Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ozzie

Recommended Posts

Bardzo przepraszam, bo nie chcę straszyć, ale przed podjęciem decyzji przeczytaj spostrzeżenia Forumowiczów:

http://forum.muratordom.pl/paradyz-woodentic-porazka,t146803.htm?highlight=woodentic%20tragedia

:-?

Ja czytałam ten wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3127567#3127567. I o ile na początku Woodentic został skreślony z listy, to po kilku tygodniach do niego wróciliśmy :wink:

• Odpowiedzi 501
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witajcie

Pomału dochodzimy do takiego dylematu,jakie płytki zakupić do kuchni.

Podobaja nam sie gresy polerowane rozmair 60x30,najlepiej ułozone bezfugowo.

Ale jednak zastanawiamy,się czy kuchnia nie wyjdzie za "smutna" w takich płytkach??

Jeśli,ktoś z Was drodzy forumowicze ma ułożone takie płytki w kuchni i zechciałby pochwalić sie fotką i podzielić uwagami,to bedziemy bardzo wdzięczni.

pozdrawiamy

ja własnie wybrnęłam z tego.Też miałam dylemat :-?

Przejżałam cały wątek o kuchniach i zdecyowałam że nie będzie beży w kuchni(oprócz podłogi).Kupiłam właśnie płytki magica czerwień-opoczna.Musi być dobrze :wink:

Przyznaję że też miałam taki plan jak Twój 8)

Jak zdecyujesz sie to daj znać :wink:

Ja mam gres polerowany biały, 60x60, ułożony bezfugowo (tzn. fuga jest, ale minimalna) :wink: Dokładnie tak chciałam - bez dekorów, prosto i jasno, zeby płytki nie odciągały uwagi od frontów kuchni, które bardzo mi się podobają. Poza tym kuchnia jest otwarta na salon i chciałam, aby była takim neutralnym tłem.

Ale ja lubię prostotę i raczej minimalizm :wink:

Edytowane przez asizo

Witajcie

Pomału dochodzimy do takiego dylematu,jakie płytki zakupić do kuchni.

Podobaja nam sie gresy polerowane rozmair 60x30,najlepiej ułozone bezfugowo.

Ale jednak zastanawiamy,się czy kuchnia nie wyjdzie za "smutna" w takich płytkach??

Jeśli,ktoś z Was drodzy forumowicze ma ułożone takie płytki w kuchni i zechciałby pochwalić sie fotką i podzielić uwagami,to bedziemy bardzo wdzięczni.

pozdrawiamy

Hmm, teraz to już się sama zaczynam zastanawiać, o jakie płytki chodziło: podłogowe czy ścienne? :roll:

Pamesa Vanecia Bianco Satin

Ona ma fakturę taką jak bazalt - nierówną ale powierzchniami :) Nie wiem jak to opisać...

I nie jest jednolita w kolorze - ma ciapy :):)Pierwsze zdjęcie lepiej oddaje kolor- to taka kość słoniowa.

WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE. PROSIŁABYM O BLIŻSZE INFORMACJE NT. GRESU POLEROWANEGO . BARDZO NAM SIĘ PODOBANATOMIAST ZASTANAWIAM SIĘ CZY NADAJE SIĘ OD DO UZYTKOWANIA. CZY MAŁO DZIECKO NIE ZROBI SOBIE KRZYWDY BIEGAJAC PO NIM. JEST ŚLISKI WIĘC MAM OBAWY. CHOĆ JEGO PIEKNOTA WIZUALNA NIE DAJE MI SPOKOJU. PROSZĘ O WASZE OPINIE I DOŚWIADCZENIA NA W/W TEMAT.. POZDRAWIM!