Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ozzie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 501
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam w wiatrołapie jasny gres szkliwiony w różne "smugi". Jakoś specjalnie nie widać na nim brudu czy plam , w każdym razie na pewno nie tak jak na polerowanym ( mam w kuchni) . Nie wygląda jednak tak ładnie.

Drugi raz na jasny gres polerowany mimo jego ślicznego wyglądu ( po umyciu) nie zdecydowałabym się. .

mam jasne płytki w holu, kuchni i kawałek w salonie.Marmi Moderni O1 z Nowej Gali. Sa pierwsza klasa, nie ma smug, nie impregnowałam i nie plamią sie...Zdjęcia sa w dzienniku budowy. Naprawde kuchnia pieknie sie prezentuje z jasnymi płytkami...w szczegolnie, gdy ma sie bardzo ciemne meble...

Czy mogłabyś napisać jaką masz fugę tz kolor (producent) i wymiar. Też zakupiłam ten gres, to było moje małe marzenie - jest naprawdę piękny.

pozdrawiam

Poradźcie, jakie płytki są najlepsze w utrzmaniu na podłodze w kuchni?

Podobają mi się płytki Sugar Paradyża, ale są matowe (jest wersja też półpoler). Może powinnam poszukać czegoś innego?

Ogranicza mnie fakt, że te same płytki muszą być w holu, bo kuchnia jest z nim połączona. Pomóżcie!

Inwestorka, chłopy są daltoniści (no dobra, nie wszyscy ;) ) i o kolorach mało wiedzą, więc my musimy postawić na swoim ;)

Juśli chodzi o Sugar, to u nas pewnie zrobimy Bianco półpoler, ale hol jest wąski nie wiemy, czy dać coś jeszcze, bo Ochra jest śliczna też i mozaika... i te listwy...

Ale jak tak napchamy wszystkiego, to jak to będzie wyglądało?

A podłoga musi być jasna, bo drzwi i schody i kuchnia będą ciemne...

może ma ktoś pomysła? :)

Doradzcie proszę - są w wytłaczne paseczki, pasowałyby mi do kuchni na pdłogę, czy nie będzie problemu z czyszczeniem, i czy są wystarczająco wytrzymałe? co o tym myślicie?

http://polcolorit.pl/indexpl.php?p=produkty&produkt=produkty_lazienkowe_futuropolcolorit&l=produkty&s=produkty_lazienkowe

(kolor grafit)

Ratujcie bo czas goni