Arek_eN 19.05.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 My byliśmy z takim maluszkiem (4 miesiące) w zeszłym roku w Świnoujściu. Samo miasto fajne, bo dużo atrakcji, zawsze było co robić. Jechaliśmy samochodem z Warszawy - ale mama cały czas siedziała z tyłu z małym - chociaż 99% drogi spał. Na szczęście w ten dzień nie było tak gorąco, nie wiem, czy zdecydowalibyśmy się na taką podróż, gdyby był upał. Mogę ze swojej strony polecić fajne noclegi - w apartamencie 'Baltic Park Promenada Świnoujście' - tak się nazywa. Mozecie sobie zobaczyć, jak to wygąda: Polecam poszukać sobie odpowiedniego pokoju na tej stronie http://swinoujscie.baltichome.pl/pl/apartament/baltic-park-promenada-swinoujscie/58_113-bpprom (można zobaczyć fotki, wyposażenie itd.) Trochę zaskoczyła nas kaucja - nie doczytaliśmy o tym, także trzeba dokładnie wszystko przestudiować, ale w zasadzie nie ma tam żadnych innych niespodzianek. Ładnie, czysto, nie tak drogo i blisko plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 25.02.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 w urlop z dzieckiem lub z dziećmi polecam Dąbki po 10 latach wróciłem nad morze już z dziećmi wtedy 4 i 6 lat , Dąbki nas zauroczyły niedrogo , brak pijanej młodzieży , rodziny z dziećmi , duże plaże ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fan Rewala 04.05.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 A ja polecam Wam Rewal. Wydaje mi się że to jedno z piękniejszych miejsc nad naszym Bałtykiem. http://www.rewal.net.pl/#video-rewal-strefa-slonca. Miasto czyste, spokojne z wieloma atrakcjami. Każdy znajdzie tam coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikol12 06.05.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Z takimi małymi dziećmi przecież się nie odpocznie. Dziecko też z tego nic nie skorzysta, nie bd pamiętał tych wakacji itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts