Kasiorek 05.03.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Mam w kuchni gres polerwany bardzo jasny beż i bardzo sobie go chwalę .Nie mam proglemów z utrzymaniem go w czystości a i o porysowaniu nie może być mowy.Jest to hiszpański gres firmy Leonardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Polskie gresy z grupy Paradyz rowniez sa dobre a tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 05.03.2004 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Pytanie do Kasiorka..czy mozesz podac namiary na ten gres Leonardo, prosze. A moze jest jakas strona internetowa, gdzie mozna zobaczyc zdjecia.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.03.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Na początek małe sprostowanie.Leonardo to włoska firma a nie hiszpańska,pozostałe płytki w domu mam hiszpańskie.Obecna ich stona jest jakaś skromna (bardzo) http://www.leonardo1502.it Gres zakupiłam w Warszawie na Bartyckiej.W przyszłym tygodniu umieszczę kilka zdjęć z mieszkania to wtedy będę mogła go zaprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.03.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Ja mam gresy kremowe z beżowymi nakrapieniami. Z firmy NOWA GALA ,jeżeli się nie mylę to ta firma zajmuje się tylko produkcją gresów. Są to polskie płytki. Wymiary 30x30 lub 40x40 i chyba jeszcze jakieś inne. Cena za metr w moich okolicach wymiaru 40x40 to 98 zł.Jeszcze ich nie użytkowałam bo będą dopiero kładzione (kuchnia, hol, przedsionek) .Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 06.03.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 http://seranit.com/eng/index_eng.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość margaretka 06.03.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 dzięki za pomoc. Czy wiecie może gdzie w Poznaniu można kupić grs Leonardo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość margaretka 06.03.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Robinson czy ta firma jest na polskim rynku? Poproszę o jakieś namiary na terenie wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Gresy piękne, tylko gdzie je można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość funio 06.03.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 http://www.paradyz.com.pl/lazienka.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.03.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Polecam polery polskich producentów: Cersanit Opoczno Paradyż mogę pomóc jeśli kłopoty z dostaniem odpowiednich ilości w stosownych cenach, pojawić się mogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.03.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 gres o krórym wspomniałam wyżej można zobaczyć na moich zdjęciach w mieszkaniu Kasiorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam wszystkich Dołączam sie do pytania w sprawie gresu polerowanego a Chin. Czy naprawde nikt takiego nie ma i nie warto sobie nim głowy zawracać .Widziałam wlasnie dzis taki gres w OBI .Cena bardzo kusząca 62zl / mkw. o wymiarach 40 x 40 i 39 zł/mkw o wymiarach 50 x 50 .Gres w kolorze bardzo jasnym , kremowym .Zastanawiam sie nad polożeniem go w przedpokoju na parterze, tylko nie wiem czy nie bedzie za jasny/ chociaz drzwi mam w kolorze mahoniu / i czy nie zmatowieje od piachu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.03.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam wszystkich Dołączam sie do pytania w sprawie gresu polerowanego a Chin. Czy naprawde nikt takiego nie ma i nie warto sobie nim głowy zawracać .Widziałam wlasnie dzis taki gres w OBI .Cena bardzo kusząca 62zl / mkw. o wymiarach 40 x 40 i 39 zł/mkw o wymiarach 50 x 50 .Gres w kolorze bardzo jasnym , kremowym .Zastanawiam sie nad polożeniem go w przedpokoju na parterze, tylko nie wiem czy nie bedzie za jasny/ chociaz drzwi mam w kolorze mahoniu / i czy nie zmatowieje od piachu . Pozdrawiam Jeśli to faktycznie polery Cena bardzo atrakcyjna, może nawet za bardzo. Jeśli to gres z Chin, czy Turcji to ryzyko nie wklakulowane w cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka5 07.03.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Ten post u gory o chińskim gresie jest mój Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.03.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Ten post u gory o chińskim gresie jest mój Anka Jeszcze przemyśl, z tym jest tak, jak z reklamą baterii W Praktikerze po 19,90pln za sztukę , czy rowerami w Tesco wiosną po 199pln . Dobry poler cięzko wyprodukować poniżej pewnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.03.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ja mam gres polerowany z castoramy bodajże za ok 60 zł m.kw made in turcja. Gres jak gres, prosty bez jakichś braków ja jestem zadowolony. Nie jest impregnowany ale to chyba nie problem ? I jeszcze dla tych co nie wiedzą Impregnować czy nie ? Zróbcie mały teścik, weźcie jedną płytkę i wylejcie na nią kawę, herbate, czerwone wino itp. Po dobie spróbujecie ja wyczyścić. jeżeli nie była zaimpregnowana to się od razu dowiecie dlaczego należy ją koniecznie zaimpregnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka5 11.03.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witam Podejrzałam w OBI importera tego gresu polerowanego o ktorym wyzej pisalam . zainteresowani moga sobie obejrzec jak wyglada i ile kosztuje w firmie ktora go sprowadza . Dlaczego ceny w OBI sa duzo nizsze nie wiem . http://www.omnires.pl/oferta.php?language=pl&grupa=18 Trzeba kliknac na cennik a pozniej na nazwe gresu . Jestem jeszcze niezdecydowana ale na wystawie w OBI / jest beżowo -szary i bezowy / widac ich z daleka - sa jak lustro .Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość karena1 19.03.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 czy ktoś ma gres polerowany z Nowej Gali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbah 27.03.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Moi znajomi ułożyli Nową Galę (poler jasny). Wygląda to świetnie.Porównuję z moimi gresami polerownymi z Włoch, które kosztowały po 220 zł - chyba warto. Czy ktoś układał gresy z NG w łazience - jak pasują te wymiary (40x40, 30x60)? Słyszałem o cięciu wodnym gresów (15 zł/m) czy ma ktoś doświadczenenia?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts