Madzia i Grzegorz 21.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dzięki Magdala faktycznie na zdjęciach z netu nie zachwycają wyglądem:)ale jak będę kiedyś na zakupach to chętnie obejrzę je na żywo. Nikt więcej nie widział takich płytek??? Trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.11.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dość fajnie mogą też wyglądać płytki Travena z Paradyża (wymiar 32,5x65,1 cm). Tylko one są takie raczej jasne... http://img8.imageshack.us/img8/7796/productqs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzegorz 21.11.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 piękne są!!!! Takich właśnie szukam:D Dziękuję Ci nemi bo już myślałam że znowu wymyśliłam coś czego nie produkują Tak już mam że coś sobie wymyśle, a jak zaczynam szukać to się okazuje że nigdzie nie można tego dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.11.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 To jeszcze taka mała podpowiedź - spróbuj poszukać serii A2 z Traveny - one są najbardziej beżowe. Ja kupiłam serię z października 2010 i są naprawdę śliczne. Cieszę się, że mogłam pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrButton 21.11.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 To jeszcze taka mała podpowiedź - spróbuj poszukać serii A2 z Traveny - one są najbardziej beżowe. Ja kupiłam serię z października 2010 i są naprawdę śliczne. Cieszę się, że mogłam pomóc. Witaj nemi, Rzeczywiście ładne, mogłyby pasować także i do naszej kuchnii A układaliście je "bezfugowo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.11.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 U nas poszły z fugą 1mm, ale w kuchni były układane ciemne - Mogano Brown. Z tego co wiem płytki nadają się do układania 'bezfugowego', ale nie widziałam takiego montażu. Wiem natomiast, że są stosunkowo łatwe w utrzymaniu w czystości i nie stwarzają jakichś większych problemów w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 21.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 W mojej kuchni mam ułożone między meblami płytki Tubądzin HARION R 3 . Nie są one całe beżowe, mają różne odcienie ale na ścianie wyglądają super, nawet nasz glazurnik się nimi zachwycał. Dobieraliśmy je do blatu.Można je układać bezfugowo, ale u nas jest fuga1,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 21.11.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Też mogę polecić płytki travena z paradyża ja mam łączone z morgano brown a wyglądają tak bez fugi jeszcze. Podobno można bez fugi ale rozmawiałam z przedstawicielem handlowym i on a raczej ona bo to była pani powiedziała, że daje się fug 1,5 mm. Mam nadzieję, że zrozumiałąś coś z moich mętnych wywodówhttp://lh3.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TOgbJKJu_VI/AAAAAAAAVyM/RX_lVbD4dvc/s640/Obraz%20017.jpg http://lh4.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TOLrPtDTasI/AAAAAAAAVus/c6KoVWC_avM/s640/Obraz%20009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzegorz 21.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ba-sia3prezentują się ciekawie. Muszę skoczyć do naszego salonu z ceramiką i na żywo je obejrzeć. Byłam dziś w obi ale tylko że tak powiem przejazdem i widziałam płyteczki imitujące kamień. Były w beżu. Te idealnie pasowały by mi do koncepcji mojej kuchni. Niestety nie mogłam się doczekać na kogoś kto obsługuje to stanowisko i nie wiem nawet jaka to firma. wiem tylko że były taniutkie bo około 43 zł za m2. Więc jak na takie płytki to wydaje mi się że cena zachęcała do natychmiastowego zakupu. Ale byłam niestety uzależniona od kogoś więc chyba będę musiała obejść się smakiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 21.11.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Moje zdjęcia są nędznej jakości to wiem napewno. A płytki w rzeczywistości cudne, choć to moja subiektywna opinia. Ale mąż nie czpiał się wyboru, więc coś w nich musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 12.12.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Witam, Czy ktoś może ma doświadczenia z Brillante Polcoloritu na podłogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.12.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 hmmm, no ja kilka dni temu wyładowywałam z samochodu do garażu, bo zakupiliśmy do małe łazienki. Niestety nie beż, ale nero - ścienne i podłogowe. Mnie osobiście bardzo się podobała czarna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 13.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 hmmm, no ja kilka dni temu wyładowywałam z samochodu do garażu, bo zakupiliśmy do małe łazienki. Niestety nie beż, ale nero - ścienne i podłogowe. Mnie osobiście bardzo się podobała czarna wersja. Witaj Monika! Nareszcie ktoś od Brillante Możesz powiedzieć, wymacać , jaką strukturę mają..? Planuję je do hollu i kuchni, więc nie chcę, żeby "haczyły", w tych miejcsach często się brudzi. Do łazienki spoko, ale do kuchni i korytarza- nie będą zbyt szorstkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 14.12.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Na razie pełne paczki wrzucone na kupkę, jeszcze nie rozpakowane. Dziś postaram się wymacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 15.12.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Tanis,macałam je bliżej i naprawde nie wiem co Ci napisać. Nie są idealnie gładkie, ale też nie maja głębokich rowków. Myśle, że sama musisz ocenić czego oczekujesz od tej płytki. Ja do holu, salonu i kuchni mam fanala lapado i on bardzo podobnie wygląda w strukturze jak polocolorit. Zresztą to też wersja lapado... Jeszcze do mnie nie przyszły, więc nie wiem jak się będą sprawować. Tak sobie myśle, że na beżu to nie będzie widać brudu, bo ma brokacik ciemny, to może będzie się zlewał z brudem???.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 15.12.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dzięki Muszę je wymacać, jak tylko wstanę z grypowego łóżeczka Te drobinki mogą się ładnie błyszczeć. Nie będą śliskie. Muszę mieć jasne, bo domek ciemnawy. Boję się zbyt jednolitych(wszytsto widać), a z kolei takie "pociapane"- choć praktyczne, to jednak trudniej potem do nich resztę dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 15.12.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Fanala lapado..Ło Matko! : 0 , co to takiego? Nigdy nie słyszałam...Fanala- to gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 15.12.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Fanala lapado..Ło Matko! : 0 , co to takiego? Nigdy nie słyszałam...Fanala- to gres? tak, tak Fanal seria iridium, wersja lapado, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magga 17.12.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 mam od roku nero w mniejszej łazience na scianach i podłodze, "haczyc" raczej nie będą ale moze byc problem z doczyszczeniem płytek, szczególnie jasnych, w takich miejscach jak hol czy kuchnia, w lazience muszę je czyścic/osuszać natychmiast nawet wtedy gdy wyleje się trochę wody bo inaczej zostaje zaciek a la kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 21.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam! Usilnie szukam jasnego gresu ( nie -poleru!)..w kolorach naturalnych - beżach, kremach..( rozmiar 45/45, 60/60 , w ostaeczności 40/40)Niby dużo tego, ale ...Tu..za wiele smug, tam rozmiar nie ten..Czy ktoś z Forumowiczów ma swój ulubiony, ładny i praktyczny jasny gres ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts