzie kolegów strofował i na siedzącą sikać im kazał :wink:

Przez naszą małą chałupkę potrafi się przez łykend nawet 16 osób przewinąć z czego 2/3 to Panowie,

Pisuar to naprawdę bardzo dobry wybór, i w cale nie musi być nieestetyczny:

http://www.armaland.pl/_p/42/n/pisuary-keramag-joly-bialy-p42229.jpg

Zastanawiałam się też nad "ścianą płaczu" ale nie znalazłam jakieś estetycznej, i higienicznej. Rozważałam zamówienie takiej ze szkła, formowanej na gorąco - by uniknąć jakichkolwiek fug - cenowo jednak pisuar wyszedł znacznie taniej.

Jakby mąż miał takie pragnienie to bym ten pisuar zrobiła, ale dla gości???

A co to ja knajpę prowadzę???

konkubent to prawie mąż ...

wprawdzie "prawie" robi WIELKĄ różnicę - ale Twojemu facetowi tez chyba cos od zycia sie nalezy ...

może wstydzi sie powiedziec Ci o swoich pragnieniach ...

Ide dię spać bo mój konkubent się marytwi :>) ...
http://forum.muratordom.pl/posting.php?mode=quote&p=2250862