mikita 09.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja mam w kuchni gres naturalle opoczna (ten najjaśniejszy) i to był bardzo duzy błąd. Brudzą się strasznie, po umyciu to kwestia pół godziny i wyglądają jakby tydzień nie były myte, widać na nich wszystko każdy paproszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 09.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja mam gres Geo Davos (chiński) niepolerowany. Kupiłam z Cermagu)pozdrawiam postaram sie wkleic zdjecia. a na razie te z Cermaguhttp://www.cermag.com.pl/pl/l_geo_davos.phpflowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 09.04.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 mikita szkoda że nie dałas tego komentarza wcześniej , ustrzegłoby mnie to przed ich kupnem. Zauroczona wyglądem też sie na nie skusiłam i mam takie samo odczucie jak Ty, a jeszcze na dobre nie zaczęłam eksploatowac mojej kuchni, aż strach sie bać co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 09.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to na czym nie będzie widać pyłków ? i nie trzeba będzie codziennie szorować ?zaznaczając , że ma być raczej jasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna-1997 09.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A to nie jest tak, ze na jasnym nie widac kurzu, a na ciemnym wszystko?Z plamami jest inaczej. Ale mysle, ze i na ciemnych plytkach (ale nie czarnych/grafitowych) widac plamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 09.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 o tym gresie pisałam już z pół roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 09.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mam w wiatrołapie jasny gres szkliwiony w różne "smugi". Jakoś specjalnie nie widać na nim brudu czy plam , w każdym razie na pewno nie tak jak na polerowanym ( mam w kuchni) . Nie wygląda jednak tak ładnie. Drugi raz na jasny gres polerowany mimo jego ślicznego wyglądu ( po umyciu) nie zdecydowałabym się. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 09.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 mam jasne płytki w holu, kuchni i kawałek w salonie.Marmi Moderni O1 z Nowej Gali. Sa pierwsza klasa, nie ma smug, nie impregnowałam i nie plamią sie...Zdjęcia sa w dzienniku budowy. Naprawde kuchnia pieknie sie prezentuje z jasnymi płytkami...w szczegolnie, gdy ma sie bardzo ciemne meble... Czy mogłabyś napisać jaką masz fugę tz kolor (producent) i wymiar. Też zakupiłam ten gres, to było moje małe marzenie - jest naprawdę piękny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 10.04.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja mam w całym domu gres Cersanitu Vento Rosato satyna. Świetnie się go myje. Polecam.http://img407.imageshack.us/img407/9430/p1040343ir0.jpg http://img407.imageshack.us/img407/1851/p1040338zc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgniechaD 17.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Poradźcie, jakie płytki są najlepsze w utrzmaniu na podłodze w kuchni?Podobają mi się płytki Sugar Paradyża, ale są matowe (jest wersja też półpoler). Może powinnam poszukać czegoś innego?Ogranicza mnie fakt, że te same płytki muszą być w holu, bo kuchnia jest z nim połączona. Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berebeczka 17.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hm... nie wiem czy ci pomogę ale ja mam podobny problem z tym że my juz zakupiliśmy płytki a czy to dobry wybór okaże sie pozniej.Kupilismy jednakowe z tym ze do kuchni matowe a na korytarz poler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgniechaD 17.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 te nasze występują tylko w macie i półpolerze. Pewnie kupimy te drugie mimo, że cenowo jest sporo drożej. Na stronie Paradyża nie ma info, że nadają się do kuchni, ale na hol, salon, czy balkon tak. Nie wiem, co o tym myśleć.A jakie Wy macie płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berebeczka 17.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Marmi Moderni 01 Nowej Gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgniechaD 17.04.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 My też chcemy jasne położyć i wszęzie takie same, zastanawiamy się też nad jakimiś dekorami, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, bo hol nie jest duży a do tego wąski Nie mamy zbyt dużego pola do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 AgniechaD Mnie też się podobaja płytki Sugar dla mnie są piękne i to właśnie w półpolerze niestety mój mąż uważa ,że bę dzie za szaro ja lubię szarości a on ciepłe kolorki i mamy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jeszcze nad nim popracuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o kuchnie ,można je kłaść spokojnie już się dowiadywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgniechaD 18.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Inwestorka, chłopy są daltoniści (no dobra, nie wszyscy ) i o kolorach mało wiedzą, więc my musimy postawić na swoim Juśli chodzi o Sugar, to u nas pewnie zrobimy Bianco półpoler, ale hol jest wąski nie wiemy, czy dać coś jeszcze, bo Ochra jest śliczna też i mozaika... i te listwy... Ale jak tak napchamy wszystkiego, to jak to będzie wyglądało? A podłoga musi być jasna, bo drzwi i schody i kuchnia będą ciemne... może ma ktoś pomysła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 20.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Mnie się podoba GRYS http://images28.fotosik.pl/195/03559e024476210b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onka37 22.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Doradzcie proszę - są w wytłaczne paseczki, pasowałyby mi do kuchni na pdłogę, czy nie będzie problemu z czyszczeniem, i czy są wystarczająco wytrzymałe? co o tym myślicie?http://polcolorit.pl/indexpl.php?p=produkty&produkt=produkty_lazienkowe_futuropolcolorit&l=produkty&s=produkty_lazienkowe(kolor grafit)Ratujcie bo czas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts